- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Benim gibi nasılsa gitmiyor diyip cokokrem yeSen söyle flo ben sabah da 75 çıkarsam napıyım
Ne bileyim. Büyük oğlanın suratı değişiyordu geçen kış. Ben daha iyi yaparım, daha çok yaparim diyip duruyordu. Beni değil leslie yi kıskandilar sanırım.Tövbeee o neden kız
AllahımBenim gibi nasılsa gitmiyor diyip cokokrem ye
Şaka bir yana bu kadar sporla kas kütlen artıyorsa ama aynı oranda yağ kütlen azaliyorsa sabit çıkman normal. Cokoyu boşverTövbeee o neden kız
Sabah bakalım bakalım canım olur mu öpüyorum şimdiAnka
Kaptanım sabah da 75 gelirsem ben Cuma'ya kadar nasıl bi yol izlemeliyim menülerde falanmüsaitsen bi konuşsak mı o konuyu
Hiç ölçtürmedim bilmiyorum ki onlarıŞaka bir yana bu kadar sporla kas kütlen artıyorsa ama aynı oranda yağ kütlen azaliyorsa sabit çıkman normal. Cokoyu boşver
Tamam kaptanımSabah bakalım bakalım canım olur mu öpüyorum şimdi
Yine geldi enseye tokat ve ben gece gece güldüm@Gulumse25 bu gün 350 atlayacaktık neden 250 atladın
Aynen baktım sporlarına yine puanı çok ama kardiyo değil. Kardiyo yapman lazım. Leslie nim weight loss serisinden yap bu hafta.. İndirecek yer bulamadın mı videoları.Hiç ölçtürmedim bilmiyorum ki onları
Ya aslında tam spor değil de bunlar
Spor diyince aklıma yürüyüş yürüme bandı koşma ağırlık kaldırma vs geliyo nedense.
yaptığım hareketleri yediklerimin kalorisini yaksın ve sıkılaştırsın diye yapıyorum .
Mesela bugün ki yaptıklarım 1 saat sürdü.
Sanki kas yapan bunlar değil gibi geliyo
yaparken çünkü ilk burda tanıştım bu hareketlerle ben . Naptığımı bilmiyorum yani
Yaa oyun bozanlık yapmış.Yine geldi enseye tokat ve ben gece gece güldüm
Aynen baktım sporlarına yine puanı çok ama kardiyo değil. Kardiyo yapman lazım. Leslie nim weight loss serisinden yap bu hafta.. İndirecek yer bulamadın mı videoları.
İşte leslie de kardiyo sayılır canım. Ama 1 mili defalarca yapman yetmez. Özellikle weight loss yani kilo vermeye yönelik hazırladığı videolardan yapman lazım.Kardiyo ne biliyom mu ki hiç kaptanım
Beni Leslie paklar anca yine onu tanıyom
Bu akşam nescafe yapmadım su aldim onun yerine kaptan
Bunun linki var mı sende?İşte leslie de kardiyo sayılır canım. Ama 1 mili defalarca yapman yetmez. Özellikle weight loss yani kilo vermeye yönelik hazırladığı videolardan yapman lazım.
Ben yıllar önce indirmiştim pc de var. Nette bakayım bakalım yarın.Bunun linki var mı sende?
Ben bu hatuna ve kırık Türkçesine sinir oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?