Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menüm

Aç karnına zencefilli kür

Sabah 11:00 tam buğday ekmeği bir dilim,1 yumurta,pekmez ve tahin

Akşam 17:30 Bir dilim börek,bir adet kurabiye,3 yk patates salatası,bir dilim kete
Aaaa sonra niye kilo aldım. Niye veremiyorum. Bu ne böyle hiç protein yok sebze yok. Bol karbonhidrat...

Kızlar ben bugunden itibaren menülerimi paylaşıyım mı yoksa listeye alınınca mı palaşacam bilemedim... soruyum dedim
Bu soru çok soruluyor ve ben hayrete düşüyorum her zaman. İşe girdiğimiz zaman kenarda oturup deneme suremizin bitmesini mi bekliyoruz arkadaşlar. Yapmayın gruba adım atıldığından itibaren sen ben o herkes eşit.herkes menü paylaşacak. Herkes kurallara uyacak herkes başkası kaçamak yapınca uyaracak. Herkes motivasyonu düşeni teselli edecek bla bla bla.
Yanlış anlama sadece sana söylemiyorum ya da kızmıyorum. Sadece bu soru çok değişik geliyor bana... sevgiler saygılar

25 kasim spor /su listesi

1 ameliee
10 dk eliptik 30 puan
4 dakikalık cardio 16 puan

7.200 adim
1.5 litre su

toplam 46 puan

2.Niloyabebe

45 dk leslie 45 puan
120 dk Yürüyüş 120 puan
50 mekik 20 puan
1000 ip 200 puan

Toplam 385 puan
2litre su

3.jane eyre_

60 dk pilates - 120
1.5 lt su

Tamamdır kaptanım anlaşılmıştırrr...

25 kasim spor /su listesi

1 ameliee
10 dk eliptik 30 puan
4 dakikalık cardio 16 puan

7.200 adim
1.5 litre su

toplam 46 puan

2.Niloyabebe

45 dk leslie 45 puan
120 dk Yürüyüş 120 puan
50 mekik 20 puan
1000 ip 200 puan

Toplam 385 puan
2litre su

3.jane eyre_

60 dk pilates -kaç puan olduğuna bilmiyorum kaptan bunun puanı nasıl Anka
1.5 lt su

4.Elmira
20 dk yürüyüş 20 puan
500 ip atlama ??

Bi tek pide şüpheli geri kalanı gayet güzel canım.
O dA miktarı aZsa bence birşey olmaz
Bugün hafif geçirirsin düne göre, hiç birşeycik olmaz

İmtihan dünyası canım..
Hepimizin böyle zor zamanları elbette ki oldu.
Bol duayla bugünlerini geçirmeni tavsiye ederim.Allahım hayır ve huzur dolu günler nasip etsin

Kizlar hepinize gunaydin ihi hafta sonu dilerim yazilarinizi baya okudum amma coğunu okuyamadim.
Insallah bugun pirin diyeti ile kendimi şoklayayim dedimbu vucudum bir krndine gelsin .
Ve ne kadar direnc gostere bilerki bana bu inadci kilolar.
Kizlar menu paylasimi burdami yapiyorsun ya diyet gunluklerindeki konudami.
Ben bismillah deyerekden baslayayim
Sabah 6 da ilik su 1 bardak.
8 de elma sirkesi limon sicak su.
Simdi gec olsada kahvalti niyetine pirinc haşladim pirinc lapasi baharatlar ekledim

Bugun insallah spor olarakda yurus ve pilates pilanliyorum hangisin yapsam yazarim ben size
Kizlar bir kac gun bundan önce 78 dim şimdi bu sabah 80 gordum tartida bence kilo değil cunki regil donemim yaklaşmiş bence ödem topladi vücudum cunki uykudan uyandim dudaklarim falan şişdi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…