- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Teşekkürler maşallah 2 kilo vermissin darısı başımıza duy Allahım neolur.İradeli hatun
O ayrıldı canım. Kendi halimde devam edeceğim yazdı
Maşallah sen de iyisin...İradeli hatun
Zencefili yapıyorum göbek indi gibi ama kilo aynı neden ki acabaMaşallah sen de iyisin...
O kadar etkili mi o? Bende tık yok henüz, gerçi 2. kez içtim bu sabah.Zencefili yapıyorum göbek indi gibi ama kilo aynı neden ki acaba
Bende iki ker içtim göbek indi bayaO kadar etkili mi o? Bende tık yok henüz, gerçi 2. kez içtim bu sabah.
Zayıflayanları takip et
After beforelere bak
Karatay diyeti yapanları takip et bacım
Onları bırak gitsin[/QUOo TE]
Gülenyüzüm sen de Karatay dedin gözlerim doldu
Bir gün herkes kataycı olcek
Daha 4. gündeyiz bakalım 10 gün sonra belli olur ne kadar etkili olduğu. Ama ben de bi hafiflik hissediyorum. Kilom benim de aynı.Zencefili yapıyorum göbek indi gibi ama kilo aynı neden ki acaba
Tam yapmayıp sonra faydası olmadı demeyin bakın bana saçınızı çekerimBende iki ker içtim göbek indi baya
Benim ilk gündü bakalım nolcekDaha 4. gündeyiz bakalım 10 gün sonra belli olur ne kadar etkili olduğu. Ama ben de bi hafiflik hissediyorum. Kilom benim de aynı.
Çok güzel iraden Harika canımSelam kızlar nasılsınız ?
bugün annemle kız kardeşim gelecek.Evimi toparladım süpürüp sildim.Çayın yanına kek poğaça bişeyler hazırladım .. Kendim dünkü salatamdan yiyeceğim...
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinSeni takip ediyorum idolüm oldun hep bir kilo verme hep bir kilo verme
Ben sizi 2 gün geride takip ediyorum umarım gider kilolardaDaha 4. gündeyiz bakalım 10 gün sonra belli olur ne kadar etkili olduğu. Ama ben de bi hafiflik hissediyorum. Kilom benim de aynı.
Tam yapmayıp sonra faydası olmadı demeyin bakın bana saçınızı çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?