Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

inşallah canım gönlüne gore olur. Gelir güzel bebisin.

Günaydın canlar. Takim uğurlu geliyor herkes hamile kalıyor. Ayyyy bana bulaşmaz inşallah. Çok korkuyorum yanlışlıkla olacak diye iki hamileliğimde de korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.

Aynen öyle artı çıkıyoz ama bugün hariç ne poaça yiyoz nede makarna kapat kaptanım kaptan böyle yaparsa biz neler yapmayız demi hadin kızlar koyun çay peynir ekmekle dalın
Şu an kilom 57.4
Benim metabolizmam hızlı canım. Vermişim kilomu keyfime bakıyorum. Ama cidden çok yorgunum ve ciddi ciddi kapatmayı düşünüyorum. Elini taşın altına koyup takımı almak isteyen varsa başımla beraber.

Günaydın canlar. Takim uğurlu geliyor herkes hamile kalıyor. Ayyyy bana bulaşmaz inşallah. Çok korkuyorum yanlışlıkla olacak diye iki hamileliğimde de korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.
Ay ben iki kere korunurken hamile kaldım ne diyon sen bir kez bile hapımın ne gününü ne saatini atladım ama hamile kaldım yiyeceği ekmeği olan dağları delip giriyor

Günaydın kızlar:) Hamilelik şüphesi olanları okuyunca sizinle birşey paylaşmak istedim 2 gündür lekelenme oluyor bendeadetime 1 hafta kaldı hamile olduğumu sanmıyorum korunuyorum bilemedim doğrusu :)

Arkadaşlar sabah yazdığım mesajı tekrarlayayım.
Takımı alıp kaptanlık yapmak isteyen var mı?
Yoksa bu cuma son bildirimi yapıp kapatacağım. Kaptan bulunmazsa ve Devam etmek isteyenler diğer takımlarda da devam edebilir. Cuma transfer işlemini yaparım. Çok yorgunum arkadaşlar ve açıkçası emeklerimin de her cuma boşa gittiğini görmek daha çok yoruyor. Kendimi başarısız hissediyorum artık.

gulenyuzumsunsen bence güzel yapar bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…