Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

oyyy Allah korusun kazanın nereden geleceği belli olmuyor işte çok geçmiş olsun yavruya...

Ay hasta halinizle allah kolaylık versin

sağol canım yardıma geldiler biraz temizlik yaptılar sağolsunlar... yoksa kabul etmezdim zaten :)

inşallah canım 1.65 sanıyordum onuda ölçtüm geçen gün 1.68 çıktım:))
oooo bunu yeni okudum... zor gider senin gıdım gıdım...
Canim girmedimki ayrılayım. Iki üç gün dolandım orda sadece. Birşey mi oldu hayırdır?

Sabahki kilom 71 bu arada. Çok mutluyum
başka takımlarda yarışınca oradaki bilgilerinle kayıt etmemiz gerekiyor.. ama listeye girmediysen sorun yok canım. tebrik ederim bu arada inşallah haftaya 70 i teğet geçer görürsün.

Hasta hasta ne misafiri yaaa. Akşama kadar bir de. Buradan uyuz oldum.

yok yok arkadaşım bunlar yardıma gelmişlerdi yeni gittiler...

Arkadaşlar 4.5 kilo veren var ya

sağlıklı mı değil hiç gerek yok... ben %1 lerde çıkarın yeter diyorum.... hiç gerek yok fazlasına...

inşallah canım sıkacağız bu hafta kendimizi

şu 96 lardan bi kurtul artık haftaya 95 görelim senden

Ayy kıyamam ya Rabbim yardım etsin

şimdiiiii gelelim fasulyenin faydalarına :))

florence_N ne cezayı yapıyorsun ne kuralları takıyorsun iyice saldın salladın bizi... haftaya da boyle devam ederse listeden çıkarmak zorunda kalacağım maalesef... taam çocuklar hastaydı geçmiş olsun ama liste bulup ozel mesaj atmak da zor değil ki... en fazla 5-6 dk nı alacaktı...

innuk diğer konuya menü paylaşımı yapmamışsın bu hafta lütfen menülerini diğer konuya da ekle canım...

sporlarınıza şimdi bakacağım tablo yapacağım kızlar... tabii 1 haftanın sonuçları baya zor olacak artık

bu hafta zencefil limon kürü yapacağız.. katılmak isteyenler için tarifi yazacağım...ayrıca leslinin 3 millik videosunu göndereceğim herkese bu video MUTLAKA yapılacak arkadaşlar... MUTLAKA... YARINDAN İTİBAREN KONTROL EDECEĞİM.. onun dışında başka sporlar da yapılabilir ama bu video illaki yapılacak... 45 dk çok değil zaten...

Canım ben özel mesaj kısmını anlamamisim, etiketleyip burada paylaştım 2 gün. 3. Gün hiç girmedim neredeyse 4. Gün de ipin ucu kaçtı. Bulmasi iyice zorlaştı. Bugün halledeyim dedim oda kaldı... Az önce de yatılı misafirim geldi. İşler karıştı valla.

Zencefilli kür tarifi... yapanlardan 10 günde 3-4 kiloya kadar veren var... bizim aramızda çok kilolu olmadığı için 1,5 kilo versek kar ::
10 gün yapılacak sonra 1 hafta ara verilecek başka küre geçeriz belki...

1 büyük fincan sıcak su içine 1 tatlı kaşığı zencefil (çok acı oluyor ben 1 çay kaşığı katacağım)
1 çay kaşığı bal
yarım limon suyu ekleyip sabahları kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına içiyoruz...
yapmak mecbur değil isteyenler yapsın.... jane eyre_ ve florence_N yapmak zorunda
ben herkesin haberi olsun diye herkesi etiketliyorum..

gulenyuzumsunsen
innuk k
Niloyabebe
@Elmira2017
S smy11
S swann
lemonade17
ameliee
H Hamzakifzulal
@Sia mia

Yaparim :)

gulenyuzumsunsen yapmış sağolsun

24 Kasım Su/Spor Listesi

1.gulenyuzumsunsen
1,5 litre su
1000 ip atlama =200 puan
15 dk leslie =15 puan
100 Side leg lift=20 puan

Toplam=235 puan

2 niloyabebe
2lt su

1000 ip 200 puan
50 mekik 20 puan
45 dk leslie 45 puan
50 dk yürüyüş 60 puan

Toplam 325 puan

Toz zencefil sanırım..Mideye dokunur mu?

24 Kasım Su/Spor Listesi

1.gulenyuzumsunsen
1,5 litre su
1000 ip atlama =200 puan
15 dk leslie =15 puan
100 Side leg lift=20 puan

Toplam=235 puan

2 niloyabebe
2lt su

1000 ip 200 puan
50 mekik 20 puan
45 dk leslie 45 puan
50 dk yürüyüş 60 puan

Toplam 325 puan

3. Ameliee

2lt su
20 dk eliptik 60 puan

Bende yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…