- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Menun fena degil bence ama ara öğün helva yerine meyve yeseydin keşke. Akşam yemeğinden sonra yarın çikolata derken neyin yarısı?Florence_N
Menüm e bir şey denedin çok kötü demi
Bu seferde ilerde gelinler arkandan iyi şeyler söylemeyecek ben sana diyim.Annem varya bana çocukken hiçbişey yapmadı ne kek ne kurabiye. Sabah kahvaltı bile hazırlamazdı git simit al derdi horul horul uyurken benn çıkar giderdim. Ortaokul lise yıllarında evdede kahvaltı yapmaya başlamıştım her sabah simit yenirmi. Kendim kalkar hazırlardım sabah o uyurdu. Sonra yemekleride yapmaya başladım. Yazları yaparken kışları hafta sonlarıda bana kaldı. Sabah kahvaltıdan sonra çıkar gider akşama kadar komşu geserdi. Ben yemekleri hazırlar evi siler süpürürdüm. Akşamda gelir sofraya oturur yok niye kızartma yaptın yok mideme dokunuyo diye bağırırdı. Gerçi güya beni yemek yapmayı öğrensin diye öyle yapmışmış ama sanmıyorum alışıp tekrar ister diye yapmadığına eminim. İşte ben zor şartlarda büyüdüm tembel anne çok zor. Çocuklarımda öyle görmesin diye didinip duruyorum
Ya sorma. Bir de o kısmı var. Onlardan da bekleyecekler aynı menüyü.Bu seferde ilerde gelinler arkandan iyi şeyler söylemeyecek ben sana diyim.
Cuma yüzde bir gelmesin bak noluyorŞu menümden utanıyorum
Çok geçmiş olsun canım. Çok yoruyorsun kendini. Sağlık ocağında penisilin yazmak yasak değil miydi?? Nasıl yazdılar. Vurmak mı yasaktı yoksa.Çok hastayım kızlar boğazlarım çok kötü. Yutkunurken zorlanıyorum. Genizlerimde yanıyo başımda ağrıyo. Sağlık ocağına gittim penisilin antibiyotik verdi hala işten güçten fırsat bulup içemedim. Anneee yemeek aneeee elma anneeee mandalin anneeee oyuncağımı aldıııı offfff şiştim
Aynen. BDV de okuyoruz bu konudan şikâyetçiler hep. Benim kayınvalidem de öyle. Ağzımızdan şunu canımız çekti çıkmasın 3 vakte kadar yapar getirir sağolsun. Allahtan benim eşimin benden beklentisi yok ..Ya sorma. Bir de o kısmı var. Onlardan da bekleyecekler aynı menüyü.
Beni silmişsin canım13 aralık spor su listesi
1.smy11
1000 ip=200 puan
400 bölgesel hareket=80 puan
Toplam= 280 puan
1 lt su
2.gulenyuzumsunsen
500 bacak hareketi =100 puan
500 Side leg lift = 100 puan
500 ip atlama =100 puan
100 bridge=20 puan
100 bölgesel=20 puan
100 donkey kick=20puan
40 squat=40 puan
500 twister=100 puan
Toplam =500 puan
3.Gülümse25
200 ip atlama =40
4.lemonade17
350 ip 70 puan
300 bölgesel 60 puan
Toplam 130 puan
3 lt su
5.bulutungokyuzu
450 bölgesel 90 puan
45mekik 45 puan
500 ip atlama 100 puan
20dk yürüyüş 20 puan
15dk eliptik 45 puan
5dk bisiklet 10 puan
Toplam 310
1.5 lt su
Daha alışamadım sanırım hep böyle yanlışlıklar yapıyorumBeni silmişsin canım
Sorun değilDaha alışamadım sanırım hep böyle yanlışlıklar yapıyorum
Allah gönlüne göre versinAma yazdıklarınızı okumak çok güzel. Anne değilim bakmam gereken çocuklrım eşim yok çekip çevirmem gereken bir evim yok ama ne bileyim annemi görmemle sizin anlatmanız çok farklı. Kendimi evlilik hakkında bilgileniyor gibi hissediyorum. Tozpembe hiç olmadı hayat bana ama gelecekye olabilecekleri şuan sizden birebir dinlemek çok farklı. Aydınlatıyorsunuz beni ablalarım
Haklısın canım üşüme titremede geldi sonradan. Spor yapmadım ılık duş yaptım ilaçlarımı aldım yattım yarında spor yapmayacağım. 2 çocukla yatıp dinlenme şansım hiç yok. Bugün toplantıdan sonra ufaklığı uyutayım derken kendim uyumuşum sonra ufaklığın tokatıyla uyandımKriptik tonsilit bakteriyel canım. Ağız yoluyla bulaşır. Vücut direnciyle çok alakalı değil. Hastayken biraz temponun hafiflet. Ateşim var diyorsun. Ateş nabzı yükseltir kalbi yorar zaten. Bir de sen yüklenme.
Evet haklısın canımAnnen de uç bir noktadaymis ama sen de diğer uç noktadasin. Sürekli her istediklerini yapmak da iyi değil. İlerde de aynı şeyi isteyecekler.
Ne güzel mesleğin tabikide çalış canım okurkende kolay okunmuyo.Ben evde olmayı çok sevdim ama istifa etmeye cesaretim yok. Anacağzım ne şartlarda okuttu beni. Emeğinin ve emeğimin hakkini vermek adına mecbur çalışacağım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?