duraklamaya girmişsindir belki... ekledin mi menülerini hep yarın bakalım inşallahSpor yapamasam bile kilo verebilirdim. Şimdilerde sporsuz hiç veremiyorum. Sporla da pek veremiyorum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum. Yumurtlama zamanı odemlenip adet olunca verir oldum. Evde tansiyon hastası var, ondan daha az tuzlu yiyorum oysa ki..
Aynı şeyi yaşadım canım vucut yeter diyor bir yerde onu kırmak zor oluyor az inse devamı gelecek sanki ama kaldı işte benim deSpor yapamasam bile kilo verebilirdim. Şimdilerde sporsuz hiç veremiyorum. Sporla da pek veremiyorum. Niye böyle oldu onu da anlamıyorum. Yumurtlama zamanı odemlenip adet olunca verir oldum. Evde tansiyon hastası var, ondan daha az tuzlu yiyorum oysa ki..
valla kesmeye çalışıyoruz ama hiç birşey yemiyor... eski iğneleri vurduruyorum hala... sabah kan verdim geldim ... çıkacak sonuca göre ya keseceğim ya da devam edeceğim bakalım... vücudum antibiyotik deposu oldu... inşallah azalma vardır... kafa da yapıyor sanki antibiyotik :))Emzirmeden kesecektin ne yaptın?
Spor listelerini ayrıca eklediğimiz bir yer var mı? Menülerde olduğu gibiolsun ekle canım 250 zaten en az puan... onu geçsen yeter
İyiyim diye az yorduysan kendini dikkat etselam kızlar napıyorsunuz... ay dün iyi gibiydim bu gün yine ağrılar var... bebek dersen çıldırdı emmek istiyor hep... ben bu hafta oynatmazsam daha da oynatmam herhalde
bu sayfada her akşam liste açılıyor oraya ekliyorsan tamam canım... onu da 250 puanın altında kalan ve kilo alan arkadaşlarımız düzenleyip bana gönderecekti ama gelmediSpor listelerini ayrıca eklediğimiz bir yer var mı? Menülerde olduğu gibi
yok kız spor yapasım vardı ama mutfağın dağınıklığı bütün enerjimi emdi yatıyorum hep :))İyiyim diye az yorduysan kendini dikkat et
Evet canım yapamamıştın hastaydın o günaaaaaa geçen haftanın spor tablosunu da yapmadım dimiii ben
Senin i Phone da adım sayar yok muKızlar
Leslie 3 fast fun Miles yaptım 15 dklık.
Kaç adım attığımı merak e diyordum.
Şimdi saydım Çocuklar şaşırttı gibi oldu ama
1300 adım dan kesin Emin'im .
Kesin olmayan sayı da 1550 .
Gerçekten muhteşem .
15 dakkada bu kadar olacağını tahmin etmiyordum
Neyse iptal edelim onu yaa valla iki tablo çok zor olacak banaEvet canım yapamamıştın hastaydın o gün
Hoşgeldin canım aramıza. 1. sayfayı okudun sanırım 15 gün deneme süren var. Bu sure içinde menülerin, sporların ve paylaşım durumuna göre listeye giriyorsun. Kilon da çok yok zaten kısa zamanda hedefine ulaşırsın bizimleSelam kızlarrr.. Bende listeye eklenmek istiyorum müsaadenizle
70 Kiloyum
Boyum 1.70
Hedefim 65
Fast food ve asitli içecekleri bırakalı 4-5 ay oluyor. Sağlıklı beslenmeye başladım.
Evde eliptik ve pilates yapıyorum.Motive edecek bişeyler arıyodum sizi buldum
HoşbuldummmHoşgeldin canım aramıza. 1. sayfayı okudun sanırım 15 gün deneme süren var. Bu sure içinde menülerin, sporların ve paylaşım durumuna göre listeye giriyorsun. Kilon da çok yok zaten kısa zamanda hedefine ulaşırsın bizimle
Bir daha yaptım ve saydım 1450 ymiş kızlarKızlar
Leslie 3 fast fun Miles yaptım 15 dklık.
Kaç adım attığımı merak e diyordum.
Şimdi saydım Çocuklar şaşırttı gibi oldu ama
1300 adım dan kesin Emin'im .
Kesin olmayan sayı da 1550 .
Gerçekten muhteşem .
15 dakkada bu kadar olacağını tahmin etmiyordum
Sen bilirsin canım zor olacaksa kalsınNeyse iptal edelim onu yaa valla iki tablo çok zor olacak bana
Senin i Phone da adım sayar yok mu
Yok kız ne konusu konulara yorum yapıyorum canım sıkıldıKonumu açtındı
Sakın böyle bi hataya düşme bugün az calori yarın normal diyetine dönünce hop yine artıda sın menünü bozma ödemse zatin gidecektir ama calorisi bi yüksek bi düşük olarak bozmaBugünsabah 1 haşlanmış yumurta ve yeşillik,
Öğlen ve akşamda sadece 1 küçük kase yoğurt ve bol salata yemeyi düşünüyorum kızlar .
2,5 litre de su,
1 litre de elma sirkeli limonlu su içeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?