Bende de hiç etkisi olmadı kaptanım zencefilPeki fark oldu mu sence. Benim gobeğime etki etmişti sanki perşembeden beri yapmadım unutuyorum uykusuzluktan. Sabah 8 de 60 saat hesaplamıştık üzerine 13 saat daha eklendi
İstiyorsan Rabbim nasip etsin kuzum inşKızlar hamilemiyim bilmiyorum yarın test yapıcam bir iki haftadır sürekli baş dönmesi mide bulantısı vardı günüm de geçti bir de üzerine üşütmüşüm midem felaketti bugün karnım acıktığı anda midem bulanıyor dua edin bana
Sağol canım planlı değilim ama tabiki istiyordumİstiyorsan Rabbim nasip etsin kuzum inş
Aynen öyle artı çıkıyoz ama bugün hariç ne poaça yiyoz nede makarna kapat kaptanım kaptan böyle yaparsa biz neler yapmayız demi hadin kızlar koyun çay peynir ekmekle dalınTakımı kapatıp gidiyoruz kızlar
Planda yoksa kesin hamilesinSağol canım planlı değilim ama tabiki istiyordum
Noluyo lan herkez hamilemiAy çok güldüm. İmam yardımcısı da gidik.. bu arada inşallah hamile değilimdir hee
Metebolizmayla ilgisi olsa ben niye kabız oldum o zaman bence kişiye göre aynı etki etmiyorOldu metobolizma için süper bence
Verdirdi de pazartesi den cumaya 1.100 verdim bu bana göre çokiyi
İyi akşamlar hatun sime..iyi akşamlar hatun kişiler
İyi akşamlar hatun sime..
Gel bir + kilo dA sen ver hadi
valla bugün spor çantamı aldım gittim çok da kararlıydım da firma yılbaşı çarşısında buluşma düzenlemiş kaldı
vercem vercem ama ben çok çalışıyore bu ara
Kilo bildirimi diyorum simee
Canım sabah akşam menünü ayrı ayrı değil de bi listede yaz olurmu .Aksam tavuk koftesi iki yemek kasigi pilav salata 15 dk yuruyus
Sormaaasabah ruh gibi uyandım unuttumkine tartılmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?