Insallah basaririzAy darısı başıma ..zayıflayınca güvenim gelecek resmen
teşekkür ederim canımOoo iyisin maşallah canım..
Anne olmak hem çok güzel hem çok zorOoo yeni kızzzlar gelmiş.. Hoşgeldiniz hatun kişiler. Menü bırakmaya geldim. Bugün 10 kadar uyudum çocukları yolladiktan sonra. Açtım cekyati. Bebik bir yanıma bir oyuncaklara, uzmedi beni. Yarın yerli malı haftası kutlayacak büyük paşalar. Birine ıslak kek, diğerine çıtır börek yaptım. Ne o hastaydım.. Garip bir sinir var bugün üzerimde. Cenemde koca bir sivilce çıktı, sancim var, bitmiyor da yine başlayacak adetim. O derece. Bebik emip hasretini giderirken ben de uğradım. Yeni mesaja yazayım menümü.
İnşallah canım valla bazen dıyorum kı olmuyo demek kı sonra bısey oluyor tekrar azım gelıyor ama yoruldum. 1 senedır ugrasıyorum ama anca bukadar olduBen de yeni geldim maşallah süper vermişsin ..sen de katıl bize beraber verelim yalnız bocalıyor insan
Nerdeyse 20 kilo vermişsin çok güzel insanlar bu kiloyu vermek için ne paralar veriyorlarİnşallah canım valla bazen dıyorum kı olmuyo demek kı sonra bısey oluyor tekrar azım gelıyor ama yoruldum. 1 senedır ugrasıyorum ama anca bukadar oldu
Süper kolay gelsin iyi çalışmalar biz evdeyiz çay Faslı falan ..birazdan bebeği uyutacağım bendeKızlar ben şimdi koşuya gidiyorum bana şans gelince bir duş sonra ders çalışacağım. Limonlu suyumu da yanıma alıyorum.
30 kilo verdim canım.evet 21 ay var aralarında peşpeşe sayılırNerdeyse 20 kilo vermişsin çok güzel insanlar bu kiloyu vermek için ne paralar veriyorlar
Asıl bundan sonra iyice belli olmaya başlar bedenler küçülmeye başlar oh ne güzel olacak ..mücadele etmeliyiz bazen 1 ileri 2 geri olsa da bırakmamak lazım ..
Ay evet 20 yazmışım pardon..Allah kolaylık versin kızların büyürken sen zayıflayıp güzelleşirsin onların peşinde koştırmakta spor olur ..neler yaptım peki ?nasıl gitti kilolar?30 kilo verdim canım.evet 21 ay var aralarında peşpeşe sayılır
Aslında kızlarla kılo vermek daha zor benım ıcın çünkü corbalarıydı yemeklerıydı hergun ayrı ayrı yemekler pişiyor pılavlar makarnalaryemedım yanı bıldıgın yemedım sabah kahvaltımı yaptım aksamları da cok az yedım ılk baslarda sadece corba ıctım ve kırmızı biber tükettim oldukca.kendı kendıme hareketler falan yaptım tabi kızlar bırakmasalardaAy evet 20 yazmışım pardon..Allah kolaylık versin kızların büyürken sen zayıflayıp güzelleşirsin onların peşinde koştırmakta spor olur ..neler yaptım peki ?nasıl gitti kilolar?
Maşallah canım kolay değil gerçekten ..kafaya koyunca oluyor gerçekten ..ben de yaklaşık 20 kilo vermek istiyorum inşallah beraber verelim bu yaza incecik salınalımAslında kızlarla kılo vermek daha zor benım ıcın çünkü corbalarıydı yemeklerıydı hergun ayrı ayrı yemekler pişiyor pılavlar makarnalaryemedım yanı bıldıgın yemedım sabah kahvaltımı yaptım aksamları da cok az yedım ılk baslarda sadece corba ıctım ve kırmızı biber tükettim oldukca.kendı kendıme hareketler falan yaptım tabi kızlar bırakmasalarda
İnşallah canım benım ya.sen kac kılosun peki.cocuk var mıMaşallah canım kolay değil gerçekten ..kafaya koyunca oluyor gerçekten ..ben de yaklaşık 20 kilo vermek istiyorum inşallah beraber verelim bu yaza incecik salınalım
Benımde 20 vermem lazım en azİnşallah canım benım ya.sen kac kılosun peki.cocuk var mı
Hoşbulduk ay senin kilonda olsam keşke bendeNe güzel yeni arkadaşlarımız gelmiş. Hoşgeldiniz aramıza.
Katilmaya calisacagim butun gun calisiyorum geceleri aliyorum elime telefonu okulda bulabildigimz tek yemek simit o yuzden boyle oluyorAz yemişsin canım acıkman normal. Bi de sadece menü paylaşmıyoruz sohbetlere de katılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?