Bende zencefili yapmadım haberim yoktu bizde yarın başlayalımGunaydin kizlar
Bugun ilk defa 10da kalktim.
kizimda uyumus 3 sene sonra ilk defa 10da kalkmak cok iyi geldi
Kahvaltiyi gec yaptım 2 ogun yiyecegim bugun ama zencefil yapmayi unuttum
Ona yarin baslayacagim
Günaydın kızlarrr nasılsınız? Çok yoğun bi gece geçirdim ve baş ağrısıyla uyandım . Küçük oğlum hastalandımide bulantısı kusma arkasından ishalde eklendi .. sabaha kadar yavrum perişan oldu .. bakalım şimdi biraz iyi gibi geceki gibi devam ederse bize hastane yolu göründü demektir ....
Bende zencefili yapmadım haberim yoktu bizde yarın başlayalım
İshali kesmemek lazım canım. Sadece kaybettiği suyu takviye etmek lazım. İshal vücudun doğal koruma mekanızması. Mikropları uzaklaştırmak için kendini koruyor vücutNişastayla yoğurdu karıştırıp yedirdim o ishale çok iyi geliyo hemen kesiyo .. eğer kusmazsa götürmeyim diyorum .. bakalım öğleden sonra belli olur ....
Sen bari toparla sağlam kal canım döküldük hepimizin ben de iki gündür ağrı haksizlik spor bile yapamıyorum.Günaydın kızlar..
Veee takımdaki son sağlamlardan biri de hasta olur
Bademciklerim şişmiş
Dün başım ağrıyordu çok ,
Bugün sabah kalktım ki ağrımayan bi kemiğim Yok . Çok fena tutuldum kızlar yataktan kalkamıyorum
Kuzucuk a geçmiş olsun o masumlar hasta olunya helede derdini anlatamayacak kadar küçükse çok zor oluyorGünaydın kızlarrr nasılsınız? Çok yoğun bi gece geçirdim ve baş ağrısıyla uyandım . Küçük oğlum hastalandımide bulantısı kusma arkasından ishalde eklendi .. sabaha kadar yavrum perişan oldu .. bakalım şimdi biraz iyi gibi geceki gibi devam ederse bize hastane yolu göründü demektir ....
Salgın var sanırım kaptanım hem diş hep hastalık sen de hastagulenyuzumsunsen geçmiş olsun canım. Sana da bukaştırdık
Benim de bebek gece 3 e kadar ağladı. 3 te uyudu kıza bakmaya girmiştim baktım oğlanın ateşi çıkmış kaldırdım üzerini değiştirdim. Yatırdım midem bulanıyor demeye başladı. Kustu sonra baya. Sabah da ishal oldu. Babası hastaneye götürdü yatırmışlar serum bağlamışlar bakalım öğleden sonra gelir...
geçmiş olsunGünaydın kızlar..
Veee takımdaki son sağlamlardan biri de hasta olur
Bademciklerim şişmiş
Dün başım ağrıyordu çok ,
Bugün sabah kalktım ki ağrımayan bi kemiğim Yok . Çok fena tutuldum kızlar yataktan kalkamıyorum
salgınlar herhalde geçmiş olsun canimgulenyuzumsunsen geçmiş olsun canım. Sana da bukaştırdık
Benim de bebek gece 3 e kadar ağladı. 3 te uyudu kıza bakmaya girmiştim baktım oğlanın ateşi çıkmış kaldırdım üzerini değiştirdim. Yatırdım midem bulanıyor demeye başladı. Kustu sonra baya. Sabah da ishal oldu. Babası hastaneye götürdü yatırmışlar serum bağlamışlar bakalım öğleden sonra gelir...
Oy maşallah uykuya bak... Yarasın..Gunaydin kizlar yeni uyandım birazdan kahvaltımı yapayim :)
Ay valla kendime gelemiyorum çok uyumuşum doğal olarak çocuklar evi alt üst etmislerOy maşallah uykuya bak... Yarasın..
Ben hayatta uyuyamıyorum çocuklar uyanıkken. Olmuyor yatıyorum yatıyorum kalkıyorum.. İlla uyuduklarından emin olucam.Ay valla kendime gelemiyorum çok uyumuşum doğal olarak çocuklar evi alt üst etmisler
Sağol canım.Anka Geçmiş olsun canım. Biri hasta olunca hepsi sıraya giriyor.. Hasta hasta Allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?