- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Yok yarisi gitti yarisi burda dahaGitmediler mi daha.
şuan olmak istediğim gibisin aah ahewet yeniyim burda suan 65 kilo 162 boy :)
Erken yat neden geç yatıyorsun.14.11.2017 perşembe
Sabah 12.00
7 küçük dilim keçi peyniri
1 zeytin
1 etimek
1.5 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı ayva reçeli
1 çay kaşığı tereyağı
2 fincan açık limonlu çay
Ara 14.00
1 ceviz
Akşam 18.30
1 büyük kase ton balıklı salata ( yarım konserve)
2 ağaç kaşık domatesli makarna
Ara 21.00
Tarçınlı türk kahvesi
(Birde bişey sormak istiyorum akşam geç yatıyorum çoğu zaman karnımın ağrısından uyuyamıyorum dün 1 çay bardağı süt içtim kiloma etkisi olurmu sizce olmazsa acıkınca yatmadan içsem ?)
Cevap hakkımı14.11.2017 perşembe
Sabah 12.00
7 küçük dilim keçi peyniri
1 zeytin
1 etimek
1.5 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı ayva reçeli
1 çay kaşığı tereyağı
2 fincan açık limonlu çay
Ara 14.00
1 ceviz
Akşam 18.30
1 büyük kase ton balıklı salata ( yarım konserve)
2 ağaç kaşık domatesli makarna
Ara 21.00
Tarçınlı türk kahvesi
(Birde bişey sormak istiyorum akşam geç yatıyorum çoğu zaman karnımın ağrısından uyuyamıyorum dün 1 çay bardağı süt içtim kiloma etkisi olurmu sizce olmazsa acıkınca yatmadan içsem ?)
Üzülme canım bu güne kadar çoğunlukla senin yüzdenle ortalarda kaldık. Bu hafta da başkaları alsın takımın yükünü.. Hem belli de olmaz sabah ola hayrola. Stres yapma sen. Menulerinde sıkıntı yok yarın gitmez haftaya çok gider.İşleri şimdi bitirdim
CAnım çok sıkkın kızlar
Vallahi nazar ettiniz yarın ya sabit gelcem ya da 100 gr vermiş olarak
Bende şimdi tam takımı etkileyeceğim için özür dilerim diyecektimÜzülme canım bu güne kadar çoğunlukla senin yüzdenle ortalarda kaldık. Bu hafta da başkaları alsın takımın yükünü.. Hem belli de olmaz sabah ola hayrola. Stres yapma sen. Menulerinde sıkıntı yok yarın gitmez haftaya çok gider.
Hoşgeldin canim aramiza
Yok kaptanım dut hoşafı kendi şekeri menüde nerde sıkıntı varkiPerşembeye yakıştı mı canım bu... Hoşaf şekerli mi
Yookkk liste dışı devam edeceksin. Mezun olan üyeler 6 ay listeye giremiyor maalesef.
Zeynep hoş geldin aramıza seni bi yerden hatırlıyorum ama nerden?Aaa öyle mii. Bilmiyordum valla.tamam o zaman:)
Zeynep hoş geldin aramıza seni bi yerden hatırlıyorum ama nerden?
Heee o yüzden diyorum gözüm bir yerlerden seni ısırıyorHoşbuldum canım:) önceden bu takımdaydım. Ben de seni hatırlıyorum.sen katıldın ben çok geçmeden mezun oldum
Sağol canımHeee o yüzden diyorum gözüm bir yerlerden seni ısırıyor
Hoş geldin tekrar kuzum
Bana hem nohut hem pilav hem tavuk fazla geldi. Hoşafı da şekerlidir diye düşünmüştüm. Nohut çok kalorili. Bu gün de herkes nohut yemiş galiba. Başka da gördüm sanki :)Yok kaptanım dut hoşafı kendi şekeri menüde nerde sıkıntı varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?