Artı iki mi gormuş+2 görünce göz ardı etmiş seni buda tırt çıktı demiştir
Vayyyy gamyoncu gulumseKız o perşembeden degil miydi
Sen yap kötülük senin yaptıgın atar gider benim yalnız hoşuma gider çiçemmm
Yaw kaptanım atıyo kafadan ben pazartesi 300 gr vererek gelmiştim ama bunlar beni kıskandıklarını söylediler hep kilo veriyo dedilerArtı iki mi gormuşBen görmedim ki onuuu
İnsanın kötülük yapası kaçıyo böyle tatlılığaKız o perşembeden degil miydi
Sen yap kötülük senin yaptıgın atar gider benim yalnız hoşuma gider çiçemmm
Ayarımı bozdu bu avratVayyyy gamyoncu gulumse
Hııııı gider o ya.. Korktum bi an valla.Yaw kaptanım atıyo kafadan ben pazartesi 300 gr vererek gelmiştim ama bunlar beni kıskandıklarını söylediler hep kilo veriyo dediler
Bu sabah 200 grımı geri gördüm tartıda
Abbowwww hemde bunlar dagılınnnn arkadaşlar bundan sonraYaw kaptanım atıyo kafadan ben pazartesi 300 gr vererek gelmiştim ama bunlar beni kıskandıklarını söylediler hep kilo veriyo dediler
Bu sabah 200 grımı geri gördüm tartıda
AminnnAllah bana öyle günler göstermeden mezun olmayı nasıp eylesin kaptanım
Allah korusun peki bundan sonra alıştıra alıştıra söylerim bi daha olmaz
Aaaa bugün oda oldu demek sensin sebebiAbbowwww hemde bunlar dagılınnnn arkadaşlar bundan sonragulenyuzumsunsen i görünce nazar ayeti okuyup üfleyin
Evde ayagı çocukların oyuncaklarına takılsa bizden bilecek
Git kız gitYa bırakında gidim ya işim gücüm var benim bagladınız beni buraya
Aaaa bugün oda oldu demek sensin sebebi
Ben onların tadını biliyom şekerim sen yee lop lop et olsun inş AllahGit kız git
Ama bize git
Sana pastalar börekler yapayım
Olsun canım sabit kalabilirdin veya +3300 olabilirdin ama sen verdin..ayda 3.5 kilo 3 ayda 10.5 kilo yapar hiç az görme.zaten aman aman kilon yok .ideal kilona yakın olduğu için azar azar gider.Kızlar dün benim 1 ay oldu başlayalı toplamda -3300 gitti sanırım daha dikkatli olsam daha güzel giderdi artık yeni yıl hedefimi 58 e çektim çünkü belliki gıdım gıdım gidecek bundan sonrası. Zaten regl oldum bugün +800 fazla çıktım canım sıkıldı inşallag adetten dolayı ödemdir cumaya gider şu reglinin gelişi ödemi vs insanın 10 günü boşa gidiyor sanki neyse bugünden itibaren ilk hedef 58 e kitlendim artık :)
A aaaaaa iyilikte yaramıyorBen onların tadını biliyom şekerim sen yee lop lop et olsun inş Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?