Sorun yok o zaman...Makarna pilav ekmek yemezsem zatin digerleri benim yaptıgım şeyler kapta ım Diyetisyenin verdiginede menüleri yapıyom zatin sadece ekmek makarna pilav yok
Kapuska ama ben pirinç yerine mercimek katıyorum. Ekşili acılı dehlet oluyorMercimekli lahana nasıl oluyo kabusları ay bende kapuska yapıcam çok seviyorum
Aynı benSorun yok o zaman...
8 kaşık sebze yemeği vardı bende. Ama ben aç kalkıyordum. Ben yemeğin tuzu nasıl pişmiş mi tadı nasıl derken 8-9 kaşık yiyorum
Lahana çorbası gibi desene denemek lazım aslında ama ben önce kapuska yı orijinal haliyle bi mideye gömim özledim sonra senin tarifi yaparımKapuska ama ben pirinç yerine mercimek katıyorum. Ekşili acılı dehlet oluyorHem de yağ yakıyor. Tam diyet yemeği.
Sağol kuzum. inşallah düzenli olurGeçmiş olsun kuzum bende pazar adet günüm bakalım düzenli olucam mı amaliyattan sonra onu merak ediyorum
İhmal etme canım. Benim mide ve bağırsaklarım da öyle. Doktor bana omur boyu b12 yi vurduracaksın dedi. Oturup bir dana yesen yine de faydası yok sana dedi.B12 için igne verdi 10tane bunu kullan bundan sonra her ay 1tane igneye başla dedi ömür boyu sen hiç et yemiyo musun dedi migde den endoskopi çektir neden vitamin almıyorsun bi baktır dedi d vitamin için devit verdi 20damla günlük
D vitamini eksikliği de kilo vermeyi zorlaştırıyormus. Bende baktiracagim bir araB12 için igne verdi 10tane bunu kullan bundan sonra her ay 1tane igneye başla dedi ömür boyu sen hiç et yemiyo musun dedi migde den endoskopi çektir neden vitamin almıyorsun bi baktır dedi d vitamin için devit verdi 20damla günlük
Yine noldu yaaaYemek burnumdan geldi ben böyle evliliğin içine ediyim ya
Kızlar menum
Sabah
1 buçuk has yum
5 zeytin peynir domates salatalik ca
Öğle 5 kasik bulgur pilavı tavuk haşlama roka
Aksam
Tavuk ızgara salata
Su 2 lt
Spor
30 dk zumba ve 50 twist
Çok ideal bir menü olmuş sirkeli su sabah akşam içiyorsun sanırım nasıl faydası var mı07.12.2017 Perşembe
Kahvaltı 11:00
1 su bardağı sirkeli ılık su
1 haşlanmış yumurta
10 Küçük parça keçi peyniri
1 büyük kase roka salatası
1 dilim etimek
2 küçük fincan şekerli siyah çay
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara 14.00
1 kupa sütlü kahve
Öğle 16.00
1 bütün ceviz
1 mandalina
Yarım dilim kek
Akşam 18.15
1 dilim etimek
1 tabak işkembe
Ara 21.00
1 mandalina
23.00
1 su bardağı sirkeli su
1litre su
Tamam kaptanGulumse24 ve diğer arkadaşlar diğer konuya eklemeyi unutmayın. H Hamzakifzulal kontrol edecek yarından itibaren zor olmasın arkadaşıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?