Sen benim ilk göz agrımsın seni unutamıyorumBak bana gülümse beni boşadı ama gitmiyorum
70 olmadan burdan gitmiycem
Kuzum bırakma liste dışıda bizimle kala bilirsin bende hamilelikte sonra liste dışı daha çok verdim bence sende düzene girene kadar liste dışımda yarışa bilirsin ben hala adet görmedim her hafta 1kilonun altında vermeyen ben artık veremiyorum keşke bende liste dışı kalsaydım takıma etkili olmadıgımı düşünüyorum gitme bizimle kal lütfen ankayada kızma sakın onunda kendine göre sorumlulukları var belki haftaya başkasıda liste dışı kaşa bilir bu bende ola bilirim birimiz hepimiz hepimiz birimiz için varız burda sadece kilo vermiyoruz herşeyden önce aile gibi olduk koparma bu bagları bence kendi adıma söylüyorum kovulsamda gitmem sende gitme kuzum benim
Benim de göbek var herkes hamile sanıyor karnıma karpuz sokmuş gibiyim
Kızlar bir de ben 30 gün fit diye bir program var dün onu söylemeyi unuttum. Dün onun 1. Gününü yaptım. Şimdi duş almadan önce 2. Gününü yapacağım. Haydi bana iyi sporlar. Sonra okul. Bir de hastane için dua edin lütfen. Ameliyat riski var da.
Sen yaparsın kuzum bende sana güveniyorum salmak yok kaldıgımız yerden devam ediyoruz yeni arkadaşlar geldi gurup dahada neşelendi inş daha iyi olacak herşey herkesin herkesde ögrenecegimiz olacak artık rekabet kızışıyoCanım nie kızayım kızmadim ama bozuldum
Sonuçta haklı ne diyebilirim ki.
Ama kendimi biliyorum liste sorumluğu olmayınca olay kopuyor bende.
Ama kural kuraldir ve herkes için gecerlidir.
Buda belki bana ders olur. Hayatimda ki hiç bir sorumluluğun hakkini veremeyen biriyim. Gerceklerle yuzlesmekte ağır geliyor iste böyle.
Bu hafta ne olacak bakalim gorelim becerebilecekmiyim. Yoksa hepten mi salicam goreceğiz.
Zaten bu haftada yapamazsam atsın beni takimdan hakkidir yani.
Kızlar herzamankinin iki katı spor yaptım tamam kaçamak oldu ama azdı kabızlıkdan mı nedir benim bu artı şu 71 nasip olmadı bir türlü
Hiç bi sorunun yok sadece az daha sık uğramalısın canımCanım nie kızayım kızmadim ama bozuldum
Sonuçta haklı ne diyebilirim ki.
Ama kendimi biliyorum liste sorumluğu olmayınca olay kopuyor bende.
Ama kural kuraldir ve herkes için gecerlidir.
Buda belki bana ders olur. Hayatimda ki hiç bir sorumluluğun hakkini veremeyen biriyim. Gerceklerle yuzlesmekte ağır geliyor iste böyle.
Bu hafta ne olacak bakalim gorelim becerebilecekmiyim. Yoksa hepten mi salicam goreceğiz.
Zaten bu haftada yapamazsam atsın beni takimdan hakkidir yani.
Çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsunKızlar bir de ben 30 gün fit diye bir program var dün onu söylemeyi unuttum. Dün onun 1. Gününü yaptım. Şimdi duş almadan önce 2. Gününü yapacağım. Haydi bana iyi sporlar. Sonra okul. Bir de hastane için dua edin lütfen. Ameliyat riski var da.
Sen benim ilk göz agrımsın seni unutamıyorum
İnsanın Şevki kırılıyor ama yapacak birşey yok malesef...Sıkma canını bazen öyle duraklamalar oluyor. Sen pes etme yeterki. Kabızlık için de kuru kayısı filan yiyebilirsin.
Kol ameliyatı canım kübital tünel sendromu ulnar sinir ameliyatı. Ciddi birşey mi bilmiyorum valla profesörden randevu aldım bakalım.Kolay gelsin canım. Ne ameliyatı? Ciddi bir şey değildir umarım
İnsanın Şevki kırılıyor ama yapacak birşey yok malesef...
Kuru kayısı bende etki etmiyor
3 taneyi suya koyuyorum ve yiyorum
Sayı mı az oluyor acaba
Kol ameliyatı canım kübital tünel sendromu ulnar sinir ameliyatı. Ciddi birşey mi bilmiyorum valla profesörden randevu aldım bakalım.
Pazartesi den sonra seninim çiçemmm sen üzülmeBeni unuttun sen ne unutmaması
Benim daha çok var canım bu hafta böyle oldu inşallah bundan sonra gidecek .
11 haftadır burdayım ilk defa sabit oldum
Benden hep yarım kilo yarim kilo mu gidecek ya off
teşekkürler
tesekkur ederim senin sonuçta harika.
***12.TAKIM 548.Etap***
florence_N (71.1
gulenyuzumsunsen (75.0/75) sabit
İnnuk(63.6/62.8/0.8/%1.25)
Niloya bebe (78.0/78.0)sabit
Elmira2017 (59.9/59.9/Sabit)
smy11 (60.3/59.6/0.7/1.16)
Gulumse25(87.1/86.8/0.3/%0.34)
hamzakifzulal (72.1/72.2/+0.1/-%0,13)
Lemonade17(71/70.5/0.5/%0.70)
12. Takım Ortalaması:
Yeni gelen üyeler
@bulutungokyuzu (79.5/78,8/0,7/0,9)
@hCrb
@mer93
@2014prenseslerim2015
@glstn99
Z zeynepbbb (62.0/61.6/0.4/%0.64)
@Ecembal
İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01
Benim daha çok var canım bu hafta böyle oldu inşallah bundan sonra gidecek .
11 haftadır burdayım ilk defa sabit oldum
Benden hep yarım kilo yarim kilo mu gidecek ya off
teşekkürler
tesekkur ederim senin sonuçta harika.
***12.TAKIM 548.Etap***
florence_N (71.1
gulenyuzumsunsen (75.0/75) sabit
İnnuk(63.6/62.8/0.8/%1.25)
Niloya bebe (78.0/78.0)sabit
Elmira2017 (59.9/59.9/Sabit)
smy11 (60.3/59.6/0.7/1.16)
Gulumse25(87.1/86.8/0.3/%0.34)
hamzakifzulal (72.1/72.2/+0.1/-%0,13)
Lemonade17(71/70.5/0.5/%0.70)
12. Takım Ortalaması:
Yeni gelen üyeler
@bulutungokyuzu (79.5/78,8/0,7/0,9)
@hCrb
@mer93
@2014prenseslerim2015
@glstn99
Z zeynepbbb (62.0/61.6/0.4/%0.64)
@Ecembal
İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?