Zayıflayanları takip et
After beforelere bak
Karatay diyeti yapanları takip et bacım
Onları bırak gitsin
Evet bendim :) dokunmuyor da aç karnına biraz tuhaf geldi tatli içecek icemiyorum sekersize alışmış bünye. Ama bozmayayim artik böyle basladik, devam ettireyimAmma konuşmuşsunuz kızlar. İki dakika eve baktım.
@lemonade17 bal katmayayım diyen sen miydin canım. Alıntı yapmıştım uçtu gitti telefonum bozuldu iyice.
Kür benim değil canım açıkçası bilgim yok. Ama dokunuyorsa katma canım zayıflayayım derken bi de sağlımızdan olmayalım.
@gulumse25 kurallar çok açık canım tartıl bekliyoruz :))
Tarifte bal neden var bilimsel olarak bilmiyorum amaEvet bendim :) dokunmuyor da aç karnına biraz tuhaf geldi tatli içecek icemiyorum sekersize alışmış bünye. Ama bozmayayim artik böyle basladik, devam ettireyimteşekkürler
Yasak değil diye biliyorum canımaynen öyle yapıyorum canım..
Sağlıklı beslenip tarif veren bi kaç sayfa buldum çok iyi oldu , uzun zamandır onları takipteyim.
Link vermek yasak değilse paylaşayım burda faydalanalım..
İnşallahBu arada kızlar ben de başından beri omur boyu devam edebileceğiniz şekilde zayıflayın diyorum hep. Menülerinizi yoğurtla geçiştirmeyin. Yemek olsun her zaman. Protein kalsiyum karbonhidrat dengeli alalım. Korumada sıkıntı çıkmaz o zaman. Ben hastalanınca dehşet bozdum. Spor da yapmayınca iştahım hep açık :
3 kilo aldım kaç hafta oldu. Millet ilk hafta hemen 4-5 kilo alıyor. Çünkü aç kalarak zayıflıyorlar. Herkes bünyesini tanır az çok. Ona göre korumada da beraber hallederiz
Yok artıkKontrol tartısı
florence_N (72
jane eyre_ (58.9/58.9)
gulenyuzumsunsen (77.4/77.1/0.3)
İnnuk(64.6\65.2)
Niloya bebe (79.4/
Elmira2017 (59.5/60.1)
smy11 (61.4/61.1/0.3)
@Yvz_Rose (65.8
@sia mia (62,5/ 62)
@hamzaakifzulal 73.3/74.0
@lemonade17 (71.5/71.5
@ameliee 70.2
Gunelim
İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (96,7
@asya_01
@Gulumse25(90.0/88.0/2.0)
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58,5
Anladım peki öyle hesaplayayimAma şu an hesapladım
Mekik bölgesel harekete giriyor.
5 tanesi 1 puansa
100 tanesi 20 puan canım
Anladım peki öyle hesaplayayim
Seni takip ediyorum idolüm oldun hep bir kilo verme hep bir kilo vermeKontrol tartısı
florence_N (72
jane eyre_ (58.9/
gulenyuzumsunsen (77.4/77.1/0.3)
İnnuk(64.6
Niloya bebe (79.4/
Elmira2017 (59.5/60.1)
smy11 (61.4/61.1/0.3)
@Yvz_Rose (65.8
@sia mia (62,5
@hamzaakifzulal 73.3/74.0
@lemonade17 (71.5/71.5
@ameliee 70.2
Gunelim
İzindeki güzellerimiz
@simeranya7 (96,7
@asya_01
@Gulumse25(90.0
Kilosunu kontrol etmeye çalışanlar :)
@anka_misali( 58,5
Öglen oldu daha kahvaltı yapıcam yumurtamı bekliyom zencefil kürümü içtim dün görüncemle kaynım nasıl zayıfladıgımı neler yedigimi içtigimi sordular akşama kadar kıskandılarmı ne
İradeli hatunSeni takip ediyorum idolüm oldun hep bir kilo verme hep bir kilo verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?