Bende yarın yapıcam ögrendim geri tekme önüme gelene bir tekmeHayal etmesi komik miş
sakın yazma spor listene donkey kick
Tepiği sana çarparım valla
Başından beri yapıyorum bu hareketleri simitler popo bacaklar nasıl inceldi bilemezsin tatlım
Simitleride yok ediyormuBende yarın yapıcam ögrendim geri tekme önüme gelene bir tekme
Ben bilmiyom bacım hiç. Yapmadım hergün tepinene sorSimitleride yok ediyormu
Simitler için topuk dokunuşu ve twist yapabilirsin canım. Netten bak yapılışlarına.Simitleride yok ediyormu
Aaaa dur geçen gün ben onun için hareketler kaydetmiştim ekleyeyim bi dakika. Beraber yapalım. Benimki de indi azcık. Allahtan büyük değiller yoksa göbeğime değeceklerdiLeslie yi yapıyorum hafta da 3 gün canım
Diğer hareketleri yapamıyorum hiç onlara daha alışamadım.
Aslımda benim göğüs sıkılaştırmak için birşeyler yapmam lazım kilo verince yerçekimine yenik düşüyo gibi
Gözümle görmediğim hiç bişeye inanmam bakim
Ne bee seni merak ettim çiçemmm ne vuruyon yaa
Aaaa dur geçen gün ben onun için hareketler kaydetmiştim ekleyeyim bi dakika. Beraber yapalım. Benimki de indi azcık. Allahtan büyük değiller yoksa göbeğime değeceklerdi
Ne bee seni merak ettim çiçemmm ne vuruyon yaa
Ne kaaaa büyük 90+95İşte benim kiler büyük
Kız biliyom yalan olmadıgını kuzum ama seni çooh merak ediyom yalan deellllGörmeden inanmam dedinya valla yalan demiyom eridim bitiyom az kaldı
95Ne kaaaa büyük 90+95
Bende merak ediyom sizi valla amaKız biliyom yalan olmadıgını kuzum ama seni çooh merak ediyom yalan deellll
Aynıyız üzülme
Foto atmak isterseniz özelden grup kurarım ben size. Yüzünüzü saklar atarsınız. Siz atarsanız belki ben de atarım.Bende merak ediyom sizi valla ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?