Aaaa gitme lütfen canım yaa. Sen de ulaşacaksın hedef kilona.. Gitme lütfen. Nasıl yarışmak istiyorsan ben yarışırım senle. Cumadan itibaren spora diyete başlayacağım tekrar. Şimdiye kadar hep yenildim zaten yarışlardaSelam kızlar nasılsınız
Kızlar benim bi sorunum var . Gruptaki herkesten çok kilolu olduğum için takımda kendimi rahat hissedemedim siz hepiniz maşallah hedef kilolarınıza nerdeyse ulaşmışsınız. O yüzden kendi sikletimde(sanki sporcular gibi) birileriyle yarışmak istiyorum.. Yine arada gelir yazarım hal hatır sorarım eğer isterseniz tabi..beni gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. HOŞÇAKALIN...
Şöyle bir oran orantı yaptım :)lemonade17 bilemedim canom yaa yapmadığım sporları bilemiyorum hiç. Kaç olsun siz karar verin.
Bana uyar canım. Bizim apartmanda da var inip ben de yapayım bariŞöyle bir oran orantı yaptım :)
Yürüyüş yapmak 30 dk 110 cal
Masa tenisi 30 dk 160 cal
Yürüyüş 1 puansa, masa tenisi 1,5 puan bence
Nasıl uygun mudur? :)
Ah tranbolinim ahhhhBana uyar canım. Bizim apartmanda da var inip ben de yapayım bari
Onu şimdi 1.5 yaparım bakAh tranbolinim ahhhh
Çok eğlenceli aslında :) bizde iş yerinde boş buldukça masayı oynuyoruz :) tavsiye ederimBana uyar canım. Bizim apartmanda da var inip ben de yapayım bari
Walla aklımdan geçti anka kanka böyle demese diyeOnu şimdi 1.5 yaparım bak
menü güzel aralardan bir tanesi fazla olmuş. Ana Öğünlerin güzel canımBen geldiiiiim
Şimdi bol kaçamaklı menüme yorumları buyurun bakalım kızlar
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz tere
Zeytin peynir
11:30 1 tane gofret
Öğle 12:30
4 tane köfte
1 küçük tabak pırasa
1 bardak ayran
15:30 4 çatal pasta
2 bardak çay
Akşam 17:30
2 yk et sote
3 yk pırasa
1 kase yoğurt
Aynen tatlı krizindeydim bugün maalesefmenü güzel aralardan bir tanesi fazla olmuş. Ana Öğünlerin güzel canım
Aynen tatlı krizindeydim bugün maalesef
Pastayı da gittiğim misafirlikte yedim
Akşam maden suyu içmiştim yazmayı unutmuşum
Olabildiğince az yapmaya çalıştım ama keşke olmasaydıÖlçülü kaçamaklar olmuş bence
O kriz bana gelince böyle az hasar olmuyor
Bende inanıyorum hayat biraz rahat biraksa daha neler olacak daİnşallah canım inşallah
Ben bize güveniyorum
Dün yazdım gormemissin annem iyi eski haline geldi aizaimer ama onun için ilaca başlandı.dün evime geldim şükür.evet temelli geldim ama 69 değilim kilo aldım.listeye giremem ama paylaşım yaparımHoşgeldinnnnnn canımmmmm nasılsınnn annen nasıl oldu. Temelli geldin artık dimi. Özledim seni
Ara öğünler dışında süper bir menü aslında :)Ben geldiiiiim
Şimdi bol kaçamaklı menüme yorumları buyurun bakalım kızlar
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz tere
Zeytin peynir
11:30 1 tane gofret
Öğle 12:30
4 tane köfte
1 küçük tabak pırasa
1 bardak ayran
15:30 4 çatal pasta
2 bardak çay
Akşam 17:30
2 yk et sote
3 yk pırasa
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?