Kaç demiştik hatırlamıyorum dakikası 0.5 miydi.Ya tronbolin
Gunaydin hanimlarListede olmayan yeni gelen arkadaşlar sizler de sporlarınızı ekleyin menulerinizi paylaşın.
Devletin verdiği taban ücreti beğenmeyip hasadını yakan çifçi gibi bende yaptığımı demiyom işteKaç demiştik hatırlamıyorum dakikası 0.5 miydi.
Benim de ihtiyacım var bu hareketlere...Eki Görüntüle 2079915
gulenyuzumsunsen bunlar canım. Başlayalım beraber. Bi de doris in sayfasına bakayım belki orda da vardır.
Sen bilirsin spor listesine eklemezsen ceza alırsın ni ha ha ha haDevletin verdiği taban ücreti beğenmeyip hasadını yakan çifçi gibi bende yaptığımı demiyom işte
Yapak hep beraberBenim de ihtiyacım var bu hareketlere...
Iyi olur ya simitler gitseSimitler için topuk dokunuşu ve twist yapabilirsin canım. Netten bak yapılışlarına.
Onu da içtim gece canım ama olmadıBen bal limon dan memnun kaldım
Bir de Kuşburnu pekmezi yaparmış onu bıraktım canım
Yapalım valla. Ben koltukların kirlentlerini 2 yan 2 üst katıp yapıyordum, kolları açınca yere degmemeli. Çok da güzel oluyor da benim minnak gelip göbeğime oturup zıplamasaYapak hep beraber
Benim kiler de aynı şeyi yapıyorYapalım valla. Ben koltukların kirlentlerini 2 yan 2 üst katıp yapıyordum, kolları açınca yere degmemeli. Çok da güzel oluyor da benim minnak gelip göbeğime oturup zıplamasa
Afiyet olsun canım. Bu bu gün yemeyi planladıkların mı. İşler için de kolay gelsin ben de kalkabilsem çok iş var da kalkamıyorumGunaydin hanimlar
Sabah
1dilim bugday ekmegi
Haslabmis yumurta
5 zeytin
1 parca(su kibrit kutusunun 3te biri) peynir
Oglen
Bir pors.sebze yemegi
Yogurt
Aksam
Balik salata
Spor olarak butun gun ev isi yapmayi dusunuyorummmmm bir haftanin daginikligi
Bu arada butun sohbetleri okuyorum
Yani saf protein olacaksa evet. Perşembeleri yapılsa iyi olabilir aslında. Sadece 1 güncük fazlası zararlı olabilir.Protein günunde sadece protein ki yenmeli yoksa protein ağırlıklı mı yenmeli?
Tamam bu gün başlıyoruz o zaman...Yapalım valla. Ben koltukların kirlentlerini 2 yan 2 üst katıp yapıyordum, kolları açınca yere degmemeli. Çok da güzel oluyor da benim minnak gelip göbeğime oturup zıplamasa
Benimde ihtiyacım var ne de olsa 5 cocukTamam bu gün başlıyoruz o zaman...
Sagollll kaptnm sabahi yedim oglen aksam planladiklarim hafta ici hicbisey ellemiyorum benimkiler 1 yas arayla oldu biri 4 digeri 5 yasinda aksam 6 ya kadar isteyim anca cumartesi herkese kolat gelsin hayirli gunlerrerAfiyet olsun canım. Bu bu gün yemeyi planladıkların mı. İşler için de kolay gelsin ben de kalkabilsem çok iş var da kalkamıyorum
Dambıl yerine su şişesi alayım demi kaptanımTamam bu gün başlıyoruz o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?