- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Niye çatlıyon kıııızBeni nazardan çatlatacaklar az kaldı
inşallah canımZamanın çok varmış merak etme verirsin kuzum bu kezde biraz agız ları açık kalsın o laf edenlerin
inşallahh incecikk oluruzda çatlarlar bu defaAynen bizim de 6 aya bi düğün var beni 86yken görmüşlerdi, şimdi 70 le gitmek istiyorum inşallah
İnşallah canım inşallahinşallahh incecikk oluruzda çatlarlar bu defa
Ne güzel kilo vermişsin yeter bu kadar diyorlar dedim yok hedef 70+75 yok diyorlar sana yakışmaz sizene diyorum ben kendime yakıştırıyorum hasetlerinden çalıyorlar diyete başlayan çok oldu ama devamı gelmedi kimseninNiye çatlıyon kıııız
Bizim niyetimiz geçen sene
Kilo mu aldın sen diyenleri çatlatmak
Ana sınıfına gidiyor canım. Evet haklısın bende bakmıştım ayırt etmek güç ama kanda çıkardı enfeksiyon. Beyaz beyaz nokta nokta kabarcık boğazları. Bugün daha iyi sabah kendi kalktı ateşi inatçı değil düşüyor. Daha ateşlenmedi. Dediğin gibi ateş aralıkları arttı. Hala yiyemiyo doğru dürüst. Zayıfladı.Okula ilk başlamada olur böyle. Anasınıfına gitseydi daha rahat olursun bu sene. Aslında tüm hastalıklar tedavisiz geçer ama uzun sürer. Tekrarlamasi sıkıntı. Az evvel netten boğazdaki uçuk ile kriptik tonsilit yaralarına baktım da bazı fotolarda ayırt etmesi güç. Tek yol boğaz kültürü. Geçmiş olsun tekrardan.
Bize hiç boğaz kültürü yapılmadı canım. 3 yaşında herpesten yatmıştık o zamanda ilk gittiğimizde yüksek ateş kusmadan mesela mide gribi dedi önce yatırdı 3 gün serum filan verdi. Sonra 3 gün sonra çıkarttı eve gittik o gün iyiydi yine kusmaya başladı gittik yine yatırdı. Bu sefer lösemiden şüpelenmiş kan tahlili yaptırttı baktı yok dedi sonra herpes dedi ama yinede boğaz kültürü almadı kandan bakmıştı. Böyle işte. Bidahada hiç tahlil bişey istemedi.Okula ilk başlamada olur böyle. Anasınıfına gitseydi daha rahat olursun bu sene. Aslında tüm hastalıklar tedavisiz geçer ama uzun sürer. Tekrarlamasi sıkıntı. Az evvel netten boğazdaki uçuk ile kriptik tonsilit yaralarına baktım da bazı fotolarda ayırt etmesi güç. Tek yol boğaz kültürü. Geçmiş olsun tekrardan.
Arada olıyo canımHala var mı ateşi ya çok geçmiş olsun
Bende 8-9 kilo verdim ama bana da daha çok vermişsin diyorlar inanmıyorlar .önceden h sini bile bilmediğim hareketlerin etkisi olduğunu düşünüyorumNe güzel kilo vermişsin yeter bu kadar diyorlar dedim yok hedef 70+75 yok diyorlar sana yakışmaz sizene diyorum ben kendime yakıştırıyorum hasetlerinden çalıyorlar diyete başlayan çok oldu ama devamı gelmedi kimsenin
13kilo verdim ama daha fazla vermişsin gibi görünüyo diyorlar sarkma olmadı şükür
kaptann ben geldimnasılsın?
Ama şu an canım sıkıldı
Şimdi hazırlanıyorum hasta ziyareti için .
Önceden çok kilolu olduğum için dolapta giyince sıkmayacak kıyafet bulamıyordum
şimdi de eteklerim hep bol oluyor
kayıyo aşağı o yüzden bulamıyorum .
Tabi Allah böyle güzel dert versin insana ama ben şimdi ne giyeceğim
Ne güzel kilo vermişsin yeter bu kadar diyorlar dedim yok hedef 70+75 yok diyorlar sana yakışmaz sizene diyorum ben kendime yakıştırıyorum hasetlerinden çalıyorlar diyete başlayan çok oldu ama devamı gelmedi kimsenin
13kilo verdim ama daha fazla vermişsin gibi görünüyo diyorlar sarkma olmadı şükür
Bende 8-9 kilo verdim ama bana da daha çok vermişsin diyorlar inanmıyorlar .önceden h sini bile bilmediğim hareketlerin etkisi olduğunu düşünüyorum
İnşallah daha da güzel olacağım
İkinizinde yaptıgı hata ne biliyormusunuz kuzum az yemek az yemek kilo verdirmez az ve sık yemek kilo verdirir metabolizma sürekli çalışır yerseniz yemezseniz vücut yag depolar işte bu yüzden gitmiyor kilolar ara ögün yapın
maşallah canım ne güzel sporunu yapmışsın. Ben sabah kalktım evi supurdum. 3 oda süpürdüm mola verdim molada 600 ip atladım. Sonra hastaneye sonuç göstermeye gittim. Spor yapmaya vakit kalmadı.simdi ufaklığı uyutuyorum birazdan kızı almaya giderim. Bakalım spor akşama kaldı.Oğlan uyudu bende spora vurdum kendimi.
Yaptuklarimi yazayim unutmadan aksam puanlarina bakar listeye eklerim
17 dk eliptik
20x2 set mekik
30 sn plank
15x2 set squat
Aksama enerjim olursa eliptik disindakileri tekrarlarim.
Birde sabah 20 dk yürüyüş var..
Ohh ohh gelsin puanlar...
Canim olur mu hiç öyle.Selam kızlar nasılsınız
Kızlar benim bi sorunum var . Gruptaki herkesten çok kilolu olduğum için takımda kendimi rahat hissedemedim siz hepiniz maşallah hedef kilolarınıza nerdeyse ulaşmışsınız. O yüzden kendi sikletimde(sanki sporcular gibi) birileriyle yarışmak istiyorum.. Yine arada gelir yazarım hal hatır sorarım eğer isterseniz tabi..beni gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. HOŞÇAKALIN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?