Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim diyet bugün bozuldu

Menü 25 kasım

Limonlu su
1 kuru kayısı

Sabah 10.30
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
Domates salatalık

Ara 13.00
Sade nescafe sut tozu yok

Aksam 16.30
Pide
2 bardak ayran
Yağsız salata

Ara 19.00
Yarim armut

Ara 22.00
Tarçınlı süt

25 kasim spor /su listesi

1 ameliee
10 dk eliptik 30 puan
4 dakikalık cardio 16 puan

7.200 adim
1.5 litre su

toplam 46 puan

2.Niloyabebe

45 dk leslie 45 puan
120 dk Yürüyüş 120 puan
50 mekik 20 puan
1000 ip 200 puan

Toplam 385 puan
2litre su

Canim çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Hangi sehirdesiniz nerde bu beta testi yaomayan hastane yaaa. Sağlık ocagi bile direk beta testi yapiyo ateşli çocuğu götürünce

Evet canim tavuk gogus yumurta ve galete unu ile yaptım .en azindan disarda yenen fast food tavuklarindan degil diye kendimi avutayım
Haftaici isteyken daha iyi oluyor duzene giriyorum.
Canım o snitzeli kızartma fırınla öylede nefis oluyor. Veya yoğurt baharat az yağda pişir nefis oluyor

Betayla ilgili bilgi der vermişsin. Çubukla örnek almasi 10 saniye, sağlık ocaklarında bile yapılıyor bu test artık. Bu konuda ihmali olmuş, evet.
Evet canım bak sağlık ocağı bile yapıyormuş en azından bakamazmıydı. Yazık değilmi 3 haftadır perişan olduk. Kanına baksa enfeksiyon çıkacaktı zaten. Hem üzüldüm hem kızdım hem ağladım. Kötü hastalıktır diye bile düşündük biz. Yok bağırsağa sarmış herpes yok mideye sarmış bilmem ne. Kökten yanlış teşhis yanlış tedavi haftalardır hastalanan çocuk üzülen anne baba. Öyle bir hastalık tablosu koyduki önümüze nereye gitcez napcaz şaşırdık. Reflüsü okabilir diyor bu yeni gittiğimiz doktorda ama bunun kesin tanısınu biz koyamayız çocuk gastroendrolojisine gidin o teşhis etsin dedi. Şuan bu ateş kusma reflüden asla olamaz yüzde doksan enfeksiyon var bi bakalım dedide öylelikle anlaşıldı. Pazartesi sağlık ocağıba gidip tekrar beta virüsü testi isteyeceğim bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım

Canım çok geçmiş olsun okudum mesajlarını çok üzüldüm. Üç hafta boyunca neler yaşamışsınız neler düşünmüşsünüzdür. Neyseki sonuçta beta çıkmış..çabucak atlatır inşallah kuzucuk ..

Yok canım 1 günle diyet bozulmaz. Nasılki 1 günde diyet yapıp zayıflayamıyorsak 1 gün bozmaylada bişey olmaz. Sadece bozduk diye sonradan pişman olup vicdan azabı çekiyoruz o kadar. Yarın aynen devam bozulan yok

25 kasim spor /su listesi

1 ameliee
10 dk eliptik 30 puan
4 dakikalık cardio 16 puan

7.200 adim
1.5 litre su

toplam 46 puan

2.Niloyabebe

45 dk leslie 45 puan
120 dk Yürüyüş 120 puan
50 mekik 20 puan
1000 ip 200 puan

Toplam 385 puan
2litre su

3.jane eyre_

60 dk pilates -kaç puan olduğuna bilmiyorum kaptan bunun puanı nasıl @anka_misali
1.5 lt su

Babamızdada vardı bu virüs. Devlet hastanesi acilinde hemen bilmişlerdi bendede var. Bunları bildiğimden ve uyarıp söylememe rağmen hiç oralı olmadı başka tablo çıkarttı başka tedavi uyguladı. Daha dün dedim hocam bu çocuk sık hastalanıyor rengide soluk acaba kansızlık varmı baksakmı dedim. Gözlerinin içine bakıp çok yok yaa pekmez içir dedi. En azından beta olduğunu onuda geçtim enfeksiyon olduğunu bilseydik bu kadar korkup üzülmezdik. Sınıfta var bizde var bulaşmış derdik ne olduğunu bilirdik. Çocuğun midesinde bağırsaklarında uçuk var yara var ne demek yaa. 7 gün 40 derece ateşlerle ağladı kalbim ağrıyor diye yavrum

Neyse daha fazla sıkmayayım sıkılmayayım. Şimdi çocukları uyutuyorum l karnitin içtim inşallah 1 saat koşacağım
karnitini birimi tavsiye etti? İșe yarıyor mu? Düzenli kullaniyormusun.çok soru sordum ama senin karnitin nasıl tablet mi sıvı mi kapsül mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…