Evet canım netten araştırdım biraz gerçekten hiit bana göre değilmiş .. Ben interval şeklinde olanı yeni yeni yapmaya başladım.. ilk yürüyüşle başladım . Hafifledikçe sporlarda ona göre olur inşallahKoşu sonrası da soğutmak için bir süre hızı yavaşlatıyorsun, interval deniyor.
hurmayı diyetisyen demedi canım. Sadece 1 porsiyon meyve dedi. Porsiyon miktarına baktım 3 hurma. Sut yapıyor diyede yiyodum. Olmazsa sabah ara öğün olarak yerim.Karataya mı donsek napsak sence. Böyle de gitmedi galiba
2 öğün mu yapmaya başladın canım artık.
Ohh afiyet olsun. Belki su çoğalabilir.
Dolma ben de isterim offf canım çekti yaa
Akşam az sanki. Turşu ev yapımı mı?
Hurmayı diyetisyen mi yazdı canım. Eğer meyve dediyse elma armut vb ye. Hurma akşam doğru olmaz sanki.
Afiyet olsun canım.
bende spor durumumu paylaşmıştım sanırım son listeyi almadin24 Kasım Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
1,5 litre su
1000 ip atlama =200 puan
15 dk leslie =15 puan
100 Side leg lift=20 puan
Toplam=235 puan
2 niloyabebe
2lt su
1000 ip 200 puan
50 mekik 20 puan
45 dk leslie 45 puan
50 dk yürüyüş 60 puan
Toplam 325 puan
3. Ameliee
2lt su
20 dk eliptik 60 puan
4.Elmira
30 dk yürüyüş 30 puan
25 mekik 10 puan
Toplam 50 puan
Interval :) onu bende yapıyordum çok güzel oluyor, nabzı hızlandırıp vücudu şaşırtıyorsunHımmm . Anladım canım..Bende 1.5 km hızlı tempo yürüyorum 1.5 km koşuyorum toplam 70 dk falan sürüyo .. o sekilde yapıncada değişik bişey diyolar hatırlayamadım da ondan sordum
Yazmışsın zaten yukarda sonradan gördüm:)Interval :) onu bende yapıyordum çok güzel oluyor, nabzı hızlandırıp vücudu şaşırtıyorsun
Hoşgeldin bu arada :)
Teşekkürler. Hoşbuldum canımm..metra hoşgeldin aramıza.
HoşbuldummmInterval :) onu bende yapıyordum çok güzel oluyor, nabzı hızlandırıp vücudu şaşırtıyorsun
Hoşgeldin bu arada :)
Hay maşallah 27kilo ne demek helal olsun hoş geldin aramıza bacımMerhaba arkadaşlar .
Mend earaniza katila bilirmiyim bana diyetde motive vercek arkadaşlar lazim .
Bazi yarislara katildim amma faydasi olmadi cunki sonradan katildim ve dislandigimi sandim 1 hafta hasta oldum giremedim buraya hemen takim menusundan ismim silindi o yuzden kendime yeni bir arkadas qurupu ariyordum sizi gordum diyet gunluklerindeki menu paylasimlarinizi begendim araniza katilayim dedim .
Baya diyet yapib bozdu diyete odaklanamadim sanki amma takimda olursam bence dahada motive olcam .
Kizlar ismim Gunel azeriyim evliyim ev hanmiyim.
Her gun duzenli sporumu yaparim.
Diyete odaklandimmi kilo veririm.
Diyete baslayali 27 kq verdim.
Yerde kalan kilomu vermeye bana motive olmanizi isterim.
Bugun kendime detox suyumu yapdim.
Ve temizleyici cayimi yapdim .
Her saatda 1 bardak iciyorum.
Hoş geldin kuzum takıma yeni kanlar yeni canlar Gelmiş hoş gelmişHoşbuldummm
Olmamış bacım saglıksız ve Düzensiz yemişsin o yüzden gelsin kilolar bugün görümce bendeydi 64kilodan 71çıkmış diyo akşama kadar aç geziyorum ben nasıl kilo almışım günde 1ögün yiyo bana diyo nasıl zayıfladın bende yapim az ve sık ye öglene karbonu basmışsın akşama aç yatıyonBen bugün menü yazmadım yaa
Sabah 9.30
2 dilim tam buğday ekmeği ve 1.5 kk kaşar ile tost
1 haşlanmış yumurta
Çay
Öğlen 12
1 YK kısır
1/4 dilim ıslak kek
Yarım küçük poğaça
Akşam 19:00
1 kase yoğurt
Canım niye öyle dedin bir pilava attın beniKarataya mı donsek napsak sence. Böyle de gitmedi galiba
2 öğün mu yapmaya başladın canım artık.
Ohh afiyet olsun. Belki su çoğalabilir.
Dolma ben de isterim offf canım çekti yaa
Akşam az sanki. Turşu ev yapımı mı?
Hurmayı diyetisyen mi yazdı canım. Eğer meyve dediyse elma armut vb ye. Hurma akşam doğru olmaz sanki.
Afiyet olsun canım.
sağol canım yardıma geldiler biraz temizlik yaptılar sağolsunlar... yoksa kabul etmezdim zaten :)
oooo bunu yeni okudum... zor gider senin gıdım gıdım...
başka takımlarda yarışınca oradaki bilgilerinle kayıt etmemiz gerekiyor.. ama listeye girmediysen sorun yok canım. tebrik ederim bu arada inşallah haftaya 70 i teğet geçer görürsün.
yok yok arkadaşım bunlar yardıma gelmişlerdi yeni gittiler...
sağlıklı mı değil hiç gerek yok... ben %1 lerde çıkarın yeter diyorum.... hiç gerek yok fazlasına...
inşallah canım sıkacağız bu hafta kendimizi
şu 96 lardan bi kurtul artık haftaya 95 görelim senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?