- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Niye üzülüyon kız birincilik mi bekliyordun9 takim paylaşmış 4. Olduk(
oyyy Allah korusun kazanın nereden geleceği belli olmuyor işteAcil işim var geleceğim yazmıştım ama göndermemişim. Kusura bakmayın ugrayamadim bugün hiç. Bir arabamızın oğlunun gorune oynarken kapikolu çarpmış, gözde de gözlük olunca cam kırılıp gözün içine girmiş... Çok kötü oldum yavricagizi görünce. Doktorlar pek umutlu da degiller..
Yo 3. Bekliyordum amaNiye üzülüyon kız birincilik mi bekliyordun
500-600 grla :)
Ay hasta halinizle allah kolaylık versin
oooo bunu yeni okudum... zor gider senin gıdım gıdım...inşallah canım 1.65 sanıyordum onuda ölçtüm geçen gün 1.68 çıktım:))
başka takımlarda yarışınca oradaki bilgilerinle kayıt etmemiz gerekiyor.. ama listeye girmediysen sorun yok canım. tebrik ederim bu arada inşallah haftaya 70 i teğet geçer görürsün.Canim girmedimki ayrılayım. Iki üç gün dolandım orda sadece. Birşey mi oldu hayırdır?
Sabahki kilom 71 bu arada. Çok mutluyum
Hasta hasta ne misafiri yaaa. Akşama kadar bir de. Buradan uyuz oldum.
Arkadaşlar 4.5 kilo veren var ya
inşallah canım sıkacağız bu hafta kendimiziMenümü aksatmadan yazıyorum, yüzde hesaplamayı da öğrendim sadece spor listesi kaldı onada bugünden itibaren düzenli yazmaya başlıyorum inşallah kuzlar pazartesi kontrol tartısına daha güzel gelmek istiyorum sonucum çok mutlu etmedi beni açıkcası ama takım olarak geçen haftaya göre daha iyi olduğumuzu düşünüyorum haftaya belki 1. bile olabiliriz:))
12.TAKIM 545.Etap***
florence_N (72.1/72/0.1
jane eyre_ (58.9/58.9/sabit)
gulenyuzumsunsen (78/77.4/0.6/%0.76)
İnnuk(65.3/64.6/0.7/%1.07)
Niloya bebe (80.2//79.4/0.8/%0.99)
Elmira2017 (59.9/59.5/ 0.4/%0.66)
Yeni üyelerimiz
@smy11 (61.7/61.4/0.3/0.48) başlangıç tarihi 10 Kasım.
@swann (72/71/1/%1,39)
@Yvz_Rose (65.8
@sia mia (63/62,5/0,5/0,79)
@hamzaakifzulal 73.3
@lemonade17 (71.5/
@ameliee 70.2
İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (97,1/96,7/0,41)
@asya_01
@Gulumse25
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58.7 / 58,5
6. falan olduk sanırım belki de 7 dur bakayım bi dahaYo 3. Bekliyordum ama
Acil işim var geleceğim yazmıştım ama göndermemişim. Kusura bakmayın ugrayamadim bugün hiç. Bir arabamızın oğlunun gorune oynarken kapikolu çarpmış, gözde de gözlük olunca cam kırılıp gözün içine girmiş... Çok kötü oldum yavricagizi görünce. Doktorlar pek umutlu da degiller..
6.6. falan olduk sanırım belki de 7 dur bakayım bi daha
Canım ben özel mesaj kısmını anlamamisim, etiketleyip burada paylaştım 2 gün. 3. Gün hiç girmedim neredeyse 4. Gün de ipin ucu kaçtı. Bulmasi iyice zorlaştı. Bugün halledeyim dedim oda kaldı... Az önce de yatılı misafirim geldi. İşler karıştı valla.şimdiiiii gelelim fasulyenin faydalarına :))
florence_N ne cezayı yapıyorsun ne kuralları takıyorsun iyice saldın salladın bizi... haftaya da boyle devam ederse listeden çıkarmak zorunda kalacağım maalesef... taam çocuklar hastaydı geçmiş olsun ama liste bulup ozel mesaj atmak da zor değil ki... en fazla 5-6 dk nı alacaktı...
innuk diğer konuya menü paylaşımı yapmamışsın bu hafta lütfen menülerini diğer konuya da ekle canım...
sporlarınıza şimdi bakacağım tablo yapacağım kızlar... tabii 1 haftanın sonuçları baya zor olacak artık
bu hafta zencefil limon kürü yapacağız.. katılmak isteyenler için tarifi yazacağım...ayrıca leslinin 3 millik videosunu göndereceğim herkese bu video MUTLAKA yapılacak arkadaşlar... MUTLAKA... YARINDAN İTİBAREN KONTROL EDECEĞİM.. onun dışında başka sporlar da yapılabilir ama bu video illaki yapılacak... 45 dk çok değil zaten...
Yaparim :)Zencefilli kür tarifi... yapanlardan 10 günde 3-4 kiloya kadar veren var... bizim aramızda çok kilolu olmadığı için 1,5 kilo versek kar ::
10 gün yapılacak sonra 1 hafta ara verilecek başka küre geçeriz belki...
1 büyük fincan sıcak su içine 1 tatlı kaşığı zencefil (çok acı oluyor ben 1 çay kaşığı katacağım)
1 çay kaşığı bal
yarım limon suyu ekleyip sabahları kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına içiyoruz...
yapmak mecbur değil isteyenler yapsın....jane eyre_ ve florence_N yapmak zorunda
ben herkesin haberi olsun diye herkesi etiketliyorum..
gulenyuzumsunsen
innuk k
Niloyabebe
@Elmira2017
S smy11
S swann
lemonade17
ameliee
H Hamzakifzulal
@Sia mia
Canım ben özel mesaj kısmını anlamamisim, etiketleyip burada paylaştım 2 gün. 3. Gün hiç girmedim neredeyse 4. Gün de ipin ucu kaçtı. Bulmasi iyice zorlaştı. Bugün halledeyim dedim oda kaldı... Az önce de yatılı misafirim geldi. İşler karıştı valla.
Toz zencefil sanırım..Mideye dokunur mu?Zencefilli kür tarifi... yapanlardan 10 günde 3-4 kiloya kadar veren var... bizim aramızda çok kilolu olmadığı için 1,5 kilo versek kar ::
1 büyük fincan sıcak su içine 1 tatlı kaşığı zencefil (çok acı oluyor ben 1 çay kaşığı katacağım)
1 çay kaşığı bal
yarım limon suyu ekleyip sabahları kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına içiyoruz...
yapmak mecbur değil isteyenler yapsın....jane eyre_ ve florence_N yapmak zorunda
gulenyuzumsunsen
innuk k
Niloyabebe
@Elmira2017
S smy11
S swann
lemonade17
ameliee
H Hamzakifzulal
@Sia mia
Evet canım toz. Ulser gastrit falan yoksa dokunmaz. Baya yorum okudum ama öyle bir şey yazan olmamış...Toz zencefil sanırım..Mideye dokunur mu?
Zencefilli kür tarifi... yapanlardan 10 günde 3-4 kiloya kadar veren var... bizim aramızda çok kilolu olmadığı için 1,5 kilo versek kar ::
1 çay kaşığı bal
gulenyuzumsunsen
innuk k
Niloyabebe
@Elmira2017
S smy11
S swann
lemonade17
ameliee
H Hamzakifzulal
@Sia mia
Allah razı olsun bacım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?