Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kusması için uçuklar midesine bağırsaklarınada sarmış ondan kusuyor dedi 1 hafta sonra reflüden kusuyor dedi ama hiçbiri değilmiş.
En ufak bir durumda hemen kan idrar istiyor bizim burda ki doktor ne saçma hadi ilkinde şalırdu ikinciye reflüde ısrar etmesi saçma Allah iyi doktorlar ile karşılaştırsın

Menümü yazayım
Sabah: 1 dilim peynir. Domates. Sivribiber. 1 dilim çavdar ekmeği. Şekersiz ıhlamur. 1 tk. Fıstık ezmezi
Ara:yok
Öğlen hastaneden gelince: 1 kutu yağı süzülmüş ton balığı 1 dilim çavdar ekmeği
Ara:1 elma 5 badem 1 kupa sade filtre kahve
Akşam: balık salata
Elma sirkeli su

Aynen kan tahlili yapılması lazım tabii. Beta kanda mı çıktı ben boğaz kültüründe çıkar diye biliyorum. Benim oğlan da gece kustu sabah ishal başladı acile götürdü babası sabah hemen kan tahlili yapmışlar. Wbc yüksek çıkmış. Yatırıp serum vermişler. Hala gelmediler. Aradım da bir serum daha vermişler. Mikrop olmadan ateş olmaz. Boğaz tahriş oldu diye ateş mi olurmuş...

Amin canım. 3 haftadırda bir dünya para ödedik özel hastaneye. Artı git gel taksi parası. Hayır iyi olsa çocuk tamam ama o da yok hepimiz perişan olduk
Bacım ben doktorlar yüzünden neler çektim op doktor dış gebelik dedi 2tane Prof normal gebelik dedi iç kanamaya kadar gitti kimseye güvenim yok artık benim az kalsın canımdan oluyordum yalnış teşhis ne demek ya bunlara birinin haddini bildirmesi lazım bimere şikayet et bacım bende şikayetçi olcam doktorlardan

Geçmiş olsun canim ayy bune ya herkes hasta hastalık ayı

Öğlen 12:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tereyağ da yumurta
1 bardak limonlu su
5 zeytin
Az keçi peyniri

Ara 13:30
2 mandalina
10 fındık

Akşam 17:30
1 kase yoğurt
3 köfte
3 kaşık fırında mantar

Sabah kahvaltım saat 9.00
1tane haşlanmış yumurta
1küp beyaz peynir
1küp kaşar peynir
2tane çeri domates
3tane zeytin

Ara ögün
Yeşil çay limonlu

Akşam yemegi saat 15.00
1porsiyon hamsi
1kase salata
2tane közlenmiş kapya biber

Ara ögün saat 17.00
2bardak çay
1tane şeker pare

Spor yok
Evde misafir vardı hiç oturmadım
Su 2litre

Menüm (12.Gün)

Sabah&Öğle (11:00)
Dereotu,maydonoz,roka,tere
Kapya, domates,badem,ceviz
Lor peynirli salata

Ara
Salatalık (14:30)

Akşam (18:00)
Mantar sote& Salata
Yoğurt

8 Bardak Su
2000 adım

Afiyet olsun canim

Menüm

Sabah10:00
iki dilim ekmek arasına kaşar ve domates

Ara 12:00
Bir tane mandalina

Akşam 18:00
Üç tane uskumru küçük boylarda
Salata
Kk kadar helva

50 dk yürüyüş
2lt au

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…