Aaaa ben çok seviyorum dehşet pozitif enerji veriyor bana. Kadın Türk değil ve bence çoğu Türk'ten daha güzel konuşuyor..Ben bu hatuna ve kırık Türkçesine sinir oluyorum..
Anladım canım tamam yaparım inşallah..İşte leslie de kardiyo sayılır canım. Ama 1 mili defalarca yapman yetmez. Özellikle weight loss yani kilo vermeye yönelik hazırladığı videolardan yapman lazım.
O da 1 mil canım. O dvd aslında 3 tane 1 milden oluşan bir dvd. O 3. su sadece. Yükleyen diğerlerini yuklememiş. Herkes onu 3 mil diye yapıyor ama değil. Haa 1 millik bir yolu daha hızlı koştuğunu düşün öyle bişey.Anladım canım tamam yaparım inşallah..
Leslie 1 değil de
15 dklık 3 fast fun Miles yapıyordum
Dediklerini bulup yapayım inşallah
O da 1 mil canım. O dvd aslında 3 tane 1 milden oluşan bir dvd. O 3. su sadece. Yükleyen diğerlerini yuklememiş. Herkes onu 3 mil diye yapıyor ama değil. Haa 1 millik bir yolu daha hızlı koştuğunu düşün öyle bişey.
O da 1 mil canım. O dvd aslında 3 tane 1 milden oluşan bir dvd. O 3. su sadece. Yükleyen diğerlerini yuklememiş. Herkes onu 3 mil diye yapıyor ama değil. Haa 1 millik bir yolu daha hızlı koştuğunu düşün öyle bişey.
Kaptanım bugün hiç yerime oturmadım o yüzden çok zorlandım 250de bıraktım özür dilerim
Şiddete meyilli olma çiçemm bak seni her gece tokatlarım kaşınmaYine geldi enseye tokat ve ben gece gece güldüm
Benim gibi nasılsa gitmiyor diyip cokokrem ye
Bari yiyorsun şerbetli tatlı ye çokokrem neBenim gibi nasılsa gitmiyor diyip cokokrem ye
Kaydettim bu hafta lahana çorbası yapıcam perşembe cumada bunu yaparımKızlar instagramda bu çorbayı gördüm belki perşembeleri yapabiliriz kaydedin bir yere
http://www.nefisyemektarifleri.com/zayiflamaya-yardimci-vicdan-corbasi/
Şiddete meyilli olma şekerim
Sen dayak yemeyi özledin galiba
Günaydiiin.Günaydınlar bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?