- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
En ufak bir durumda hemen kan idrar istiyor bizim burda ki doktor ne saçma hadi ilkinde şalırdu ikinciye reflüde ısrar etmesi saçma Allah iyi doktorlar ile karşılaştırsınKusması için uçuklar midesine bağırsaklarınada sarmış ondan kusuyor dedi 1 hafta sonra reflüden kusuyor dedi ama hiçbiri değilmiş.
Bizimkide buranın en iyi doktoru diye anılır ama işte bizim başımıza bu geldiEn ufak bir durumda hemen kan idrar istiyor bizim burda ki doktor ne saçma hadi ilkinde şalırdu ikinciye reflüde ısrar etmesi saçma Allah iyi doktorlar ile karşılaştırsın
Allah iyileri çıkarsın karşımıza veBizimkide buranın en iyi doktoru diye anılır ama işte bizim başımıza bu geldi
Aynen bende öyleyim hayatta uyuyamıyorumBen hayatta uyuyamıyorum çocuklar uyanıkken. Olmuyor yatıyorum yatıyorum kalkıyorum.. İlla uyuduklarından emin olucam.
Amin canım. 3 haftadırda bir dünya para ödedik özel hastaneye. Artı git gel taksi parası. Hayır iyi olsa çocuk tamam ama o da yok hepimiz perişan oldukAllah iyileri çıkarsın karşımıza ve
Kısa sürede sağlık sıhhat versin oğluna inşallah canım
Aynen kan tahlili yapılması lazım tabii. Beta kanda mı çıktı ben boğaz kültüründe çıkar diye biliyorum. Benim oğlan da gece kustu sabah ishal başladı acile götürdü babası sabah hemen kan tahlili yapmışlar. Wbc yüksek çıkmış. Yatırıp serum vermişler. Hala gelmediler. Aradım da bir serum daha vermişler. Mikrop olmadan ateş olmaz. Boğaz tahriş oldu diye ateş mi olurmuş...Oğlanın sınıfımda başka çocuklardada var aynısı. Doktor diyorki çocuk kusuyor ateşi var neden kan tahlili yapılmamış neden bakılmamış. Herpes bile olsa kandan bakılması lazım muayene ile belli olmazki saçma dedi. Bizim kendi doktorumuz hiç kan tahlili yaptırtmadı muayeneyle işte böyle yanlış teşhis yanlış tedavi yaptırttı.
Bacım ben doktorlar yüzünden neler çektim op doktor dış gebelik dedi 2tane Prof normal gebelik dedi iç kanamaya kadar gitti kimseye güvenim yok artık benim az kalsın canımdan oluyordum yalnış teşhis ne demek ya bunlara birinin haddini bildirmesi lazım bimere şikayet et bacım bende şikayetçi olcam doktorlardanAmin canım. 3 haftadırda bir dünya para ödedik özel hastaneye. Artı git gel taksi parası. Hayır iyi olsa çocuk tamam ama o da yok hepimiz perişan olduk
Kan idrar tahlili yapılmadan ermiş teşhisi mi koymus2 gündür hastanelerde olsamda diyeti bozmadım sadece 2 gündür spor yapamadım
Geçmiş olsun canim ayy bune ya herkes hasta hastalık ayıAynen kan tahlili yapılması lazım tabii. Beta kanda mı çıktı ben boğaz kültüründe çıkar diye biliyorum. Benim oğlan da gece kustu sabah ishal başladı acile götürdü babası sabah hemen kan tahlili yapmışlar. Wbc yüksek çıkmış. Yatırıp serum vermişler. Hala gelmediler. Aradım da bir serum daha vermişler. Mikrop olmadan ateş olmaz. Boğaz tahriş oldu diye ateş mi olurmuş...
Geçmiş olsun kuzumBugün spor yok su dA 1 litre olmuşdur kızlar.
Hala çok kötüyüm
Afiyet olsun canimSabah kahvaltım saat 9.00
1tane haşlanmış yumurta
1küp beyaz peynir
1küp kaşar peynir
2tane çeri domates
3tane zeytin
Ara ögün
Yeşil çay limonlu
Akşam yemegi saat 15.00
1porsiyon hamsi
1kase salata
2tane közlenmiş kapya biber
Ara ögün saat 17.00
2bardak çay
1tane şeker pare
Spor yok
Evde misafir vardı hiç oturmadım
Su 2litre
Benim adım niye yokben kahvaltımı yaptım bilem yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?