Dun gece rüyamda tartiliyorum 73 kiloyumnasıl moralim bozuluyor nasıl yazacağım buraya diye düşünüyorum artik nasıl etkilendiysem kan ter içinde uyandım sabah hemen tartıldim sonra neyse ki rüyaymis
Eline sağlık. O zamanGulumse24 in dun 50 puandı toplam 190 yapıyor.
Haftanın spor kraliçesi S smy11 oldu canlar.gulenyuzumsunsen tacını kaptırdı maalesef.
Ama puanlar çok yakın ikinizi de tebrik ederim kızlar.
250 puanın altında kalaninnuk ve Gulumse24 bu hafta ceza alan arkadaşlar. Cezamız spor tablosu yapmaktı. Fakat innuk un bilgisayarı olmadığı için çok zor oldu.
Bu sebeple ceza eskisi gibi yine spor listesini 11 den sonra bana özel mesajla atmak bu haftaki cezamız.
2 kişi ceza aldığı için cuma-cumartesi - pazar - pazartesi günleriniinnuk atacak.
Salı - çarşamba ve perşembe günleriniGulumse24 atacak.
Hadi bakalım kızlar kolay gelsin.
Ben şimdi listeleri atacağınız mesajları göndereceğim size.. Benim özel mesajlarım kapalı siz atamazsınız.
Senin canın yiyim
Spora canım sıkılmadı da kilo durumu bi haftadır yedi beynimi ama sağlık olsun napıyım bakalım kısmetSıkma canını nazar boncuğun olsun bugün öyle düşün
İnsana moralsin valla tatlı dilli arkadaşımSenin canın yiyim
Canım hedefine ulaştın ötesi var mı? 86 ile başlamışsin sanırım o kilodaki halini düşün 75 olacaksın deseler sevinçten havalara ucardin dimiSpora canım sıkılmadı da kilo durumu bi haftadır yedi beynimi ama sağlık olsun napıyım bakalım kısmet
Ayyyyİnsana moralsin valla tatlı dilli arkadaşım
Öyle canım biliyorum gelecekCanım hedefine ulaştın ötesi var mı? 86 ile başlamışsin sanırım o kilodaki halini düşün 75 olacaksın deseler sevinçten havalara ucardin dimiemin ol 70 te böyle gelecek
Ayyyy
Tşk ederim kuzum benim sende öylesin benim için hepiniz özelsiniz hepinizi ayrı ayrı çook seviyorum iyiki varsınız
%1 kolaydı madem neden gelmiyor kimseden canım. Kolay kolay çıkmıyor kimseden. O ceza değil zaten sizin goreviniz aslında
%1 gel deseniz daha kolaydı sankim ben nasıl takip edicem kızlar sizde bana özel msj atın gözümden kaçar ben unutkan yaşlı bir bayanım tam adamına denk gelmiş ama spor konusunda kendini zorlama diyorsunuz sonrada böyle cezaya kalkıyom siz görürsünüz pazartesinden sonra başka bi gülümse 25geliyo bugün adet olmam için söktürücü soru ama doktora ben size sorarım yedim siziiiiii
Geçmiş olsun ne ameliyatı?Kızlar hastaneden çıktım 25 ocak 5 şubat arasında ameliyat olacağım
Hadi hayırlısı canım inşallah kolay geçer.Kızlar hastaneden çıktım 25 ocak 5 şubat arasında ameliyat olacağım
Teşekkür ederim canımOlabilir canim haftasonu biraz kayısı falan ye bir de probiyotik yoğurt activia nin kayisilisi da işe yarıyor bayağı. Pazartesi belli olur o zaman. Bozma moralini çok fazla değil artin sonuçta
Canım benim çok sağol seni bana Allah gönderdi zaten
Canım hayırlısı olsun inşallah şifa olur.Kızlar hastaneden çıktım 25 ocak 5 şubat arasında ameliyat olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?