Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya valla şartlandırmıyorum
Tabiki de vercem o kiloyu da ama resmen tartı öyle gösteriyor
Ben az mı yiyorum bende bilemedim ama
Cuma dan sonra gün aşırı öğle yemeklerine 3 kaşık bulgur pilavı eklemeyi düşünüyorum
Karbonhidrat ı eksik alınca da olurmuş

Evet canım bende daha önceki diyetlerimde bu hatayı yapmıştım resmen yoğurt yulaf yiyordum tüm gün karbonhidrat sıfır ekmek falan. Dediğin gibi oluyor bence de. Hem de verdiğin kiloyu geri alıyorsun hemen

geçmiş olsun canim

Kizlar gunaydin.
Acayip tuhaf bir kararsizlik durumundayim bana fikir verebilirmisiniz.
Bugun bir is gorusmem var saat 3 te ve karsida.
Buyuk oglanda okuldan 2 de cikiyor. Yani onun cikis saatinde ben yolda olacağım.
Iki arkadasimla konustum okuldan karsilamalari icin ama ikisininde işi varmış.
Dun aksam esimde bayaği söylendi ne isin var karsida diye. Küçüğü krese birakiyorum misafir olarak ona kiziyor kredini tuketiyorsun misafirlik bir yere ladar diye.
Simdi ben gitsem mi bu görüşmeye gitmesem mi? Baska arayanda yok.
Offf ne yapsam sartlari zorlayip gideyim mi? Yoksa arayip iptal mi etsem napsam?

Yağları yeterince kullanıyor musun canım. Bol bol zeytinyağı kullanman lazım..

Bence iptal et canım. Olsa bile her gün karşıya gidip gelmek seni yıpratır.

Ben evde olmayı çok sevdim ama istifa etmeye cesaretim yok. Anacağzım ne şartlarda okuttu beni. Emeğinin ve emeğimin hakkini vermek adına mecbur çalışacağım,

seninle ayni duyguları paylaşıyorum. Bende doğum iznindeyim. Evde olmak çok güzel. Eşime takiliyorum hatta sırf izin için üçüncüyü yapicam diye

Evet canım bende daha önceki diyetlerimde bu hatayı yapmıştım resmen yoğurt yulaf yiyordum tüm gün karbonhidrat sıfır ekmek falan. Dediğin gibi oluyor bence de. Hem de verdiğin kiloyu geri alıyorsun hemen
Yok yoğurt yulaf gibi tam kıtlık da değilim de bilmiyorum ya
Şu an herşeyi yapmaya çalışıyorum
Hareket ,su , kuru kayısı, zeytinyağ

Hergün karşıya çalışmaya gitmek zor olır canım yıpranırsın sabret biraz daha bence..
Allah hayırlı kapılar açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…