Günlük menü paylaşımı sabahtanmı yapılıyor şuan kendi evimde olmadığım için sadece yürüyüş yapabılırım puanlama nasıl oluyorGünlük menü paylaşımı yapıyoruz ve Spor listemiz var haftada 250puanın altında kalan ceza alıyor günlük istedigin sporu yapa bilirsin sana kalmış 15gün sonra listeye giriliyor şuan senin gibi yeni arkadaşlar var kuzum burda yabancılık çekemezsin
Hayırlısı olsun bende kızımda öyle sıkıntı yaşamıştım eşim ögretmen le tartıştı sınıfını degiştirdik o yüzden ama şimdi daha memnunum ögretmen den inş sende iyi bi ögretmene denk gelirsinBurdayım canım.. Moralim çok bozuk. Bizim öğretmen tayin isteyecekmiş.yarım dönem kaldı yarım dönem için yapılır mı böyle bir şey
Akşam menü paylaşımı oluyo spor listesi de akşam ertesi gün saat sabah 11kadar bildirim yapman lazım yoksa sporun yanarGünlük menü paylaşımı sabahtanmı yapılıyor şuan kendi evimde olmadığım için sadece yürüyüş yapabılırım puanlama nasıl oluyor
Allah yardımcınız olsun canımCanım annem zekarette başında kuran okuyoruz gece gündüz.dr burda yapacak bişey kalmadı dedi çıkardı.konusmuyor yemiyor tanimiyorsol taraf i hissetmiyor. Can cekistiriyor resmen
Tabii ki ne demek. Bize de koçluk yapar belkiKaptanımGamzemdwf benim arkadaşım kendisiyle daha öncede diyet yapmıştık benim koçum Du kendisi şimdi yine diyete başlamış ve bende tuttum kolundan getirdim guruba Müsade varmı bize katıla bilirmi iznin olursa
Sorun orda zaten gelecek öğretmeni biliyorum.. Olmaz olsun onun gibi öğretmen. Lanet kadının teki.Hayırlısı olsun bende kızımda öyle sıkıntı yaşamıştım eşim ögretmen le tartıştı sınıfını degiştirdik o yüzden ama şimdi daha memnunum ögretmen den inş sende iyi bi ögretmene denk gelirsin
Bence ögretmen den memnun degil sen sınıfını degişmen daha mantıklı kaptanımSorun orda zaten gelecek öğretmeni biliyorum.. Olmaz olsun onun gibi öğretmen. Lanet kadının teki.2. Sınıfta da 1, dönem girdi mahvetti çocuklarımızı. Çocuğu alsam 1,donem için sınıfına mı alışacak öğretmene mi kafama karnıma ağrılar girdi.ç
Kilosunu bana bile söylemiyo bende yeni ögrenecem yaşasın kötülükTabii ki ne demek. Bize de koçluk yapar belki
Hoşgeldin canım aramıza..Gamzemdwf . Kaç kilosun hedefin kaç boyun kaç niye.kilo aldın anlat bakalım.
Hoşbuldumm
Bakalım canım hayırlısı belki hocanın tayini çıkmaz. Ona dua ediyorum. Ama bir yandan da kafama takılan bu diğer öğretmen. Doğum iznindeydi geri gelecek. Bir şekilde bir sınıfa öğretmen olacak. Olmaması lazım... Bunun önüne geçip sorunu kökten çözmek lazım.Bence ögretmen den memnun degil sen sınıfını degişmen daha mantıklı kaptanım
Kilosunu söylemeden takıma giremez zatenKilosunu bana bile söylemiyo bende yeni ögrenecem yaşasın kötülük
Ama kaptanım Gamze çok iradeli maşallah güzelde kilo verdi beraber 8kilo vermiştim
Ayyyy
En sevdigim tarafına geldik cuma ögrenirim artıkınKilosunu söylemeden takıma giremez zaten
Hoşbuldumm herkesee selamm güncel kilom 85,4 pco hastasıyım glifor kullandım ama çok fazla yan etkısı olduu için düzenli kullanamadım ara ara kullanmak zorunda kaldım buda insülin dengemi tamamı ile mahvetti 1 bucuk senelık evlıyım evlendıkten sonra işime ara verdim sıkıntıdan yaptım yedım İş nedeniyle şehir değişikliği yaşadık eşim nöbetli çalışıyor yemek düzenimiz oldukça karmaşık tek başıma yemek yemek en sevmediğim şey teksem yemek yemedığım oluyor kahvaltı öğünü çok önemli olmasına rağmen atlatığım oluyordu hepsinin bilincindeyim 3-4 ay öncesi diyetteydim ama bıraktım 2 bucuk ayda 16 kilo verdim eşimede 2 bucuk ayda 22 kilo verdirdim spor + diyet çok iyi gidiyorduk ama işte bu işte başarı süreklilikle geliyor psikolojik olarak hazır hissetiğim anı bekledim dünden itibaren o his geldi şükür nice sağlıkla kilo verdiğimiz günlereTabii ki ne demek. Bize de koçluk yapar belki
Hoşgeldin canım aramıza..Gamzemdwf . Kaç kilosun hedefin kaç boyun kaç niye.kilo aldın anlat bakalım.
Söyledim ablaKilosunu bana bile söylemiyo bende yeni ögrenecem yaşasın kötülük
Ama kaptanım Gamze çok iradeli maşallah güzelde kilo verdi beraber 8kilo vermiştim
hoşgeldin aramızaHoşbuldumm herkesee selamm güncel kilom 85,4 pco hastasıyım glifor kullandım ama çok fazla yan etkısı olduu için düzenli kullanamadım ara ara kullanmak zorunda kaldım buda insülin dengemi tamamı ile mahvetti 1 bucuk senelık evlıyım evlendıkten sonra işime ara verdim sıkıntıdan yaptım yedım İş nedeniyle şehir değişikliği yaşadık eşim nöbetli çalışıyor yemek düzenimiz oldukça karmaşık tek başıma yemek yemek en sevmediğim şey teksem yemek yemedığım oluyor kahvaltı öğünü çok önemli olmasına rağmen atlatığım oluyordu hepsinin bilincindeyim 3-4 ay öncesi diyetteydim ama bıraktım 2 bucuk ayda 16 kilo verdim eşimede 2 bucuk ayda 22 kilo verdirdim spor + diyet çok iyi gidiyorduk ama işte bu işte başarı süreklilikle geliyor psikolojik olarak hazır hissetiğim anı bekledim dünden itibaren o his geldi şükür nice sağlıkla kilo verdiğimiz günlere
Hemen hemen aynıyız kuzum bundan sonra rakibem sensin grupta hadi bismillah herşey dahada güzel olacak inş canım benimHoşbuldumm herkesee selamm güncel kilom 85,4 pco hastasıyım glifor kullandım ama çok fazla yan etkısı olduu için düzenli kullanamadım ara ara kullanmak zorunda kaldım buda insülin dengemi tamamı ile mahvetti 1 bucuk senelık evlıyım evlendıkten sonra işime ara verdim sıkıntıdan yaptım yedım İş nedeniyle şehir değişikliği yaşadık eşim nöbetli çalışıyor yemek düzenimiz oldukça karmaşık tek başıma yemek yemek en sevmediğim şey teksem yemek yemedığım oluyor kahvaltı öğünü çok önemli olmasına rağmen atlatığım oluyordu hepsinin bilincindeyim 3-4 ay öncesi diyetteydim ama bıraktım 2 bucuk ayda 16 kilo verdim eşimede 2 bucuk ayda 22 kilo verdirdim spor + diyet çok iyi gidiyorduk ama işte bu işte başarı süreklilikle geliyor psikolojik olarak hazır hissetiğim anı bekledim dünden itibaren o his geldi şükür nice sağlıkla kilo verdiğimiz günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?