Evet malesef oyleÇok geçmiş olsun( ne yazık ki ihmal yüzünden neler neler oluyor ülkemizde. O yüzden başımıza bir şey geldiğinde iki üç dr a gitmeden karar veremiyoruz :/
Canim çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Hangi sehirdesiniz nerde bu beta testi yaomayan hastane yaaa. Sağlık ocagi bile direk beta testi yapiyo ateşli çocuğu götürünceYaklaşık 3 haftadır büyük oğlum hasta. Doktorumuz çocuk doktoru devamlı götürdüm hastaneye. Herpes virüsü kaptı dedi 1 hafta aklovir şurup verdi 1 hafta çocuk 40 dereceleri gördü ateşten. Şimdide reflü deyip lansor 30 luğu dayadı yolladı bizi. Hatta dediki reflüsü boğazını tahriş etmiş ateş yapar diyede uyardı. Bende bugün baktım hala ateşli aldım ilk defa burda askeri hastaneden emekli bir çocuk doktoruna götürdüm. Adam çocuğun doğumundan itibaren anlattırdı. Reflü için olabilir ama bu kadar kötü yapmaz hem biz teşhis koyamayız çocuk gastrolojide olcak dedi.onu ayırıyoruz dedi. Boğazları kötü değil ben kan tahlili isteeyeceğim bakalım virüsmü mikropmu nedir bu çocuğu kusturup ateş yaptıran dedi. Ve ben geri gittim hastaneye tahlil yaptırttımki sonucunda beta virüsü çıktı. Haftalardır yok herpes yok reflü diye diye yanlış tedavi uygulanmış hep.
Benim diyet bugün bozuldu
Menü 25 kasım
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 10.30
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
Domates salatalık
Ara 13.00
Sade nescafe sut tozu yok
Aksam 16.30
Pide
2 bardak ayran
Yağsız salata
Ara 19.00
Yarim armut
Ara 22.00
Tarçınlı süt
Canım o snitzeli kızartma fırınla öylede nefis oluyor. Veya yoğurt baharat az yağda pişir nefis oluyorEvet canim tavuk gogus yumurta ve galete unu ile yaptım .en azindan disarda yenen fast food tavuklarindan degil diye kendimi avutayım
Haftaici isteyken daha iyi oluyor duzene giriyorum.
Evet canım bak sağlık ocağı bile yapıyormuş en azından bakamazmıydı. Yazık değilmi 3 haftadır perişan olduk. Kanına baksa enfeksiyon çıkacaktı zaten. Hem üzüldüm hem kızdım hem ağladım. Kötü hastalıktır diye bile düşündük biz. Yok bağırsağa sarmış herpes yok mideye sarmış bilmem ne. Kökten yanlış teşhis yanlış tedavi haftalardır hastalanan çocuk üzülen anne baba. Öyle bir hastalık tablosu koyduki önümüze nereye gitcez napcaz şaşırdık. Reflüsü okabilir diyor bu yeni gittiğimiz doktorda ama bunun kesin tanısınu biz koyamayız çocuk gastroendrolojisine gidin o teşhis etsin dedi. Şuan bu ateş kusma reflüden asla olamaz yüzde doksan enfeksiyon var bi bakalım dedide öylelikle anlaşıldı. Pazartesi sağlık ocağıba gidip tekrar beta virüsü testi isteyeceğim bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canımBetayla ilgili bilgi der vermişsin. Çubukla örnek almasi 10 saniye, sağlık ocaklarında bile yapılıyor bu test artık. Bu konuda ihmali olmuş, evet.
Aynen canımÇok geçmiş olsun( ne yazık ki ihmal yüzünden neler neler oluyor ülkemizde. O yüzden başımıza bir şey geldiğinde iki üç dr a gitmeden karar veremiyoruz :/
Canım çok geçmiş olsun okudum mesajlarını çok üzüldüm. Üç hafta boyunca neler yaşamışsınız neler düşünmüşsünüzdür. Neyseki sonuçta beta çıkmış..çabucak atlatır inşallah kuzucuk ..Evet canım bak sağlık ocağı bile yapıyormuş en azından bakamazmıydı. Yazık değilmi 3 haftadır perişan olduk. Kanına baksa enfeksiyon çıkacaktı zaten. Hem üzüldüm hem kızdım hem ağladım. Kötü hastalıktır diye bile düşündük biz. Yok bağırsağa sarmış herpes yok mideye sarmış bilmem ne. Kökten yanlış teşhis yanlış tedavi haftalardır hastalanan çocuk üzülen anne baba. Öyle bir hastalık tablosu koyduki önümüze nereye gitcez napcaz şaşırdık. Reflüsü okabilir diyor bu yeni gittiğimiz doktorda ama bunun kesin tanısınu biz koyamayız çocuk gastroendrolojisine gidin o teşhis etsin dedi. Şuan bu ateş kusma reflüden asla olamaz yüzde doksan enfeksiyon var bi bakalım dedide öylelikle anlaşıldı. Pazartesi sağlık ocağıba gidip tekrar beta virüsü testi isteyeceğim bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim canım
Yok canım 1 günle diyet bozulmaz. Nasılki 1 günde diyet yapıp zayıflayamıyorsak 1 gün bozmaylada bişey olmaz. Sadece bozduk diye sonradan pişman olup vicdan azabı çekiyoruz o kadar. Yarın aynen devam bozulan yokBenim diyet bugün bozuldu
Menü 25 kasım
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 10.30
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
Domates salatalık
Ara 13.00
Sade nescafe sut tozu yok
Aksam 16.30
Pide
2 bardak ayran
Yağsız salata
Ara 19.00
Yarim armut
Ara 22.00
Tarçınlı süt
Çanakkale anadolu hastanesindeCanim çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Hangi sehirdesiniz nerde bu beta testi yaomayan hastane yaaa. Sağlık ocagi bile direk beta testi yapiyo ateşli çocuğu götürünce
kıymalıPide neliydi
karnitini birimi tavsiye etti? İșe yarıyor mu? Düzenli kullaniyormusun.çok soru sordum ama senin karnitin nasıl tablet mi sıvı mi kapsül müNeyse daha fazla sıkmayayım sıkılmayayım. Şimdi çocukları uyutuyorum l karnitin içtim inşallah 1 saat koşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?