- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Sinir olmaaaaAnka kaptan at beni gruptan yahu amuda da kalksam kilo veremiyorum ben gruba da zararım dokunuyor, çok sinir oluyorum kendime
12.TAKIM 545.Etap***
florence_N (72.1/72/0.1
jane eyre_ (58.9/58.9/sabit)
gulenyuzumsunsen (78/77.4/0.6/%0.76)
İnnuk(65.3/64.6/0.7/%1.07)
Niloya bebe (80.2//79.4/0.8/%0.99)
Elmira2017 (59.9/59.5/ 0.4/%0.66)
Yeni üyelerimiz
@smy11 (61.7/61.4/0.3/0.48) başlangıç tarihi 10 Kasım.
@swann (72/71/1/%1,39)
@Yvz_Rose (65.8
@sia mia (63/62,5/0,5/0,79)
@hamzaakifzulal 73.3
@lemonade17 (71.5/
@ameliee 70.2
İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (97,1/96,7/0,41)
@asya_01
@Gulumse25
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58.7 / 58,5
Listemiz guzel sanki :)
Geçen haftaya göre iyi sanırım canımListemiz guzel sanki :)
Amin canım inşallahGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Gününüz hayır CUMAMIZ mübarek olsun kızlar Rabbim evimizden saglık huzur mutluluk bereketini eksik etmesin inş
Teşekkür ederim
Geçen haftaya göre iyi duruyoruz bakalım inşallah öyle olur canım..
Sen ideale yakınsın ya o yüzden azar azar gider kilolar . Bence gayet iyisin .
Her gram değerli valla . Hafta içi neler çektim 79.4 oldum diye .
Sabit gelsem bile sevinecektim
O yüzden 100 gr versen bile süper
buy hafta kür yapacağız seninle... sporu da aksatmayacağız bak haftaya nasıl gidecek kilolar... yok tadı acı yok içemiyorum yok vaktim yok demiceksin...Anka kaptan at beni gruptan yahu amuda da kalksam kilo veremiyorum ben gruba da zararım dokunuyor, çok sinir oluyorum kendime
Ben akşam yatarken dukan biramı hazırladım bi sürahi yarısını içtim bile şimdi de kahvaltımı yaparım sıkı diyet beni bekliyo haftasonu misafirde var Allah yardımcım olsun artıkınbuy hafta kür yapacağız seninle... sporu da aksatmayacağız bak haftaya nasıl gidecek kilolar... yok tadı acı yok içemiyorum yok vaktim yok demiceksin...
toz zencefil bal limon hazırla bu gün...
Hamzaakifzulal paylaşmıştı canımEki Görüntüle 2071399 Kızlar bu detoxu kim yüklemişti haftasonu 2 gün denemek istiyorum. Biraz şişkinlik var gibi de geldi liste de hoşuma gitti. Bakalım etkisi olacak mı pazartesiye görürüz yapabilirsem:)
Ben emzikli olduğum için bir gün yaptım o bile yetti aslı iki gün çok iyi geliyor tavsiye ederimEki Görüntüle 2071399 Kızlar bu detoxu kim yüklemişti haftasonu 2 gün denemek istiyorum. Biraz şişkinlik var gibi de geldi liste de hoşuma gitti. Bakalım etkisi olacak mı pazartesiye görürüz yapabilirsem:)
Aa bunu bende yapıyordum eskiden ama adının Dukan birası olduğunu bilmiyordum:)) bende yapayım bari yineBen akşam yatarken dukan biramı hazırladım bi sürahi yarısını içtim bile şimdi de kahvaltımı yaparım sıkı diyet beni bekliyo haftasonu misafirde var Allah yardımcım olsun artıkın
Tamamdır söz, evde hepsi var zaten, senden direktif bekliyorum o zamanbuy hafta kür yapacağız seninle... sporu da aksatmayacağız bak haftaya nasıl gidecek kilolar... yok tadı acı yok içemiyorum yok vaktim yok demiceksin...
toz zencefil bal limon hazırla bu gün...
Katılabilirsin tabii ki. Ama benim misafirim var şimdi arkadaşlarla muhabbet ederek başlayabilirsin..Merhaba arkadaşlar .
Mend earaniza katila bilirmiyim bana diyetde motive vercek arkadaşlar lazim .
Bazi yarislara katildim amma faydasi olmadi cunki sonradan katildim ve dislandigimi sandim 1 hafta hasta oldum giremedim buraya hemen takim menusundan ismim silindi o yuzden kendime yeni bir arkadas qurupu ariyordum sizi gordum diyet gunluklerindeki menu paylasimlarinizi begendim araniza katilayim dedim .
Baya diyet yapib bozdu diyete odaklanamadim sanki amma takimda olursam bence dahada motive olcam .
Kizlar ismim Gunel azeriyim evliyim ev hanmiyim.
Her gun duzenli sporumu yaparim.
Diyete odaklandimmi kilo veririm.
Diyete baslayali 27 kq verdim.
Yerde kalan kilomu vermeye bana motive olmanizi isterim.
Bugun kendime detox suyumu yapdim.
Ve temizleyici cayimi yapdim .
Her saatda 1 bardak iciyorum.
Hoşgeldinnn, 27 kg çok büyük bir başarı gonulden tebriklerMerhaba arkadaşlar .
Bazi yarislara katildim amma faydasi olmadi cunki sonradan katildim ve dislandigimi sandim 1 hafta hasta oldum giremedim buraya hemen takim menusundan ismim silindi o yuzden kendime yeni bir arkadas qurupu ariyordum sizi gordum diyet gunluklerindeki menu paylasimlarinizi begendim araniza katilayim dedim .
Baya diyet yapib bozdu diyete odaklanamadim sanki amma takimda olursam bence dahada motive olcam .
Aramıza hoşgeldin bende yeni sayılırım hedefin kaç :)Merhaba arkadaşlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?