- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Bende de bundan var bu kaç puan kaptanim acaba ben yanlış mı hesapladim şimdiye kadarbende de var koşu bandının yaninda verdiler. Twist hareketini bununla yapıyorum. Dediğin gibi zevkli
Valla atladım ama akşama kadar dedim belki Çogaltırım o yüzden haber etmedim ben akıllı ögrenci yimŞşşşşş seni de çok seviyor valla.
Sen 300 ip atladın mı.
Kıyamam uyuman lazım ancak öyle geçiyoDehşet migrenim tuttu yine başım çatlıyor çocuklar sürekli ağlıyor oturdum ben de ağladım onlarla
Allahım sabır versinDehşet migrenim tuttu yine başım çatlıyor çocuklar sürekli ağlıyor oturdum ben de ağladım onlarla
Kuzum 6aya kalmaz verirsin yeterki iste gider daha güzellerini alırsın merak etmeBugün elbise denemeye gittim. Üstüme doğru düzgün bir şey olmadı.olanlar da iğrenç durdu. Kendimden nefret ettim.
İşte onun için bu lanet olası mideme dur demem gerek artıkKuzum 6aya kalmaz verirsin yeterki iste gider daha güzellerini alırsın merak etme
Ne oldu merak ettimKızlar kanım dondu elim Ayagım titriyor bdv de bi konu vardı videoyu izledim izlemez olaydım güya yatacaksın biraz koltuktan fırladım görünce başıma agrılar girdi
Çoğumuz öyleyiz canımBugün elbise denemeye gittim. Üstüme doğru düzgün bir şey olmadı.olanlar da iğrenç durdu. Kendimden nefret ettim.
Ümraniyede kocası tarafından öldürülen kadının videosunu izledim ona canım sıkıldı ya hala kadının sesi kulaklarımda bıçak kadının sırtında can verdi yazık ya Allah sonumuzu hayr etsin dünyanın çivisi çıktı artıkNe oldu merak ettim
Aaa.. hayret birşey yaÜmraniyede kocası tarafından öldürülen kadının videosunu izledim ona canım sıkıldı ya hala kadının sesi kulaklarımda bıçak kadının sırtında can verdi yazık ya Allah sonumuzu hayr etsin dünyanın çivisi çıktı artık
İzleme canım niye izliyorsun öyle şeyleriÜmraniyede kocası tarafından öldürülen kadının videosunu izledim ona canım sıkıldı ya hala kadının sesi kulaklarımda bıçak kadının sırtında can verdi yazık ya Allah sonumuzu hayr etsin dünyanın çivisi çıktı artık
Uzulme en geç 2 ay sonra istediklerini giyersin canımBugün elbise denemeye gittim. Üstüme doğru düzgün bir şey olmadı.olanlar da iğrenç durdu. Kendimden nefret ettim.
Ben de izledim maalesef ondan tuttu migrenim zaten de siz de izlemeyin diye yazmamıştım. Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır yarabbimÜmraniyede kocası tarafından öldürülen kadının videosunu izledim ona canım sıkıldı ya hala kadının sesi kulaklarımda bıçak kadının sırtında can verdi yazık ya Allah sonumuzu hayr etsin dünyanın çivisi çıktı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?