- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Sağol canım yarın bakayım inşallah
Bozma moralimizi biz hormonluyuz be yaaBenimkiler 75
Yüzümüzü niye saklıyoz biz sapıkmıyızFoto atmak isterseniz özelden grup kurarım ben size. Yüzünüzü saklar atarsınız. Siz atarsanız belki ben de atarım.
Bilmem önceden hep öyle attık. İyiki de öyle atmışız kim dost kim düşman sonra çıkıyor.Yüzümüzü niye saklıyoz biz sapıkmıyız
Ben her gece böyleyim bebek bekliyorum sen gidip yatsana. Uykusuzluk da odem yapıyorBiz niye bugün gececi olduk böyle
Valla ne yazsan google hazretlerine soruyom o kimBilmem önceden hep öyle attık. İyiki de öyle atmışız kim dost kim düşman sonra çıkıyor.Bi de ben uykusuzluktan walking dead gibiyim. korkarsınız valla 3 gün uyuyamazsınız
Bende her gece böyleyimBen her gece böyleyim bebek bekliyorum sen gidip yatsana. Uykusuzluk da odem yapıyor
Gelin agamla oturuyom abim uyudu sabah okul yok erken kalkmamBen her gece böyleyim bebek bekliyorum sen gidip yatsana. Uykusuzluk da odem yapıyor
Bu ara başım çok agrıyo yine nedense migren ilacıma başlıycam yine galibaBen her gece böyleyim bebek bekliyorum sen gidip yatsana. Uykusuzluk da odem yapıyor
Valla ne yazsan google hazretlerine soruyom o kim
Ben de.. 8 sene oldu akşam yatıp sabah kalkmayalıBende her gece böyleyim
Artık uyumak istiyorum
Bilmiyorum ki.. Yediklerinden mi acaba. Bazı şeyler benim migrenimi çok tetikler. Mesela ıspanak. Yediğim gün acillik olurum. Kremşanti vb kremalar da aynı şekilde.Bu ara başım çok agrıyo yine nedense migren ilacıma başlıycam yine galiba
Pisikletim bozuk ondan agrıyodur sizde olmasanız kafayı yerimBilmiyorum ki.. Yediklerinden mi acaba. Bazı şeyler benim migrenimi çok tetikler. Mesela ıspanak. Yediğim gün acillik olurum. Kremşanti vb kremalar da aynı şekilde.
Kıyamam yaaaa Allahım emeklerini boşa çıkarmasın onlarda sana hayırlı evlat olur inş kuzumBen de.. 8 sene oldu akşam yatıp sabah kalkmayalı
Ben pazartesi söz dizisinden başka bişi izlemiyorum rast gelirsem birde agır yaşamlara bakıyom
Dizi var ya walking dead diye bakmadın mı hiç. Zombiler var. Ben çok severim. Ordakiler gibi zombileştimgozlerim mos mor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?