Tartının pilini çıkarıp tekrar taktım hiçmi oynama yapmaz dedim ama nafileBende çok istiyorum aslında ama devlette yoktu o hevesle gitmiştim ama kaptanım az önce yine tartıldım ne ileri ne geri hala sabit ne yapmam lazım
Yemek yiyip bişeyler içmedin mi bu saate kadar.Bende çok istiyorum aslında ama devlette yoktu o hevesle gitmiştim ama kaptanım az önce yine tartıldım ne ileri ne geri hala sabit ne yapmam lazım
Burda aktarlarda eczanelerde falan da var o aletlerden. İlla vardır bi yerde. 5 TL ölçüyorlarYağ kas oranı olcenlerden istiyorum ama profesyonellerin kullandıkları çok pahalı. Ev tipi olanlar da yüzde hesabıyla olcuyor diye düşünüyorum. Devlet kurumlarında bu tartı yok, özeller de pahalı. İse başlayıp maaşım yatınca gideceğim. Şuan tek maaşla gereksiz görünüyor ücreti gozume.
Tarçın kanamayı kesiyor zaten belki gelmesini de uzatıyordur. Ben de içemiyorum su yaa midem bulanıyor.Ben su içemedim için öyle yaptım kaptanım normalde dukan birasın dan sıkıldım artık suya çubuk tarçın atıp içiyodum bugünde böyle olsun dedim adet olayım diye degil yani
Kahvaltımı yeni yaptım kahvaltı denirse şayet yalnız olunca tırtıkladım sadeceYemek yiyip bişeyler içmedin mi bu saate kadar.
Aynen diyodum su insanın midesini bulandırır mı ama diyette su çok önemli en az 2litre diyorlar zar zor 2litre yapmaya çalışıyorum içine bişeyler atarakTarçın kanamayı kesiyor zaten belki gelmesini de uzatıyordur. Ben de içemiyorum su yaa midem bulanıyor.
Aynen diyete başlamadan hiç içmezdim. Hep çay kahve kola içerdim. Su aklıma bile gelmzdi. Diyete başlayınca içmeye başladım zorlaAynen diyodum su insanın midesini bulandırır mı ama diyette su çok önemli en az 2litre diyorlar zar zor 2litre yapmaya çalışıyorum içine bişeyler atarak
Olsun bu saatteki tartıya bakma. Cuma sabah tartılırsın. Pazartesi tartısına laf ediyon salı kahvaltıdan sonra tartılıyon sen de yani.Kahvaltımı yeni yaptım kahvaltı denirse şayet yalnız olunca tırtıkladım sadece
Belki de vermişsindir canım tartın da problem var yaKilo vermiyorum bu aralar ama bileklerim inceldi, kıyafetler daha büyük gelmeye başladı, vücut seklim değişiyor. Dar geliyor diye rahatsiz eden saatim fır dönüyor bileğimde mesela. Ama giden yok. Almayim da buna şükür..
Zaten ondan vermiyomVirme zatin kaptanım içme didi hıhh
Kahvaltıdan önce tartıldım sonra degil az önce diyet listemi ilk defa okudum sayfanın arkasına internetten bi adres yazmış adresi girdim ne çıksa karşıma bizim wak wak diyetisyen leslie yapmamı istemiş bu videoyu yap yazmışOlsun bu saatteki tartıya bakma. Cuma sabah tartılırsın. Pazartesi tartısına laf ediyon salı kahvaltıdan sonra tartılıyon sen de yani.
Zaten ondan vermiyom
Hııı anladım neyse olsun cuma önemli. Hiç belli olmaz sen veremiyom diye bozma sakın.Kahvaltıdan önce tartıldım sonra degil az önce diyet listemi ilk defa okudum sayfanın arkasına internetten bi adres yazmış adresi girdim ne çıksa karşıma bizim wak wak diyetisyen leslie yapmamı istemiş bu videoyu yap yazmış
Bence bugünün tartısı da önemliHııı anladım neyse olsun cuma önemli. Hiç belli olmaz sen veremiyom diye bozma sakın.
Yap leslieyi de onu bari dinle.
Ben Karatay diyetine başlıycam karar verdimHııı anladım neyse olsun cuma önemli. Hiç belli olmaz sen veremiyom diye bozma sakın.
Yap leslieyi de onu bari dinle.
Kız o perşembeden degil miydiBence bugünün tartısı da önemli
Cumanın gelişi Salı'dan belli olur
Bence veremiyorsan boz gitsin
Leslie yi yapma hiç işe yaramıyor
Gulumse24
Yaşasın kötülük
+2 görünce göz ardı etmiş seni buda tırt çıktı demiştirKaptanım sen beni göz ardı mı ettin mesajlarımı mı görmüyon naptın Cuma dan beri hiç konuşmuyon benle
Yok kız aşk olsun neden öyle bişey yapayım. Yazacak bişey bulamamışımdır denk gelmemiştir. Moralim de bozuk zaten öyle ruuh gibi takılıyorum.Kaptanım sen beni göz ardı mı ettin mesajlarımı mı görmüyon naptın Cuma dan beri hiç konuşmuyon benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?