Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi yapmışsın, yat dinlen. Benim minik de 2 gündür uzanıyorum diye burnumdan getirdi. Evi karıştırmalar, yemese bile mama mama diye mutfağa götürüp beni oyalamalar.. Derdi ne bunların ya. Azıcık kendi kendilerine oynasalar uyusalar ya.

İşte aşk oldumu arada yemek kısmu unutulur aşk karın doyurur. Onlar eşlerine kıyamazlarda mantı dolma yemeğe yine bana gelirler evde çorba salataya razı olurlar

Aynen sürekli mama mama diyor ama yemiyor sürekli mutfağa götürüyor

Ben bugün okula gittim dün arkamdan konuşmuşsunuz eşi boynuzlamıştır ondan zayıfladı diye bişeymi oldu dedim tık yok. Sonradan işte çok zayıfladın hala diyet yapıyomuşsun ondan öyle sandık dedi. Bende sanma ben sağlık için kendim için zayıflıyorum dedim. Hee falan biz yanlış anlamışız dediler sonrada zayıflayanlar genelde eşini boşuyo sende boşama dedileer
Bende size artık diyecek bişey bulamıyorum iyi günler dedim ne desem boş zihniyet farklı bikere beyin farklı çalışıyo canlının

Hahaha mort olmuşlardır. Bu dengesizler diğer veliler mi?

Büyük oğlum bu yaz bana anne karnında yine bebekmi var bi kardeş dahamı gelecek demişti bikerede anne amma şişmansın şişko patates yarım kilo domates demişti çok utanmıştım o zaman artık bu diyet spor işini ertelememem biran önce başlamam gerektiğine karar vermiştim

Hahaha patatis seni.. Şimdi ne diyor?

Birikmiş 5 sayfayı okudum ama senin menü den sonrası girmedi kafama
Bu ne kız hamzaakif..
Takımı helvayı çikolatayı yerken getirsene aklına bi işe yarasın

Hiç Çarşamba ya yakışmışmı bunlar

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar ben abimlerle hastaneye gidiyorum öglene gelirim inş

Hiç heyecanlı değilim
2 gün oldu resmen 75 e takılı kaldım.
3 gün oldu wc sorunum var
Diyetten önce böyle bişi yoktu bi yerde yanlış yapıyorum aMa nerde..
Çok zor birşey miş.
Canım kendini duraklamaya gircem diye sartlandiriyorsun bence..bu kadar kiloyu nasıl verdiysen 5 kiloyu da verirsin 5 kilo ne ki dimi ama WC sorunu bende de oldu bu hafta psikolojik mi acaba ya da az yiyoruz dicem de ben az da yemiyorum aslinda bilemedim. Tartı da hep 70 kiloyu gördüğünu hayal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…