- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
evet ya değil mi?80 den 75 e indim ama daha çok uzun yolum var ..haftada 800-1 kg versem keşke süper olur3 haftada 300 ne kız.Hedeflerini yüksek tut... Evrene büyük hedefler gönder
Aynen 800-1 güzel.evet ya değil mi?80 den 75 e indim ama daha çok uzun yolum var ..haftada 800-1 kg versem keşke süper olur
Yarından itibaren başlayayım o zaman zaten çenem düşüktür benim
Evdeyim şimdilik çalışmıyorum vakit buldukça girerim inşallah ..bu bahara zayıf girmek istiyorum off şu göbek basenden kurtulayım artıkAynen 800-1 güzel.Ohh en sevdiğim yarışmacı çenesi düşük olan
Hemen okuyacağımHoşgeldin canım aramıza. 1. sayfada kurallarımız var. Onları okuyalım öncelikle sonra sohbet muhabbet eğlenerek veririz kilolarını
Az yemişsin canım acıkman normal. Bi de sadece menü paylaşmıyoruz sohbetlere de katılıyoruzMerhaba
Sabah 1 haslanmis yumurta 1/4 simit 1dilim peynir
Oglen yarim simit ayran
Saat 16.00da 1 elma
Aksam 1kase corba 1dilim ekmek 2 parca tavuk
Yarim saat yürüyüş
Cok acikiyorummmm
Ben de yeni geldim hadi hayırlı olsun hepimizeHemen okuyacağım
Neyse yarından itibaren tutamadım yok canım. Yaza kadar o kilolar gidecekBen bugünü hiç yazmayayım annemde gün vardı pek tutamadım kendimiazıcık ucundan derken ondan bundan yedim ama olan oldu ..bir tartıldım 75 kiloyum
Yarın başlıyorum artık hem spora hem diyete ..geçen gün çizmem kapanmadı ya çok utandım
Onlar listeye girmek için canım. Sen listeye girmek istemiyorum ama motivasyon için katılmak istiyorum dersen yine katılabilirsin. Alırsın bir tartı o önemli değil. Zaten 15 gün deneme suresi var. Baktın sarmadı ayrılırsın sorun olmaz.2 zilli kızım var.kurallar bıraz katı yani sürekli ya da nebılım bazen hergun belkı gıremeyebılırim.ve tartımda yok.ablamda tartılabılıyorum sadecebu zaman kadar nıye almadım bende bilmiyorum.yanı her hafta tartılamam bu da sızın kurallarınıza aykırı sanırım
Ooo iyisin maşallah canım..Merhaba kuralları okudum. Bugünkü menüm: Sabah 11de 1 yumurta 1 orta boy domates 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir 3 yeşil zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği.
Öğlen 1 ton-balıklı sandviç
akşam kabak yemeği bol dereotlu 1 dilim çavdar ekmeği.
ve spora yazıldım
Ayy inşallah ..şu an en çok istediğim bu ..eski hallerimi özledim ..hem de sağlık için çok önemli ..diyetisyene gittim ama listelere uyamadım ama benzer şeyler yapmaya çalışacağım ..salata sebze yetiştiremedim ..ama yarından itibaren yapmaya çalışacağım sizlerden de fikir alırım inşallahNeyse yarından itibaren tutamadım yok canım. Yaza kadar o kilolar gidecek
Hosbuldum insallah gider zayifladikca kendimi cok jutlu hissediyorumHoş geldin canım seni yeni gördüm kusura bakma
Gider gider 5de gider daha fazlasıda inş sen yeterki iste
Tamam canım o zaman bende katılıyım aranıza.1 sene once 119 kıloydum suan 89.9kg yum.zaten hep kıloluydum bıldım bılelı ama cocuklardan sonra daha da arttı.1 senedır kendı gayretımle evde spor yapıyorum oyle işteOnlar listeye girmek için canım. Sen listeye girmek istemiyorum ama motivasyon için katılmak istiyorum dersen yine katılabilirsin. Alırsın bir tartı o önemli değil. Zaten 15 gün deneme suresi var. Baktın sarmadı ayrılırsın sorun olmaz.
Ay darısı başıma ..zayıflayınca güvenim gelecek resmenHosbuldum insallah gider zayifladikca kendimi cok jutlu hissediyorum
Ben de yeni geldim maşallah süper vermişsin ..sen de katıl bize beraber verelim yalnız bocalıyor insanTamam canım o zaman bende katılıyım aranıza.1 sene once 119 kıloydum suan 89.9kg yum.zaten hep kıloluydum bıldım bılelı ama cocuklardan sonra daha da arttı.1 senedır kendı gayretımle evde spor yapıyorum oyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?