- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Sen benim ilk göz agrım sın nazlı çiçemmmm
Vermiyom kızgulenyuzumsunsen senin maydanoz suyunun tarifini ala bilirmiyim aç karnama içmem lazım gün içindemi hele de bakim daha yeni kahvaltı yapıcam yumurtamı haşladım soymaya başladım aklıma sen geldin yazmaya başladım çiçemmm
Gider inşallah canım. Tartını bi değiştir bakalım.Bir de bir perşembe gecesi miydi günü bilmem de 3 dilim kek canavarı çıkmıştı içimden.. O tarz kacamaklarim hiç yok artık ama deh diyom diyom at gitmiyor şimdi..
Nasıl yiyonuz ya ben ekmege yılda bir sürerdim günlük yemişligim yokturGider inşallah canım. Tartını bi değiştir bakalım.
Benim de 700 gr lık nutella kavanozu kaçamağım vardı.
Virme zatin kaptanım içme didi hıhhVermiyom kız
Bende üstüne kuma detiririmGeçti onlar canım geçti
O zaman ben ben değildimNasıl yiyonuz ya ben ekmege yılda bir sürerdim günlük yemişligim yoktur
Aynen bi sabırlı ol. Bitki deyip geçmemek lazım Allah korusun. İlaçlarını düzenli kullan.Virme zatin kaptanım içme didi hıhh
Evet, saç boyama maceradan sonraydi...O zaman ben ben değildimilaç kullanıyordum dehşet iştahımı açmıştı. Kilo almak isteyenler topiğinde kilo almak için içiyorlar o şurubu
Bende kurbanda yeni başlamıştım memlekete gittim ama 4gün boyunca 6dilim kadayıf yemiştim tabi +2le geldim eve en son beyaz ekmegi kurbanda çeyrek ekmek arası et yemiştim ondan sonra gebeliğe kadar agzıma ekmek vurmadım 1kapet tam bugday bitirmiştim sadece tabi 2.5ayda 9kilo vermiştim ama şimdi veremiyor gidiyo geri geliyo döngüye girdimYılda 1 kez gidiyorum/z canım. Ramazan Bayramı'nda 1 günde 8 mı ne baklava yemisligim vardı. Benim beyin obez de.. Anka şok olmuştu..
Dün sogan suyu içtim dogum ebesi arkadaşım var içme dedi rahim duvarını inceltiyo hemde senin 40gün adet görememen normal lohusasın dedi ama bugün nane maydanoz limon attım sürahimin içine onu içecem gün boyuAynen bi sabırlı ol. Bitki deyip geçmemek lazım Allah korusun. İlaçlarını düzenli kullan.
Sadece günde 1tane kan ilacım var aç karna bide b12 ignem Dvitamini için devit damlam bide gastronun verdigi şurup Abbowwww ne çık varmış bi igne gözüme görünüyoAynen bi sabırlı ol. Bitki deyip geçmemek lazım Allah korusun. İlaçlarını düzenli kullan.
İlla bişey yapcam diyon yani.Dün sogan suyu içtim dogum ebesi arkadaşım var içme dedi rahim duvarını inceltiyo hemde senin 40gün adet görememen normal lohusasın dedi ama bugün nane maydanoz limon attım sürahimin içine onu içecem gün boyu
Kas oranın artmıştır belki ölçüm yaptırabilsen bi aslında. Dışardan gorunen önemli canım. Sen cumaya kadar bi tartı al.Kilo vermiyorum bu aralar ama bileklerim inceldi, kıyafetler daha büyük gelmeye başladı, vücut seklim değişiyor. Dar geliyor diye rahatsiz eden saatim fır dönüyor bileğimde mesela. Ama giden yok. Almayim da buna şükür..
Ben su içemedim için öyle yaptım kaptanım normalde dukan birasın dan sıkıldım artık suya çubuk tarçın atıp içiyodum bugünde böyle olsun dedim adet olayım diye degil yaniİlla bişey yapcam diyon yani.
Ben 28günde hiç Sekmez kuzum ama amaliyattan sonra ilk adet olacağım için sekti o yüzden gözüm yollarda kaldı düzenim devam edecekmiş dedim ama etmedi düzen falan kalmamışNormal adet döngüsü zaten 21-40 gün arası. Bir şey içip durma.
Bende çok istiyorum aslında ama devlette yoktu o hevesle gitmiştim ama kaptanım az önce yine tartıldım ne ileri ne geri hala sabit ne yapmam lazımKas oranın artmıştır belki ölçüm yaptırabilsen bi aslında. Dışardan gorunen önemli canım. Sen cumaya kadar bi tartı al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?