- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ya valla şartlandırmıyorumCanım kendini duraklamaya gircem diye sartlandiriyorsun bence..bu kadar kiloyu nasıl verdiysen 5 kiloyu da verirsin 5 kilo ne ki dimi amaWC sorunu bende de oldu bu hafta psikolojik mi acaba ya da az yiyoruz dicem de ben az da yemiyorum aslinda bilemedim. Tartı da hep 70 kiloyu gördüğünu hayal et
Evet canım bende daha önceki diyetlerimde bu hatayı yapmıştım resmen yoğurt yulaf yiyordum tüm gün karbonhidrat sıfır ekmek falan. Dediğin gibi oluyor bence de. Hem de verdiğin kiloyu geri alıyorsun hemenYa valla şartlandırmıyorum
Tabiki de vercem o kiloyu da ama resmen tartı öyle gösteriyor
Ben az mı yiyorum bende bilemedim ama
Cuma dan sonra gün aşırı öğle yemeklerine 3 kaşık bulgur pilavı eklemeyi düşünüyorum
Karbonhidrat ı eksik alınca da olurmuş
geçmiş olsun canimÇok hastayım kızlar boğazlarım çok kötü. Yutkunurken zorlanıyorum. Genizlerimde yanıyo başımda ağrıyo. Sağlık ocağına gittim penisilin antibiyotik verdi hala işten güçten fırsat bulup içemedim. Anneee yemeek aneeee elma anneeee mandalin anneeee oyuncağımı aldıııı offfff şiştim
Yağları yeterince kullanıyor musun canım. Bol bol zeytinyağı kullanman lazım..Ya valla şartlandırmıyorum
Tabiki de vercem o kiloyu da ama resmen tartı öyle gösteriyor
Ben az mı yiyorum bende bilemedim ama
Cuma dan sonra gün aşırı öğle yemeklerine 3 kaşık bulgur pilavı eklemeyi düşünüyorum
Karbonhidrat ı eksik alınca da olurmuş
Bence iptal et canım. Olsa bile her gün karşıya gidip gelmek seni yıpratır.Kizlar gunaydin.
Acayip tuhaf bir kararsizlik durumundayim bana fikir verebilirmisiniz.
Bugun bir is gorusmem var saat 3 te ve karsida.
Buyuk oglanda okuldan 2 de cikiyor. Yani onun cikis saatinde ben yolda olacağım.
Iki arkadasimla konustum okuldan karsilamalari icin ama ikisininde işi varmış.
Dun aksam esimde bayaği söylendi ne isin var karsida diye. Küçüğü krese birakiyorum misafir olarak ona kiziyor kredini tuketiyorsun misafirlik bir yere ladar diye.
Simdi ben gitsem mi bu görüşmeye gitmesem mi? Baska arayanda yok.
Offf ne yapsam sartlari zorlayip gideyim mi? Yoksa arayip iptal mi etsem napsam?
Aha simiyi hepten kaybettikGünaydın
möö möö
miyav miyav be ya..
Ben evde olmayı çok sevdim ama istifa etmeye cesaretim yok. Anacağzım ne şartlarda okuttu beni. Emeğinin ve emeğimin hakkini vermek adına mecbur çalışacağım,
Aha simiyi hepten kaybettik
Günaydın canım nasılsın..
Yok yoğurt yulaf gibi tam kıtlık da değilim de bilmiyorum yaEvet canım bende daha önceki diyetlerimde bu hatayı yapmıştım resmen yoğurt yulaf yiyordum tüm gün karbonhidrat sıfır ekmek falan. Dediğin gibi oluyor bence de. Hem de verdiğin kiloyu geri alıyorsun hemen
Hergün karşıya çalışmaya gitmek zor olır canım yıpranırsın sabret biraz daha bence..Kizlar gunaydin.
Acayip tuhaf bir kararsizlik durumundayim bana fikir verebilirmisiniz.
Bugun bir is gorusmem var saat 3 te ve karsida.
Buyuk oglanda okuldan 2 de cikiyor. Yani onun cikis saatinde ben yolda olacağım.
Iki arkadasimla konustum okuldan karsilamalari icin ama ikisininde işi varmış.
Dun aksam esimde bayaği söylendi ne isin var karsida diye. Küçüğü krese birakiyorum misafir olarak ona kiziyor kredini tuketiyorsun misafirlik bir yere ladar diye.
Simdi ben gitsem mi bu görüşmeye gitmesem mi? Baska arayanda yok.
Offf ne yapsam sartlari zorlayip gideyim mi? Yoksa arayip iptal mi etsem napsam?
kullanıyorum canım ne yaparsam zeytinyağla yapıyorum ama bilmiyorum sanki daha değişik şeyler var bende .tam açık konuşamıyorum amaYağları yeterince kullanıyor musun canım. Bol bol zeytinyağı kullanman lazım..
Görünüp görünüp kaçanlardan bir parçamız da burdaGünaydın
möö möö
miyav miyav be ya..
Menü => H HamzakifzulalBi da sormuştum ama cevap alamadım mesajlar arasında kayboldum sanırım
Bu hafta menü spor listelerini kimler yapıyordu
Anlamadım ne gibi değişik...kullanıyorum canım ne yaparsam zeytinyağla yapıyorum ama bilmiyorum sanki daha değişik şeyler var bende .tam açık konuşamıyorum ama
Yok canım yaparlar şu ana kadar yapmadıysa da bugün sayfalar arasında bi yolculuğa çıkar artık
tam anlatamayacağım kaptanım utanıyorumAnlamadım ne gibi değişik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?