Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

%1 gel deseniz daha kolaydı sankim ben nasıl takip edicem kızlar sizde bana özel msj atın gözümden kaçar ben unutkan yaşlı bir bayanım tam adamına denk gelmiş ama spor konusunda kendini zorlama diyorsunuz sonrada böyle cezaya kalkıyom siz görürsünüz pazartesinden sonra başka bi gülümse 25geliyo bugün adet olmam için söktürücü soru ama doktora ben size sorarım yedim siziiiiii

Spora canım sıkılmadı da kilo durumu bi haftadır yedi beynimi ama sağlık olsun napıyım bakalım kısmet
Canım hedefine ulaştın ötesi var mı? 86 ile başlamışsin sanırım o kilodaki halini düşün 75 olacaksın deseler sevinçten havalara ucardin dimi emin ol 70 te böyle gelecek

Kızlar hastaneden çıktım 25 ocak 5 şubat arasında ameliyat olacağım

%1 kolaydı madem neden gelmiyor kimseden canım. Kolay kolay çıkmıyor kimseden. O ceza değil zaten sizin goreviniz aslında
Biz sana dinlen dedik sen illa yapcam iyiyim dedin. Napalım. Hem 250 puan çok değil rahatlıkla alınabilir..

Olabilir canim haftasonu biraz kayısı falan ye bir de probiyotik yoğurt activia nin kayisilisi da işe yarıyor bayağı. Pazartesi belli olur o zaman. Bozma moralini çok fazla değil artin sonuçta
Teşekkür ederim canım
Yorum yaptığın için
Mutlaka deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…