- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Tamamdır o zaman bugün başlıyorum hemenZencefilli kür tarifi... yapanlardan 10 günde 3-4 kiloya kadar veren var... bizim aramızda çok kilolu olmadığı için 1,5 kilo versek kar ::
10 gün yapılacak sonra 1 hafta ara verilecek başka küre geçeriz belki...
1 büyük fincan sıcak su içine 1 tatlı kaşığı zencefil (çok acı oluyor ben 1 çay kaşığı katacağım)
1 çay kaşığı bal
yarım limon suyu ekleyip sabahları kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına içiyoruz...
yapmak mecbur değil isteyenler yapsın....jane eyre_ ve @florence_N yapmak zorunda
ben herkesin haberi olsun diye herkesi etiketliyorum..
gulenyuzumsunsen
@innukk
@Niloyabebe
@Elmira2017
@smy11
S swann
lemonade17
ameliee
@Hamzakifzulal
@Sia mia
Benim adım niye yokTamamdır o zaman bugün başlıyorum hemen
Çok geçmiş olsun bacı dikkat et kendine senin bebelerin sana ihtiyacı varGünaydın kızlar..
Veee takımdaki son sağlamlardan biri de hasta olur
Bademciklerim şişmiş
Dün başım ağrıyordu çok ,
Bugün sabah kalktım ki ağrımayan bi kemiğim Yok . Çok fena tutuldum kızlar yataktan kalkamıyorum
Geçmiş olsun canımm ..Günaydın kızlar..
Bademciklerim şişmiş
Bugün sabah kalktım ki ağrımayan bi kemiğim Yok . Çok fena tutuldum kızlar yataktan kalkamıyorum
Günaydın kızlar..
Bademciklerim şişmiş
Geçmiş olsun canım bence hastalanmasını bekleme götür doktora en azından ilaç falan verirde kendine gelir çocuklarınki agır geçiyoGünaydın kızlarrr nasılsınız? Çok yoğun bi gece geçirdim ve baş ağrısıyla uyandım . Küçük oğlum hastalandımide bulantısı kusma arkasından ishalde eklendi .. sabaha kadar yavrum perişan oldu .. bakalım şimdi biraz iyi gibi geceki gibi devam ederse bize hastane yolu göründü demektir ....
Geçmiş olsun kuzuyaGünaydın kızlarrr nasılsınız? Çok yoğun bi gece geçirdim ve baş ağrısıyla uyandım . Küçük oğlum hastalandımide bulantısı kusma arkasından ishalde eklendi .. sabaha kadar yavrum perişan oldu .. bakalım şimdi biraz iyi gibi geceki gibi devam ederse bize hastane yolu göründü demektir ....
Sağol canım size de çok geçmiş olsun..gulenyuzumsunsen geçmiş olsun canım. Sana da bukaştırdık
Benim de bebek gece 3 e kadar ağladı. 3 te uyudu kıza bakmaya girmiştim baktım oğlanın ateşi çıkmış kaldırdım üzerini değiştirdim. Yatırdım midem bulanıyor demeye başladı. Kustu sonra baya. Sabah da ishal oldu. Babası hastaneye götürdü yatırmışlar serum bağlamışlar bakalım öğleden sonra gelir...
Nişastayla yoğurdu karıştırıp yedirdim o ishale çok iyi geliyo hemen kesiyo .. eğer kusmazsa götürmeyim diyorum .. bakalım öğleden sonra belli olur ....Geçmiş olsun canım bence hastalanmasını bekleme götür doktora en azından ilaç falan verirde kendine gelir çocuklarınki agır geçiyo
Geçmiş olsun canım hastalık mevsimi kuzularımız ağır geçiriyo biraz .. bütün hastalarla birlikte bizimkilerde şifa bulur inşallahgulenyuzumsunsen geçmiş olsun canım. Sana da bukaştırdık
Benim de bebek gece 3 e kadar ağladı. 3 te uyudu kıza bakmaya girmiştim baktım oğlanın ateşi çıkmış kaldırdım üzerini değiştirdim. Yatırdım midem bulanıyor demeye başladı. Kustu sonra baya. Sabah da ishal oldu. Babası hastaneye götürdü yatırmışlar serum bağlamışlar bakalım öğleden sonra gelir...
Aklımda bulunsun bu tarifNişastayla yoğurdu karıştırıp yedirdim o ishale çok iyi geliyo hemen kesiyo .. eğer kusmazsa götürmeyim diyorum .. bakalım öğleden sonra belli olur ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?