Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka kaptan at beni gruptan yahu amuda da kalksam kilo veremiyorum ben gruba da zararım dokunuyor, çok sinir oluyorum kendime
Sinir olmaaaa
Bence sen idealdesin canım o yüzden veremiyorsun .
Veya da kullandığın haplar biraz etkiliyor
Sabit kalman üzerine eklememen bile güzel bence canım

Teşekkür ederim

Rica ederim canım:))

Aynen canım 100 gram verelim ama yeter ki verelim:))

Anka kaptan at beni gruptan yahu amuda da kalksam kilo veremiyorum ben gruba da zararım dokunuyor, çok sinir oluyorum kendime
buy hafta kür yapacağız seninle... sporu da aksatmayacağız bak haftaya nasıl gidecek kilolar... yok tadı acı yok içemiyorum yok vaktim yok demiceksin...
toz zencefil bal limon hazırla bu gün...

buy hafta kür yapacağız seninle... sporu da aksatmayacağız bak haftaya nasıl gidecek kilolar... yok tadı acı yok içemiyorum yok vaktim yok demiceksin...
toz zencefil bal limon hazırla bu gün...
Ben akşam yatarken dukan biramı hazırladım bi sürahi yarısını içtim bile şimdi de kahvaltımı yaparım sıkı diyet beni bekliyo haftasonu misafirde var Allah yardımcım olsun artıkın

Ben emzikli olduğum için bir gün yaptım o bile yetti aslı iki gün çok iyi geliyor tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar .
Mend earaniza katila bilirmiyim bana diyetde motive vercek arkadaşlar lazim .
Bazi yarislara katildim amma faydasi olmadi cunki sonradan katildim ve dislandigimi sandim 1 hafta hasta oldum giremedim buraya hemen takim menusundan ismim silindi o yuzden kendime yeni bir arkadas qurupu ariyordum sizi gordum diyet gunluklerindeki menu paylasimlarinizi begendim araniza katilayim dedim .
Baya diyet yapib bozdu diyete odaklanamadim sanki amma takimda olursam bence dahada motive olcam .
Kizlar ismim Gunel azeriyim evliyim ev hanmiyim.
Her gun duzenli sporumu yaparim.
Diyete odaklandimmi kilo veririm.
Diyete baslayali 27 kq verdim.
Yerde kalan kilomu vermeye bana motive olmanizi isterim.
Bugun kendime detox suyumu yapdim.
Ve temizleyici cayimi yapdim .
Her saatda 1 bardak iciyorum.

Ben akşam yatarken dukan biramı hazırladım bi sürahi yarısını içtim bile şimdi de kahvaltımı yaparım sıkı diyet beni bekliyo haftasonu misafirde var Allah yardımcım olsun artıkın
Aa bunu bende yapıyordum eskiden ama adının Dukan birası olduğunu bilmiyordum:)) bende yapayım bari yine

Katılabilirsin tabii ki. Ama benim misafirim var şimdi arkadaşlarla muhabbet ederek başlayabilirsin..

***12.TAKIM 545.Etap***

florence_N (72.1/72/0.1/%0,14)
jane eyre_ (58.9/)sabit
gulenyuzumsunsen (78/77.4/0.6/%0.77)
İnnuk(65.3/64.6/0.7/%1.07)
Niloya bebe (80.2//79.4/0.8/%1,00)b. tarihi: b kilosu: hedef
Elmira2017 (59.9/59.5/ 0.4/%0.67) b. tarihi b kilosu: hedef
@smy11 (61.7/61.4/0.3/0.48) b. tarihi: 10 Kasım. B. kilosu: Hedef:

12. Takım Ortalaması: 0,590

Yeni üyelerimiz
@swann (72/71/1/%1,39)
@Yvz_Rose (65.8
@sia mia (63/62,5/0,5/0,79)
@hamzaakifzulal 73.3
@lemonade17 (71.5/
@ameliee 70.2

İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (97,1/96,7/0,41)
@asya_01
@Gulumse25(87.0)90.0/%+3.44)

Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58.7 / 58,5

Hoşgeldinnn, 27 kg çok büyük bir başarı gonulden tebrikler

Aramıza hoşgeldin bende yeni sayılırım hedefin kaç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…