Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gunaydin kizlar
Bugun ilk defa 10da kalktim.
kizimda uyumus 3 sene sonra ilk defa 10da kalkmak cok iyi geldi
Kahvaltiyi gec yaptım 2 ogun yiyecegim bugun ama zencefil yapmayi unuttum
Ona yarin baslayacagim
Bende zencefili yapmadım haberim yoktu bizde yarın başlayalım

Cok gecmis olsun canim
Devam ederse mutlaka goturun doktora.
Ishal cok tehlikeli

Bende zencefili yapmadım haberim yoktu bizde yarın başlayalım

Başlayalım kuzum
not ekleyeyim kendime unutmiyim sabah

Nişastayla yoğurdu karıştırıp yedirdim o ishale çok iyi geliyo hemen kesiyo .. eğer kusmazsa götürmeyim diyorum .. bakalım öğleden sonra belli olur ....
İshali kesmemek lazım canım. Sadece kaybettiği suyu takviye etmek lazım. İshal vücudun doğal koruma mekanızması. Mikropları uzaklaştırmak için kendini koruyor vücut

Sen bari toparla sağlam kal canım döküldük hepimizin ben de iki gündür ağrı haksizlik spor bile yapamıyorum.
Rabbim görmemişe çevirsin

Kuzucuk a geçmiş olsun o masumlar hasta olunya helede derdini anlatamayacak kadar küçükse çok zor oluyor
Salgın var sanırım kaptanım hem diş hep hastalık sen de hasta
Rabbim kslaylaltırsın ya Şafi ismini çok çek inşallah şifa Allahtan

salgınlar herhalde geçmiş olsun canim

Selam arkadaşlar nasılsınız size başımdan geçenleri anlatacam vallahi üzüldüm ağladım kızdım

Yaklaşık 3 haftadır büyük oğlum hasta. Doktorumuz çocuk doktoru devamlı götürdüm hastaneye. Herpes virüsü kaptı dedi 1 hafta aklovir şurup verdi 1 hafta çocuk 40 dereceleri gördü ateşten. Şimdide reflü deyip lansor 30 luğu dayadı yolladı bizi. Hatta dediki reflüsü boğazını tahriş etmiş ateş yapar diyede uyardı. Bende bugün baktım hala ateşli aldım ilk defa burda askeri hastaneden emekli bir çocuk doktoruna götürdüm. Adam çocuğun doğumundan itibaren anlattırdı. Reflü için olabilir ama bu kadar kötü yapmaz hem biz teşhis koyamayız çocuk gastrolojide olcak dedi.onu ayırıyoruz dedi. Boğazları kötü değil ben kan tahlili isteeyeceğim bakalım virüsmü mikropmu nedir bu çocuğu kusturup ateş yaptıran dedi. Ve ben geri gittim hastaneye tahlil yaptırttımki sonucunda beta virüsü çıktı. Haftalardır yok herpes yok reflü diye diye yanlış tedavi uygulanmış hep.

Oğlanın sınıfımda başka çocuklardada var aynısı. Doktor diyorki çocuk kusuyor ateşi var neden kan tahlili yapılmamış neden bakılmamış. Herpes bile olsa kandan bakılması lazım muayene ile belli olmazki saçma dedi. Bizim kendi doktorumuz hiç kan tahlili yaptırtmadı muayeneyle işte böyle yanlış teşhis yanlış tedavi yaptırttı.

Kusması için uçuklar midesine bağırsaklarınada sarmış ondan kusuyor dedi 1 hafta sonra reflüden kusuyor dedi ama hiçbiri değilmiş.

Bir kan tatlili yaptırtsa oysaki çıkacaktı hepsi. 3 haftadır üzülüyoruz aklımıza neler neler geliyor kötü hastalık bile sandık artı yanlış tedavi uyguladı yazık yaw. Doktor ısrarla neden kan tahlili yapılmamış özel hastanede diye soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…