- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Canım benim herşey kilo vermek için..harikasın canım. Spor konusunda idolüm sensinben senin kadar yapamıyorum.
Valla dedim kizHah
Bende niloya şimdi maşallah demeden gelir diyodum
Poponu kaşıHah
Bende niloya şimdi maşallah demeden gelir diyodum
Vallahi sporda durursa sizden bilirim yineValla dedim kiz
Iyi gecelerAnaaam kimsenin uykusu yok sanırım. Ben yarin erken kalkcam cocuklari kontrole doktora göturcem. İyi geceler..
Ben Örgüye devamAnaaam kimsenin uykusu yok sanırım. Ben yarin erken kalkcam cocuklari kontrole doktora göturcem. İyi geceler..
Kaptanım benim spor puanlarım sizden az onu artıralım biraz tek isteğim buKızlar bu arada bakın şu şu puan olsun bu şöyle olsun diye fikirlerinizi söyleyin değiştirelim. Az olduğunu düşündüklerinizi artıralım.
Ben bi kere rast gelmiştim de kalmamıştı bekliyorum 4 gözleEki Görüntüle 2079886
A101 den yıllar önce bundan almıştım. Gorurseniz alın bu da baya zevkli kızlar.
Tamam ya buda spor mu sanki takiliyorum sana spor yapmamışsın hiçVallahi sporda durursa sizden bilirim yine
Aynen yaaa basit basit hareketleri yapmış yapmış puan diye koymuşTamam ya buda spor mu sanki takiliyorum sana spor yapmamışsın hiç
Yani şimdi kalkıp yapayim 2000 twisterAynen yaaa basit basit hareketleri yapmış yapmış puan diye koymuş
Oldu canım..Kaptanım benim spor puanlarım sizden az onu artıralım biraz tek isteğim bu
Heee doğru biz yapamıyoz o ayrıAynen yaaa basit basit hareketleri yapmış yapmış puan diye koymuş
Valla aynen bu dediklerin de geçiyor aklımdan kaptanımAynen yaaa basit basit hareketleri yapmış yapmış puan diye koymuş
Heee doğru biz yapamıyoz o ayrı
Hah olduTamam ya buda spor mu sanki takiliyorum sana spor yapmamışsın hiç
Ya beni spor zorlamı abimler bugün gidiyodu hatta gittiler hastaneden sonuçları alıp yola devam edeceklerdi işleri geç bitmiş annemlerde akşam oldu yola çıkmayın bugünde kalın demiş geri geldiler o yüzden onları bırakıp spor yapamıyorumOldu canım..
Kız şu eşek tepiğini falan yapsana işte onlar dikişlerini zorlamaz popo hareketi.
Kız şaka yapıyorum bebeklere de çirkin falan deriz ya onun gibi. Ama evet bunlar kilo vermen için yeterli değil gerçekten. Sıkılaşmak için daha çok. Jumping jack dağ tırmanışı gibi hareketler yapman lazım daha çok. Ya da leslie.Valla aynen bu dediklerin de geçiyor aklımdan kaptanım
Bende yürüyüş falan istiyorum ama malesef valla oklavaya talibiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?