Insallah veririm 8 gitti bi 5 daha giderse mutlu olucamHoşgeldin canım aramıza.Fazla kilon yok kısa sürede verirsin bizimle
Hosbuldum bu aradaInsallah veririm 8 gitti bi 5 daha giderse mutlu olucam
Bende en fazla 60 olmaliyimşuan olmak istediğim gibisin aah ah
Alışkanlık olmuş birde çok işsizim sanırımErken yat neden geç yatıyorsun.
Annem kendisi bu gün iki tabaklık makarnayı bir tabağa sığdırıp koca bir kase cacıkla yarım ekmek yediği için istediğini yapıyor aç kalmayayım dedim mecbur oldu birazcıkCevap hakkımı
Domatesli makarnadan daha az zararlı olur diyerek kullanıyorum canım
Nohut pilav tavuk kanat hepsi bi kasede topladım tabak bile degil 2kaşık derken büyük kaşık degil yemek yedigimiz kaşıkla 2kaşık çok yemedim aslındaBana hem nohut hem pilav hem tavuk fazla geldi. Hoşafı da şekerlidir diye düşünmüştüm. Nohut çok kalorili. Bu gün de herkes nohut yemiş galiba. Başka da gördüm sanki :)
Bizim evde de nohut var ben de buzluktan patlıcan çıkardım onu yedim. Sabahtan beri yediklerimi saymıyorum
Hoş geldin canım seni yeni gördüm kusura bakma8 kilo verdim simdiye kadar ama ev yogurdunu surekli yedim ve ben hipotroidi hastasiyim ilac kullaniyorum ve cok zor kilo veriyorum bu 8 kilo benim icin buyuk basari simdi duraksadi hurma diyetine baslayip kirmak istiyorum insallah
Kendi adıma evde birşeyler yapıyorum ama cesaretim yok
Hoşgeldin canım aramıza. 1. sayfada kurallarımız var. Onları okuyalım öncelikle sonra sohbet muhabbet eğlenerek veririz kilolarınıMerhaba ben Takıma girmek isterim. 80 kiloyum boyum 1.68 yaşım 24.5 şubatta 25 olacağım. Spora bugün yazıldım 1 yıllık. 3 ayda 5 kilo verdim. 85dim 80 oldum
Aaaa neden cesaretin yok canım. Evde yaptıklarını bizimle de paylaşacaksın sadece...Kendi adıma evde birşeyler yapıyorum ama cesaretim yok
Hoşgeldin canım. Katılabilirsin tabii ki. 1. sayfada kurallarımız var öncelikle onları okuyoruz...Merhaba ben de gruba katılabilir miyim ?75 kiloyum 55 olmak istiyorum ..Doğum kilolarını veremedim henüz 1 yaşında oğlum var
3 haftada 300 ne kız.Evet az önce baktım çok güzel gerçekten ..3 haftada 300 gr veririm inşallah daha çok veririm de ..Cuma'ları tartılıyoruz galiba değil mi?
Akşamları menülerimizi yazıyoruz ayy inşallah veririm bende tek başıma bocalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?