- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Bende onaylanacak saniyorumBen de yapamadım zaar diyorum ki ben göremiyorum karşı taraf görüyor herhalde
Aynen öyle canım malesefİnsan kimseye güvenemiyor bu devirde ölümü bırak en küçük bu gün akbil dolduracak bir kadın bozuğu yok 100liramı bozarmısınız dedi ben yok o kadar dedim alışverişe gidiyoduk vardı aslında annemde şak diye çıkardı verdi dedim niye verdin ya sahteyze verdiği para. İşte insan iyilik yapmaya yardımcı olmaya bile çekiniyor böyle insanlar bizi bu hale getirdi insanlığımız kaybolup gidiyor.
Ben de bozardım varsa bozuk. Hiç aklıma gelmez beni kandırabileceği karşıdakinin. Babam senden yardım isteyeni çevirme sakın derdi. Belki seni imtihan için Allah gönderdi bilemezsin derdi. Artık kandırırsa da o bu dünyada kazanır ben öteki dünyada napalım. Kim karlı ona bakmak lazım bu durumdaİnsan kimseye güvenemiyor bu devirde ölümü bırak en küçük bu gün akbil dolduracak bir kadın bozuğu yok 100liramı bozarmısınız dedi ben yok o kadar dedim alışverişe gidiyoduk vardı aslında annemde şak diye çıkardı verdi dedim niye verdin ya sahteyze verdiği para. İşte insan iyilik yapmaya yardımcı olmaya bile çekiniyor böyle insanlar bizi bu hale getirdi insanlığımız kaybolup gidiyor.
İnsanlara karşı iyi düşünemiyorum çoğunun yüzünde kötülük görüyorum valla annem çok iyi kalplidir aynı senin gibi hiç düşünmez ama istanbul burası. Lc de verdim valla oda bakmadı keşke baksaydı şimdi ne olacak sahteyze çocuğun maaşından kesecekler o 75lirayı şimdi kime zarar kime faydaBen de bozardım varsa bozuk. Hiç aklıma gelmez beni kandırabileceği karşıdakinin. Babam senden yardım isteyeni çevirme sakın derdi. Belki seni imtihan için Allah gönderdi bilemezsin derdi. Artık kandırırsa da o bu dünyada kazanır ben öteki dünyada napalım. Kim karlı ona bakmak lazım bu durumda
Zaten lc de mavi ışık var sahte olsa kasada çıkardı canım.İnsanlara karşı iyi düşünemiyorum çoğunun yüzünde kötülük görüyorum valla annem çok iyi kalplidir aynı senin gibi hiç düşünmez ama istanbul burası. Lc de verdim valla oda bakmadı keşke baksaydı şimdi ne olacak sahteyze çocuğun maaşından kesecekler o 75lirayı şimdi kime zarar kime faydabi bedduasını alırız artık kasiyerin
Öylemi iyi bari günaha girmedikZaten lc de mavi ışık var sahte olsa kasada çıkardı canım.
Mor ışık pardonÖylemi iyi bari günaha girmedik
Ben hastaydım çok bişey yapamadım.
Tarzını yesinlerKızlaaaaar
Tarz yaptım
yakışmış mı

We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?