Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sagollll kaptnm sabahi yedim oglen aksam planladiklarim hafta ici hicbisey ellemiyorum benimkiler 1 yas arayla oldu biri 4 digeri 5 yasinda aksam 6 ya kadar isteyim anca cumartesi herkese kolat gelsin hayirli gunlerrer
Allah kolaylık versin. Benim ilk ikisinin arasında 10 ay var kızım erken doğdu. 1 yaş olacaktı aslında. Zor oluyor gerçekten.

Slm kizlar bende gune erken baslayanlardanim hergun haftasonuda dahil 7.30 da ayaktayim
Kahvalti
Birbucuk haslanmis bol limonlu biverli yumurta
5 kucuk ekmecik kepekli galete
Bol corekotlu 2 tatli kasigi beyaz peynir
Birkac ceviz
Sekersiz cay bir dilim domates
Ogle yemegi
Bir porsiyon haslanmis brokoli bol limonlu ve sarimsakli uzerine cok az zeytinyagi
Duble sekersiz turk kahvesi
Bir saat acik havada muss gibi tempolu yuruyus
Aksama zeytinyagli enginar

Allah kolaylık versin. Benim ilk ikisinin arasında 10 ay var kızım erken doğdu. 1 yaş olacaktı aslında. Zor oluyor gerçekten.
Aaaa ditodym bende arkadaslara benim rekorumu kiran olmadi daha diye kizim 4 aylikti ben ogluma hamile oldugumu ogrendimmm 13 ay var aralarinda Allah bagislasinnnnn

Aaaa ditodym bende arkadaslara benim rekorumu kiran olmadi daha diye kizim 4 aylikti ben ogluma hamile oldugumu ogrendimmm 13 ay var aralarinda Allah bagislasinnnnn
Maşallah bizim topik bereketli ben hariç herkezin 2den yukarı bi ben tembel çıktım bi el sürün banada

Z zeynepbbb gelmişşşş kız senin adını görünce çok seviniyorum ben yaaa

Yani hepinizi görünce seviniyorum kimse üzerine alınmasın ama Zeynep'i görünce daha farklı oluyor

Ayy görmemişim valla şimdi gördüm. Çok teşekkür ederim kaptanların en birincisii. Burayı çok seviyorum hepiniz çok iyisiniz, samimisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…