Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Niye çatlıyon kıııız
Bizim niyetimiz geçen sene
Kilo mu aldın sen diyenleri çatlatmak
Ne güzel kilo vermişsin yeter bu kadar diyorlar dedim yok hedef 70+75 yok diyorlar sana yakışmaz sizene diyorum ben kendime yakıştırıyorum hasetlerinden çalıyorlar diyete başlayan çok oldu ama devamı gelmedi kimsenin
13kilo verdim ama daha fazla vermişsin gibi görünüyo diyorlar sarkma olmadı şükür

Ana sınıfına gidiyor canım. Evet haklısın bende bakmıştım ayırt etmek güç ama kanda çıkardı enfeksiyon. Beyaz beyaz nokta nokta kabarcık boğazları. Bugün daha iyi sabah kendi kalktı ateşi inatçı değil düşüyor. Daha ateşlenmedi. Dediğin gibi ateş aralıkları arttı. Hala yiyemiyo doğru dürüst. Zayıfladı.

Bize hiç boğaz kültürü yapılmadı canım. 3 yaşında herpesten yatmıştık o zamanda ilk gittiğimizde yüksek ateş kusmadan mesela mide gribi dedi önce yatırdı 3 gün serum filan verdi. Sonra 3 gün sonra çıkarttı eve gittik o gün iyiydi yine kusmaya başladı gittik yine yatırdı. Bu sefer lösemiden şüpelenmiş kan tahlili yaptırttı baktı yok dedi sonra herpes dedi ama yinede boğaz kültürü almadı kandan bakmıştı. Böyle işte. Bidahada hiç tahlil bişey istemedi.

Bende 8-9 kilo verdim ama bana da daha çok vermişsin diyorlar inanmıyorlar .önceden h sini bile bilmediğim hareketlerin etkisi olduğunu düşünüyorum
İnşallah daha da güzel olacağım

Ama şu an canım sıkıldı
Şimdi hazırlanıyorum hasta ziyareti için .
Önceden çok kilolu olduğum için dolapta giyince sıkmayacak kıyafet bulamıyordum

şimdi de eteklerim hep bol oluyor
kayıyo aşağı o yüzden bulamıyorum .

Tabi Allah böyle güzel dert versin insana ama ben şimdi ne giyeceğim

Allah seni kemerin yok mu kemer tak

Bende 8-9 kilo verdim ama bana da daha çok vermişsin diyorlar inanmıyorlar .önceden h sini bile bilmediğim hareketlerin etkisi olduğunu düşünüyorum
İnşallah daha da güzel olacağım

Tebrikler ikinize de darısı başımıza inşallah

Öylemi diyorsun tatlım o zaman yarından itibaren ara öğünde ekleyeyim bu haftada öyle deneyeyim acıkmıyorum diye hiç yapmıyordum ara öğün metabolizmamı yavaşladı acaba?? Benim spor çok zayıf birde ondan da oluyor heralde

Oğlan uyudu bende spora vurdum kendimi.
Yaptuklarimi yazayim unutmadan aksam puanlarina bakar listeye eklerim

17 dk eliptik
20x2 set mekik
30 sn plank
15x2 set squat

Aksama enerjim olursa eliptik disindakileri tekrarlarim.
Birde sabah 20 dk yürüyüş var..
Ohh ohh gelsin puanlar...

maşallah canım ne güzel sporunu yapmışsın. Ben sabah kalktım evi supurdum. 3 oda süpürdüm mola verdim molada 600 ip atladım. Sonra hastaneye sonuç göstermeye gittim. Spor yapmaya vakit kalmadı.simdi ufaklığı uyutuyorum birazdan kızı almaya giderim. Bakalım spor akşama kaldı.

Dünki 150 tanecik ipten sonra bacaklarım hala agrıyor ancak pes etmek istemiyorum bu ip atlama çok kolay ve etkili görünüyor Kızlar bugün bird e kardeşimle avmye gittim kaç saattir yürüyorum eve gidince bir de leslie yapmak istiyorum şimdilik bu kadar bakalım spor heveslerim :))

Selam kızlar nasılsınız
Kızlar benim bi sorunum var . Gruptaki herkesten çok kilolu olduğum için takımda kendimi rahat hissedemedim siz hepiniz maşallah hedef kilolarınıza nerdeyse ulaşmışsınız. O yüzden kendi sikletimde(sanki sporcular gibi) birileriyle yarışmak istiyorum.. Yine arada gelir yazarım hal hatır sorarım eğer isterseniz tabi..beni gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. HOŞÇAKALIN...

Canim olur mu hiç öyle.
Kim ne kiloda olursa olsun sonuçta amaç ayni. Sen istedigin surece burdaki herkes yardimci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…