- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bence 70 yüksek bir sayı. 70 e gel daha devam edeceksin inşallah
Kız gülümse bende tek bugünlük yapacaktımBu detoks bagırsakları temizliyor kaptanım özellikle kabızlık çekenler için muhteşem bişey sürekli wc çıkarıyo içinde bişey kalmıyor ben 3defa yaptım zararınıda görmedim artıya da çıkmadım ondan sonra 1gğn süren bişey zatin sürekli degil
70bi görim aşa çekerim hedefimi ama sana 75den aşa yakışmaz diyorlar yüzün küçülmesin 75sana ideal diyorlar hiç 75görmedikki bakalım yakışıyormı yakışmıyormu Eşimde istemiyo sarkma olmasın diyo ona kalsa böyle iyiymiş adam bana acıyo artıkBence 70 yüksek bir sayı. 70 e gel daha devam edeceksin inşallah
Kaptanım üzerimize toprak attı zatin
Memeyi bıraktırdınmı canımselam kızlar napıyorsunuz... ay dün iyi gibiydim bu gün yine ağrılar var... bebek dersen çıldırdı emmek istiyor hep... ben bu hafta oynatmazsam daha da oynatmam herhalde
Benimki de aynen böyle söylüyor70bi görim aşa çekerim hedefimi ama sana 75den aşa yakışmaz diyorlar yüzün küçülmesin 75sana ideal diyorlar hiç 75görmedikki bakalım yakışıyormı yakışmıyormu Eşimde istemiyo sarkma olmasın diyo ona kalsa böyle iyiymiş adam bana acıyo artık
Valla doğru söyledinKaptanım üzerimize toprak attı zatin
Ben sağlıklı bulmuyorum canım bütün gün aç kalıyorsun.Bu detoks bagırsakları temizliyor kaptanım özellikle kabızlık çekenler için muhteşem bişey sürekli wc çıkarıyo içinde bişey kalmıyor ben 3defa yaptım zararınıda görmedim artıya da çıkmadım ondan sonra 1gğn süren bişey zatin sürekli degil
Listeye dönmene kaç kilo kaldı canımKaptanım üzerimize toprak attı zatin
Olmeyin canım zayıflayın işte.
Boşver bdvye giren herkesin başına gelen bişey oYok kız ne konusu konulara yorum yapıyorum canım sıkıldı
Valla bana da diyorlardı 75 ken senin kilon yok ne zayıflaması diye. Ama ben kendimi mutlu hissetmiyordum. Benim boyum da kısa 165. Sizin boyunuz uzunsa bilmiyorum. Ama bence 165 boya 63 ustu kilolu duruyor. Bu benim düşüncem tabii. Kişi nasıl mutluysa öyle ideal olan. Bi de ben hep zayıftım. Demiştim düğünümde 45 kiloydum. 34 bedendim. İkinci doğumdan çıkıp eve geldiğimde 55 kiloydum. 75 benim için felaketti70bi görim aşa çekerim hedefimi ama sana 75den aşa yakışmaz diyorlar yüzün küçülmesin 75sana ideal diyorlar hiç 75görmedikki bakalım yakışıyormı yakışmıyormu Eşimde istemiyo sarkma olmasın diyo ona kalsa böyle iyiymiş adam bana acıyo artık
Yok canım yeni iğnelere başlamadım. Deneyeyim dedim ama yok bırakamaz şimdi kuzum yaa.Memeyi bıraktırdınmı canım
Biz hep kiloluyduk kaptanımValla bana da diyorlardı 75 ken senin kilon yok ne zayıflaması diye. Ama ben kendimi mutlu hissetmiyordum. Benim boyum da kısa 165. Sizin boyunuz uzunsa bilmiyorum. Ama bence 165 boya 63 ustu kilolu duruyor. Bu benim düşüncem tabii. Kişi nasıl mutluysa öyle ideal olan. Bi de ben hep zayıftım. Demiştim düğünümde 45 kiloydum. 34 bedendim. İkinci doğumdan çıkıp eve geldiğimde 55 kiloydum. 75 benim için felaketti
Onun listeye dönmesi için bıraktığı kiloya dönmesine gerek yok sanki.Listeye dönmene kaç kilo kaldı canım
65 yapalım onu inşallahBiz hep kiloluyduk kaptanım
O yüzden 70 olsam ve öyle kalsam kendimi mutlu hissederim sanırım
Maşallah yaa en kıskandığım ev hanımı. Yat uyu ben olsam hemen uyurdum1 litre elma sirkeli limonlu suyumu içtim
30 dk leslie yaptım
Evin işleri bitti
Çocuklar da uyudu .
Biraz dinlensem iyi olacak
Şu an o pozisyondayımMaşallah yaa en kıskandığım ev hanımı. Yat uyu ben olsam hemen uyurdum
Aslında hedef 7565 yapalım onu inşallah
İnstagramda da lisede görmediğim kiloya indim diyenler var. Hiç yuzleri çokmemiş. Spor yaptıkları için sarkmamış da.
Ben de sarkmadım sadece kol çalışmadığım için kolumda fazlalık var. Gobeğimde yağ var ama bacaklarım popişim taş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?