Hımmm öyle olsun bakalım. Yazayım dediydim ama başka şeye geçince unutuyorumValla ben görmedim duymadım bilmiyorum kaptanım1 saat yürüyüş üstüne 450 ip kurtaramaz mi :)
Hımmm öyle olsun bakalım. Yazayım dediydim ama başka şeye geçince unutuyorum
Pepenin şarkısını dinle bakalım azcık belki işe yarar.Yine dün akşamdan beri karnım şişti kızlar.
Kuru kayısı yedim gece haberiniz olsun da .
Ama etki etmiyor
Sabahda aç karna elma yedim
Ceviz suyu içtim
Bakalım işe yararsa
Ben görmüştüm ama zaten pişmanlığını yazmışsın diye sabit halimle konuşmayayım dedimAraya kaynamış bende dedim kimse bişey yazmadı hayret
Valla belki de çizgi film şarkılarından oldum ben nefret ettim hepsindenPepenin şarkısını dinle bakalım azcık belki işe yarar.çişimiz tuvalete popumuz tuvalete gidin gari tuvalete
Ben o niloya var ya allahım onun şarkılarından nefret ediyorum. Duyduğum anda migrenim azmaya başlıyor. Nasıl bir sestir o yarabbim... Evde niloya izlemeyi yasakladım o dereceValla belki de çizgi film şarkılarından oldum ben nefret ettim hepsinden
Valla al benden de o kadarBen o niloya var ya allahım onun şarkılarından nefret ediyorum. Duyduğum anda migrenim azmaya başlıyor. Nasıl bir sestir o yarabbim... Evde niloya izlemeyi yasakladım o derece
Leslie nin puanı az sanki ya 45 dk ter at sadece 45puan puanı artıralım kaptanımKalk anka kalk. H Hamzakifzulal gece uyumamış yazık demez okur canına valla git bi leslie yap hem uykun açılsın hem 45 puanın olsun
Uyuma anka kalk geliyor bak 5 kardeş
Şuraya kafayı sıyırmış bir anka bırakıp leslie ye gidiyorum ben
Pepenin şarkısını din
Çişim geldi le bakalım azcık belki işe yarar.çişimiz tuvalete popumuz tuvalete gidin gari tuvalete
Sen leslie yap ben jillianKalk anka kalk. H Hamzakifzulal gece uyumamış yazık demez okur canına valla git bi leslie yap hem uykun açılsın hem 45 puanın olsun
Uyuma anka kalk geliyor bak 5 kardeş
Şuraya kafayı sıyırmış bir anka bırakıp leslie ye gidiyorum ben
Sorma bu gün günüm varH Hamzakifzulal kız sen takıma girmeden daha çok burdaydın nirdesinnnn.. 30 puanım cepteİlerleyen saatlerde daha çok yapacağım. Bebek sağolsun bitirtmedi leslimi.
Ben bal limon dan memnun kaldımYine dün akşamdan beri karnım şişti kızlar.
Kuru kayısı yedim gece haberiniz olsun da .
Ama etki etmiyor
Sabahda aç karna elma yedim
Ceviz suyu içtim
Bakalım işe yararsa
Eczaneden kendi isteğimize göre probiyotik alabiliyormuyuz
Toz mu alayım kapsül mü
Kullananlar fikir verebilir mi
Sorma bu gün günüm var
az girerim
İnşallah cozutmam
Kızımın yarımlarını yemem gerekecek
O zaman 1.5 olsun. Daha fazla etmez canım ya. Jilianı da çoğaltmak lazım o zaman. Benim rakip de jilian yapiiiLeslie nin puanı az sanki ya 45 dk ter at sadece 45puan puanı artıralım kaptanım
Ya tronbolinO zaman 1.5 olsun. Daha fazla etmez canım ya. Jilianı da çoğaltmak lazım o zaman. Benim rakip de jilian yapiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?