Aaaa sonra niye kilo aldım. Niye veremiyorum. Bu ne böyle hiç protein yok sebze yok. Bol karbonhidrat...Menüm
Aç karnına zencefilli kür
Sabah 11:00 tam buğday ekmeği bir dilim,1 yumurta,pekmez ve tahin
Akşam 17:30 Bir dilim börek,bir adet kurabiye,3 yk patates salatası,bir dilim kete
Bu soru çok soruluyor ve ben hayrete düşüyorum her zaman. İşe girdiğimiz zaman kenarda oturup deneme suremizin bitmesini mi bekliyoruz arkadaşlar. Yapmayın gruba adım atıldığından itibaren sen ben o herkes eşit.herkes menü paylaşacak. Herkes kurallara uyacak herkes başkası kaçamak yapınca uyaracak. Herkes motivasyonu düşeni teselli edecek bla bla bla.Kızlar ben bugunden itibaren menülerimi paylaşıyım mı yoksa listeye alınınca mı palaşacam bilemedim... soruyum dedim
Tamamdır kaptanım anlaşılmıştırrr...Bu soru çok soruluyor ve ben hayrete düşüyorum her zaman. İşe girdiğimiz zaman kenarda oturup deneme suremizin bitmesini mi bekliyoruz arkadaşlar. Yapmayın gruba adım atıldığından itibaren sen ben o herkes eşit.herkes menü paylaşacak. Herkes kurallara uyacak herkes başkası kaçamak yapınca uyaracak. Herkes motivasyonu düşeni teselli edecek bla bla bla.
Yanlış anlama sadece sana söylemiyorum ya da kızmıyorum. Sadece bu soru çok değişik geliyor bana... sevgiler saygılar
Menüm
Aç karnına zencefilli kür
Sabah 11:00 tam buğday ekmeği bir dilim,1 yumurta,pekmez ve tahin
Akşam 17:30 Bir dilim börek,bir adet kurabiye,3 yk patates salatası,bir dilim kete
Bi tek pide şüpheli geri kalanı gayet güzel canım.Benim diyet bugün bozuldu
Menü 25 kasım
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 10.30
2 dilim tb ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
Domates salatalık
Ara 13.00
Sade nescafe sut tozu yok
Aksam 16.30
Pide
2 bardak ayran
Yağsız salata
Ara 19.00
Yarim armut
Ara 22.00
Tarçınlı süt
İmtihan dünyası canım..iyi akşamlar canlar..
ben galiba kilo verme olayında artık pesediyorum..
tam bi düzene sokacak gibi oluyorum hayatımda bir başka sıkıntı patlak veriyor. Diğer topikde kafa şişirdiğim için burda gündeminizi meşgul etmek istemiyorum ama hep mi bi zor olur insanın hayatı
benim artık kafam da ruhumda kaldıramıyor hiç bir şeyi..Ve bir türlü odaklanamıyorum kilo vermeye..
Sabah kahvaltım saat 9.00
1tane haşlanmış yumurta
1küp beyaz peynir
1küp kaşar peynir
2tane çeri domates
3tane zeytin
Ara ögün
Yeşil çay limonlu
Akşam yemegi saat 15.00
1porsiyon hamsi
1kase salata
2tane közlenmiş kapya biber
Ara ögün saat 17.00
2bardak çay
1tane şeker pare
Spor yok
Evde misafir vardı hiç oturmadım
Su 2litre
Menüm 11 de uyandım
12
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 tk bal
18
2 tane köfte
2 kasık bulgur
1kase yoğurt
2 lt su
Sporları tamamlayıp yazayim
Sagol canim benim şimdi ne yapiyorsam gitmiyir bir turlu aylardir ayni yerde sayib duruyor ya bikdim artik amma pes etemem adina sizlere katildimHoşgeldinnn, 27 kg çok büyük bir başarı gonulden tebrikler
Canim sagol hedefim insallah 60 olcam insallah allahin yardimi ile bunu yapcam başarcama inaniyorumAramıza hoşgeldin bende yeni sayılırım hedefin kaç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?