- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Menun çok güzel canım her şey sağlıkli çok da değil afiyet olsun olması gerektiği gibiYaz yaz bitmedi ne yemişim arkadaş
Allah'ım yaa gerçekten dünyanın çivisi çıktı artıkBen de izledim maalesef ondan tuttu migrenim zaten de siz de izlemeyin diye yazmamıştım. Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır yarabbim
Ben ekledim canımKızlar nickinizin altına kilonuzu hedefinizi falan yazsanız güzel olur aslında kaç kiloydu diyip düşünüyoruz bazen meraktan
Sen desende ben merak eder izlerdim kendime hakim olamıyorum nedense bu merak yokmu ama çok üzüldüm ya kaç kişinin arasında kadın gitti ordaki erkeklerede yazıklar olsun nasıl kaçtılar ben olsa kafasına bişey geçirirdim adamın yazık insan hayatı ne kadar ucuz bunu bi kez daha gördükBen de izledim maalesef ondan tuttu migrenim zaten de siz de izlemeyin diye yazmamıştım. Allahım sen iyi insanlarla karşılaştır yarabbim
NerdeBen ekledim canımverdiğim 1 kiloyu da yazinca mutlu oldum
SüpersinBen ismimin altina yazdim olmus mu kaptan
Durum kısmına ekledim ama yanlış yer mi oldu
Canım çok teşekkür ederimMenun çok güzel canım her şey sağlıkli çok da değil afiyet olsun olması gerektiği gibi
Menün çok güzel bugün canımSabah kahvaltım saat 10.00
2tane etimek
1kaşık krem peynir
3tane yeşil zeytin
Ara ögün
1tane küçük muz
Öglen yemegi saat 14.30
1tabak haşlanmış karnıbahar
1kase yogurt
Akşam yemegi 18.30
1tabak sulu köfte
1bardak ayran
2litre limonlu su
Spor 500ip atlama
45dk leslie
gözükmüyor canım lemonade yazıyorya burda mesajın başında onun altında kiDurum kısmına ekledim ama yanlış yer mi oldu
Evet yanlış olmuş. Özel başlık kısmına yazacaksın canım.Durum kısmına ekledim ama yanlış yer mi oldu
Ben de yapamadım zaar diyorum ki ben göremiyorum karşı taraf görüyor herhaldeEvet yanlış olmuş. Özel başlık kısmına yazacaksın canım.
Ben de yapamadım zaar diyorum ki ben göremiyorum karşı taraf görüyor herhalde
gözükmüyor canım lemonade yazıyorya burda mesajın başında onun altında ki
"üye"yazan yere eklemelisin
Tamamdır bakacağım teşekkürler :)Evet yanlış olmuş. Özel başlık kısmına yazacaksın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?