Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Misafirlerim çıktılar ben evleri yine bi tur temizlim allahım bana yine geliyorlar sag dan sag dan işlerimi bitirim geliyorum hafta sonu diye kaytarmayın haa geçen haftalar gibi

Listede olmayan yeni gelen arkadaşlar sizler de sporlarınızı ekleyin menulerinizi paylaşın.
Gunaydin hanimlar
Sabah
1dilim bugday ekmegi
Haslabmis yumurta
5 zeytin
1 parca(su kibrit kutusunun 3te biri) peynir

Oglen
Bir pors.sebze yemegi
Yogurt

Aksam
Balik salata

Spor olarak butun gun ev isi yapmayi dusunuyorummmmm bir haftanin daginikligi
Bu arada butun sohbetleri okuyorum

Yapalım valla. Ben koltukların kirlentlerini 2 yan 2 üst katıp yapıyordum, kolları açınca yere degmemeli. Çok da güzel oluyor da benim minnak gelip göbeğime oturup zıplamasa
Benim kiler de aynı şeyi yapıyor
Yani beni hareketleri yaparken bir gören olsa bu kadın kendine eziyet ediyor der

Afiyet olsun canım. Bu bu gün yemeyi planladıkların mı. İşler için de kolay gelsin ben de kalkabilsem çok iş var da kalkamıyorum

Afiyet olsun canım. Bu bu gün yemeyi planladıkların mı. İşler için de kolay gelsin ben de kalkabilsem çok iş var da kalkamıyorum
Sagollll kaptnm sabahi yedim oglen aksam planladiklarim hafta ici hicbisey ellemiyorum benimkiler 1 yas arayla oldu biri 4 digeri 5 yasinda aksam 6 ya kadar isteyim anca cumartesi herkese kolat gelsin hayirli gunlerrer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…