Jane in bir gününü unutmuşum 290 oldu puanı ceza kalktı bana kaldı yineBende biraz yapıyım dedim bugün başım döndü nedense .
Çok uykusuzum ondan sanırım
Toz koyuyorum, önce balo eritiyorum. En son zenceglfili katıp iki karşıtırıp 1 nefeste acıdan zıplaya zıplaya içiyorum.
Mekik çok işe yarıyo bendede çok fark etmişti devamGünaydın 12. Grubun güzelleri
Zencefil köründen mi çektiğim mekikden mi bilemedim ama ben de göbeğimde küçülme hissettim
metobolizmam hızlandı çok iyi geldi bana çok da sağlıklı kış içeceği mubarek H Hamzakifzulal benim de gobeğim de bi rahatlama var sanki. Dur bakalım 10.,gün nolcak. Zaten içerken direk içerden yanıyor gibi geliyor göbeğim.
Bende sevdim gerçekten kış içeceği iyi yakıyor vücudumetobolizmam hızlandı çok iyi geldi bana çok da sağlıklı kış içeceği mubarek 
Kendime eşime pırasa bir de kızım uyursa mantı düşünüyorum küçük oğlum istemiştiGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar kızlar
6da kalktım 7de geri uyudum saat 10.38ds uyandım maşallah bana ama bana kalsa yarına kadar uyurum ben niye böyle uykucu oldum ya kansızlık var ondan oluyorum acaba
Eeeee bugün nörüyonuz kim ne yemek yapıyo aklımda hiç bişey yok ne pişirecez
Canım 56 çıktı ideal kilom
Canım benim yaa sağol valla , bu ara iyice sinir oluyordum açıkçası
Pırasa benden başla kimse yemez evde var yemek yapmak degilde ne pişirsem diye düşünmek beni yoruyoKendime eşime pırasa bir de kızım uyursa mantı düşünüyorum küçük oğlum istemişti
Öğlene ne yapsam ben çorba salata doyarımda çocuklara patetes kuzartsam diyorum
İkinizinde yaptıgı hata ne biliyormusunuz kuzum az yemek az yemek kilo verdirmez az ve sık yemek kilo verdirir metabolizma sürekli çalışır yerseniz yemezseniz vücut yag depolar işte bu yüzden gitmiyor kilolar ara ögün yapınBenimde 57, 58 çıkıyor canım ama 55 olsun garanti olsun diyorum :)
Bu hafta bende sinir oldu kendime insanlar 40,50 kilolar veriyor ben şu 5 kiloyu veremiyorum diyorum. Neyse yavaş gitsin tam gitsin diye teselli ediyorum kendimi ama bu hafta da diğer 2 hafta gibi dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum nedense hatta +lar görüyorum tartıda cumaya geçen haftaki kilında gelsem çok şükür diyeceğim yani
Benimde 57, 58 çıkıyor canım ama 55 olsun garanti olsun diyorum :)
Bu hafta bende sinir oldu kendime insanlar 40,50 kilolar veriyor ben şu 5 kiloyu veremiyorum diyorum. Neyse yavaş gitsin tam gitsin diye teselli ediyorum kendimi ama bu hafta da diğer 2 hafta gibi dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum nedense hatta +lar görüyorum tartıda cumaya geçen haftaki kilında gelsem çok şükür diyeceğim yani
kaptann ben geldimO internetteki hesaplamalar doğru sonuç vermiyor. Bu yağ kas olçumu yapan makinelerde kendi vücuduna göre baktırmak lazım.
Zamanın çok varmış merak etme verirsin kuzum bu kezde biraz agız ları açık kalsın o laf edenlerinkızlae merhabalarkahvaltı faslı bitti şükür.kaynım aradı sabahta memlekettelerdi nişanı var bugün.düğün tarihi de belli bu yazmış eyvahh dedim içimden varya o memlekettekiler bizim düğün de geldiler hep o zaman 90 lardaydım ayy ne çok laf duymuştum çok üzülmüştüm.kurtulmam lazım bu kilolardan. 6 7 ayım var
Aynen bizim de 6 aya bi düğün var beni 86yken görmüşlerdi, şimdi 70 le gitmek istiyorum inşallahZamanın çok varmış merak etme verirsin kuzum bu kezde biraz agız ları açık kalsın o laf edenlerin
Bende kahvaltı yapıyorumEvet canım anladımAnka
Bende şu an öğle yemeği yiyorum ,
Bi saate kadar bi hasta ziyaretine gideceğim inşallah çocuklar uyursa biraz spor yapayım diyorum becerebilirsem
Beni nazardan çatlatacaklar az kaldıAynen bizim de 6 aya bi düğün var beni 86yken görmüşlerdi, şimdi 70 le gitmek istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?