Aynen yoksa öyle yap. Patlamaz inşallah.Dambıl yerine su şişesi alayım demi kaptanım
Allah kolaylık versin. Benim ilk ikisinin arasında 10 ay varSagollll kaptnm sabahi yedim oglen aksam planladiklarim hafta ici hicbisey ellemiyorum benimkiler 1 yas arayla oldu biri 4 digeri 5 yasinda aksam 6 ya kadar isteyim anca cumartesi herkese kolat gelsin hayirli gunlerrer
Ben fotoda kileri diyorum , daha bakamadım video ya da bakarsam yapalım inşallah kaptanımAynen yoksa öyle yap. Patlamaz inşallah.
Videoyu yapıyoruz değil mi. Yanlış olmasın
Aaaa ditodym bende arkadaslara benim rekorumu kiran olmadi daha diyeAllah kolaylık versin. Benim ilk ikisinin arasında 10 ay varkızım erken doğdu. 1 yaş olacaktı aslında. Zor oluyor gerçekten.
Susadikca içmek yok amaAynen yoksa öyle yap. Patlamaz inşallah.
Videoyu yapıyoruz değil mi. Yanlış olmasın
Ne eee seninde 5tane çocuk mu var Maşallahhhhhhhh birini bana verBenimde ihtiyacım var ne de olsa 5 cocuk
Maşallah bizim topik bereketli ben hariç herkezin 2den yukarı bi ben tembel çıktım bi el sürün banadaAaaa ditodym bende arkadaslara benim rekorumu kiran olmadi daha diyekizim 4 aylikti ben ogluma hamile oldugumu ogrendimmm 13 ay var aralarinda Allah bagislasinnnnn
Senin yüzünden kaptan bizi ikinci plana attı bakalım biz seni seviyoz muAyy görmemişim valla şimdi gördüm. Çok teşekkür ederim kaptanların en birincisii.Burayı çok seviyorum hepiniz çok iyisiniz, samimisiniz
Senin yüzünden kaptan bizi ikinci plana attı bakalım biz seni seviyoz mu
Yohhhh heç sevmiyozzzz
Biz 4. gündeyiz gulumse25 le yapıyoz.Tamam canım bugün itibariyle hemen başlıyorum:)
Yine kaybolmuşsunuz hayırdır kızçeler
Ay Allah sifa versin migren berbat biseyDehşet migrenim tuttu yine başım çatlıyor çocuklar sürekli ağlıyor oturdum ben de ağladım onlarla
bende de var koşu bandının yaninda verdiler. Twist hareketini bununla yapıyorum. Dediğin gibi zevkliEki Görüntüle 2079886
A101 den yıllar önce bundan almıştım. Gorurseniz alın bu da baya zevkli kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?