Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günlük menü paylaşımı sabahtanmı yapılıyor şuan kendi evimde olmadığım için sadece yürüyüş yapabılırım puanlama nasıl oluyor

Burdayım canım.. Moralim çok bozuk. Bizim öğretmen tayin isteyecekmiş. yarım dönem kaldı yarım dönem için yapılır mı böyle bir şey
Hayırlısı olsun bende kızımda öyle sıkıntı yaşamıştım eşim ögretmen le tartıştı sınıfını degiştirdik o yüzden ama şimdi daha memnunum ögretmen den inş sende iyi bi ögretmene denk gelirsin

Günlük menü paylaşımı sabahtanmı yapılıyor şuan kendi evimde olmadığım için sadece yürüyüş yapabılırım puanlama nasıl oluyor
Akşam menü paylaşımı oluyo spor listesi de akşam ertesi gün saat sabah 11kadar bildirim yapman lazım yoksa sporun yanar
Spor serbest kuzum yürüyüşte yeter leslie yaparız birlikte spor puanı ilk sayfada var ben sana whatsaptan atarım sen puanını toplarsın kuzum

Tabii ki ne demek. Bize de koçluk yapar belki

Hoşgeldin canım aramıza.. Gamzemdwf . Kaç kilosun hedefin kaç boyun kaç niye.kilo aldın anlat bakalım.

Sorun orda zaten gelecek öğretmeni biliyorum.. Olmaz olsun onun gibi öğretmen. Lanet kadının teki. 2. Sınıfta da 1, dönem girdi mahvetti çocuklarımızı. Çocuğu alsam 1,donem için sınıfına mı alışacak öğretmene mi kafama karnıma ağrılar girdi.ç

Bence ögretmen den memnun degil sen sınıfını degişmen daha mantıklı kaptanım

Hoşgeldin canım aramıza.. Gamzemdwf . Kaç kilosun hedefin kaç boyun kaç niye.kilo aldın anlat bakalım.
Kilosunu bana bile söylemiyo bende yeni ögrenecem yaşasın kötülük
Ama kaptanım Gamze çok iradeli maşallah güzelde kilo verdi beraber 8kilo vermiştim

Bence ögretmen den memnun degil sen sınıfını degişmen daha mantıklı kaptanım
Bakalım canım hayırlısı belki hocanın tayini çıkmaz. Ona dua ediyorum. Ama bir yandan da kafama takılan bu diğer öğretmen. Doğum iznindeydi geri gelecek. Bir şekilde bir sınıfa öğretmen olacak. Olmaması lazım... Bunun önüne geçip sorunu kökten çözmek lazım.

Hoşbuldumm herkesee selamm güncel kilom 85,4 pco hastasıyım glifor kullandım ama çok fazla yan etkısı olduu için düzenli kullanamadım ara ara kullanmak zorunda kaldım buda insülin dengemi tamamı ile mahvetti 1 bucuk senelık evlıyım evlendıkten sonra işime ara verdim sıkıntıdan yaptım yedım İş nedeniyle şehir değişikliği yaşadık eşim nöbetli çalışıyor yemek düzenimiz oldukça karmaşık tek başıma yemek yemek en sevmediğim şey teksem yemek yemedığım oluyor kahvaltı öğünü çok önemli olmasına rağmen atlatığım oluyordu hepsinin bilincindeyim 3-4 ay öncesi diyetteydim ama bıraktım 2 bucuk ayda 16 kilo verdim eşimede 2 bucuk ayda 22 kilo verdirdim spor + diyet çok iyi gidiyorduk ama işte bu işte başarı süreklilikle geliyor psikolojik olarak hazır hissetiğim anı bekledim dünden itibaren o his geldi şükür nice sağlıkla kilo verdiğimiz günlere

hoşgeldin aramıza

Hemen hemen aynıyız kuzum bundan sonra rakibem sensin grupta hadi bismillah herşey dahada güzel olacak inş canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…