Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

komşum yeni tartı almıştı
Benim evde hep tartıldığım yerde onla tartıldım şimdi ,
5 kilo suyu tartıyorum ikisi de 5.0 gösteriyor.
Ben tartılıyorum komşunun kinde
Benim tartıya göre -300 çıkıyorum
Bu nasıl iş anlamadım
Tartılarla başımız dertte valla

Neyse canım çok takma böyle şeyler olur.

Bu arada benim bugun sabah menum 2 haslanmis yumurta bol limonlu ve biberli oglene 2 tavuk izgara ve brokoli aksama sadece zencefil zerdecal ve tarcinli yogurt
Akşam menünü degişiklik yap o kürü akşam yatarken yap yag yakımı gece oluyormuş ama akşam yemegini ihmal etme kuzum

Zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt işe yarıyor mu? Ben bir ara denemeye kalktım tadı çok kötü diye devam edemedim. İşe yarıyorsa tekrar başlayayım
Biberli limonlu yogurt ta işe yarıyo bu zencefil zerdecal tarçında hangisini istersen onu yap

Sabah okulda yerli malı kutladık. Kahvaltı etmeden gitmiştim, okulda kısır, börek, kek neler neler vardı. Ucunda tartı olmasa mutlaka yerdim. Ama ne yaptım, eve gelince yedim 1 dilim börek :) 1 yufkanın 4te biri, içinde patates kavurması. Evi süpürdüm, makinayı doldurdum, çıktım bandın tepesine. Karnımı da sardım biberiye sürüp, sereyla. Bakalım, hadi bismillah.

Kızlar herzamankinin iki katı spor yaptım tamam kaçamak oldu ama azdı kabızlıkdan mı nedir benim bu artı şu 71 nasip olmadı bir türlü
Olabilir canim haftasonu biraz kayısı falan ye bir de probiyotik yoğurt activia nin kayisilisi da işe yarıyor bayağı. Pazartesi belli olur o zaman. Bozma moralini çok fazla değil artin sonuçta

Canim kilo miktarına göre hassasiyette değişiyor çünkü ondan. Mesela 5 kg daki yanılma payı ile 50 kiloda ki yanılma payı aynı değil. O yüzden öyle oluyor. O sebepten hep ayni tartiyla tartilmak en iyisi

Sabahtan beri yediklerim:
Sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta
ara öğün tarçınlı limonlu yabanmersinli ve beyaz kurudutlu demleme su
öğlen yulaf ve çia ve kinoalı haşlanmış karnıbahar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…