Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız gülümse bende tek bugünlük yapacaktım
O menüyü .ama artık yapmam banane ben haşlama yiyeceğim

Bence 70 yüksek bir sayı. 70 e gel daha devam edeceksin inşallah
70bi görim aşa çekerim hedefimi ama sana 75den aşa yakışmaz diyorlar yüzün küçülmesin 75sana ideal diyorlar hiç 75görmedikki bakalım yakışıyormı yakışmıyormu Eşimde istemiyo sarkma olmasın diyo ona kalsa böyle iyiymiş adam bana acıyo artık

Benimki de aynen böyle söylüyor
75 den aşağısı kötü olur yüzün çöker diyor ama bende 70 olacağım inşallah .
Ondan aşağısını bende istemem sanırım

Ben sağlıklı bulmuyorum canım bütün gün aç kalıyorsun.

Valla bana da diyorlardı 75 ken senin kilon yok ne zayıflaması diye. Ama ben kendimi mutlu hissetmiyordum. Benim boyum da kısa 165. Sizin boyunuz uzunsa bilmiyorum. Ama bence 165 boya 63 ustu kilolu duruyor. Bu benim düşüncem tabii. Kişi nasıl mutluysa öyle ideal olan. Bi de ben hep zayıftım. Demiştim düğünümde 45 kiloydum. 34 bedendim. İkinci doğumdan çıkıp eve geldiğimde 55 kiloydum. 75 benim için felaketti

Biz hep kiloluyduk kaptanım
O yüzden 70 olsam ve öyle kalsam kendimi mutlu hissederim sanırım

Biz hep kiloluyduk kaptanım
O yüzden 70 olsam ve öyle kalsam kendimi mutlu hissederim sanırım
65 yapalım onu inşallah
İnstagramda da lisede görmediğim kiloya indim diyenler var. Hiç yuzleri çokmemiş. Spor yaptıkları için sarkmamış da.
Ben de sarkmadım sadece kol çalışmadığım için kolumda fazlalık var. Gobeğimde yağ var ama bacaklarım popişim taş gibi

Aslında hedef 75
Ama korurken çok sıkılmayım diye 70 oluyum
70-75 arası gidip geleyim diyorum ama
70 olunca kendimi seversem
65-70 arası gidip geliyim derim belki kim bilir

Göbeğim hiç erimez sanırım benim de .
Sezeryanden dolayı mekik çekerken(daha doğrusu çekemezken) korkuyorum .
Popiş bacak her tarafta kilolu valla
Oof Of yol uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…