Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

duraklamaya girmişsindir belki... ekledin mi menülerini hep yarın bakalım inşallah ama hatırlatın bana unutuyorum hep ben

Aynı şeyi yaşadım canım vucut yeter diyor bir yerde onu kırmak zor oluyor az inse devamı gelecek sanki ama kaldı işte benim de

Aynı şeyi yaşayan varsa tecrübe paylaşımına ihtiyaç var

Emzirmeden kesecektin ne yaptın?
valla kesmeye çalışıyoruz ama hiç birşey yemiyor... eski iğneleri vurduruyorum hala... sabah kan verdim geldim ... çıkacak sonuca göre ya keseceğim ya da devam edeceğim bakalım... vücudum antibiyotik deposu oldu... inşallah azalma vardır... kafa da yapıyor sanki antibiyotik :))

Spor listelerini ayrıca eklediğimiz bir yer var mı? Menülerde olduğu gibi
bu sayfada her akşam liste açılıyor oraya ekliyorsan tamam canım... onu da 250 puanın altında kalan ve kilo alan arkadaşlarımız düzenleyip bana gönderecekti ama gelmedi florence_N e selam çakalım senin vesilenle :))

Senin i Phone da adım sayar yok mu

Hoşgeldin canım aramıza. 1. sayfayı okudun sanırım 15 gün deneme süren var. Bu sure içinde menülerin, sporların ve paylaşım durumuna göre listeye giriyorsun. Kilon da çok yok zaten kısa zamanda hedefine ulaşırsın bizimle

Hoşbuldummm İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşalım

Bir daha yaptım ve saydım 1450 ymiş kızlar

Sakın böyle bi hataya düşme bugün az calori yarın normal diyetine dönünce hop yine artıda sın menünü bozma ödemse zatin gidecektir ama calorisi bi yüksek bi düşük olarak bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…