- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
kıızz kestane vallahi çok severim canım çekti. Kalorisini biliyor musun ben yedimmi bir tabak yerim vallaKızlar iyi akşamlar hemen menümu yazayım giremeyebilirim :)
7 Aralık
Sabah 8.30
2 Etimek
1 kk peynir
Ara 10.20
Yarım muZ
10.40
Ihlamur
12.30
1 kase tarhana
İki küçük parça tavuk
Salata
Ara 15.30
Yarım muz
200 ml süt
Akşam 19.10
1 kase tarhana çorbası
1 YK mantı (tadına baktım sadece)
20.30
4 kestane
Mangali közle dım ha geldi ha gelecek diye eti bile pisirdim gelmedi o sıra oğlan bütün gün temizledi im evi mahfetti unu devirmis pirinç posetini parcalamisYine noldu yaaa
Asya herzaman ki gibi harika bir menü sahalara dönmüşsün canım
Çok ideal bir menü olmuş sirkeli su sabah akşam içiyorsun sanırım nasıl faydası var mı
Bu havada mangalı nasıl yaptın ki sen. Çocuklar extra iş çıkarınca ben de çıldırıyorum bişey de denmiyor ki. Küçücükler.. Olan olmuş üzülme artık. Nereye gitmiş eşin..Mangali közle dım ha geldi ha gelecek diye eti bile pisirdim gelmedi o sıra oğlan bütün gün temizledi im evi mahfetti unu devirmis pirinç posetini parcalamisbütün ev battı. Bide hiçbir şey olmamış gibi geliyor eve bu adam cildirtti beni
Midesinde ulser olanlar var sirke yüzünden sabah akşam çok olmasın.Yanında sporda yaptığım için faydası oluyor u anlamıyorum ama kullananalar hep olduğunı söylüyor bende faydası varmış gibi varsayıyorum
Kaptanım evin net kablosu kopmuş eşimin gelmesini bekledim onun netice çok kötü sayfalar açılmıyor sabah net gelirse paylaşırım 1saattşr girmeye çalışıyorum haberiniz olsunGulumse24 ve diğer arkadaşlar diğer konuya eklemeyi unutmayın. @Hamzakifzulal kontrol edecek yarından itibaren zor olmasın arkadaşıma.
Çocuk anlamıyor ona kizamiyorum ki küçücük kuzum.sırf ben yapim diye sağda solda oyalanmadiysa adım da asya değil. Bahane birseyler uydurdu.askere gidecek ya yapalım dedi tamam ben yakarım sen gelmeden sende eti pişir dedim tamam dedi.tüm gün temizledigim ev battı.oğlan da soğukta kaldı yavrumBu havada mangalı nasıl yaptın ki sen. Çocuklar extra iş çıkarınca ben de çıldırıyorum bişey de denmiyor ki. Küçücükler.. Olan olmuş üzülme artık. Nereye gitmiş eşin..
Perşembe günü kome makarnaSabah kahvaltım
5tane susamlı çubuk kraker
Hastaneye gidiyodum aceleden avucuma aldım çıktım evden
Öglen yemegi saat 15.30
1tabak karnıbahar yemegi
1kase yogurt
Ara ögün saat 17.00
1avuç kuru dut
Akşam yemegi saat 19.00
Küçük 1tabak pırasa
2çatal makarna
Ara ögün
2tane köme
Makarna çatalla aldım tabagı bile koymadım geç saat acıkmim diye köme sigara kadardı ama diyetisyen bana makarna ye dedi ben yine 2çatal aldım 4kaşık yemedimPerşembe günü kome makarnaYarın görüşürüz artık
Yarın tartı günü diye ölekmi yaaPerşembe günü kome makarnaYarın görüşürüz artık
Yarın tartı günü diye ölekmi yaa
Bugün yemesek yarın yesek yine artıyız bigün az yedin mi ertesi gün bugünden fazla calori alırsak artı çıkmamak imkansız kaptanım hem sporumu gördünmü sporda yaptım iki gündür yapıyorum hamdolsun
Ben de dene dedim sen manarna bana yaramıyor dedinMakarna çatalla aldım tabagı bile koymadım geç saat acıkmim diye köme sigara kadardı ama diyetisyen bana makarna ye dedi ben yine 2çatal aldım 4kaşık yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?