- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Hoşgeldin canım, burada motivasyonu sağlarsın süreklilikte gelir merak etme :)Hoşbuldumm herkesee selamm güncel kilom 85,4 pco hastasıyım glifor kullandım ama çok fazla yan etkısı olduu için düzenli kullanamadım ara ara kullanmak zorunda kaldım buda insülin dengemi tamamı ile mahvetti 1 bucuk senelık evlıyım evlendıkten sonra işime ara verdim sıkıntıdan yaptım yedım İş nedeniyle şehir değişikliği yaşadık eşim nöbetli çalışıyor yemek düzenimiz oldukça karmaşık tek başıma yemek yemek en sevmediğim şey teksem yemek yemedığım oluyor kahvaltı öğünü çok önemli olmasına rağmen atlatığım oluyordu hepsinin bilincindeyim 3-4 ay öncesi diyetteydim ama bıraktım 2 bucuk ayda 16 kilo verdim eşimede 2 bucuk ayda 22 kilo verdirdim spor + diyet çok iyi gidiyorduk ama işte bu işte başarı süreklilikle geliyor psikolojik olarak hazır hissetiğim anı bekledim dünden itibaren o his geldi şükür nice sağlıkla kilo verdiğimiz günlere
Kaç gündür yoktum kimse beni sormamışmı
Pazara gitmiştik çok yağmur yağdı benim oğlanlar ağlamış sızlamış o yağmurda dışarı çıkmışlar ıslanmışlar akşamına büyük larenjit oldu onla uğraştım ateş filan yok ama rahatsızdı yinede hastane filan. Dünde koca yatağı kaldırdım altına yorganı katladım koydum. Doktor tavsiye etti reflü için. Yastığı değil yatağın baş kısmını kaldıracaksın dedi. Dünde onla uğraştım ama becerdim oldu bakalım inşallah iyi gelir.
anka_misali12. Takım spor kraliçesi ♡.♡ smy11 ♡.♡Pro Üye
↑
Kızlar hugocuk izinde mi ya da ayrıldı mi.
Valla ben de merak ediyorum cumartesiden beri hiç gelmemiş. İnşallah bi sorun yoktur H hugocuk
Sabah Smy11le kaptanım seni sordu biz tahmin ediyoz ya çocuklar hasta ya yine yemwk derdindesin bacım
Sen bu grubun mezun ettiği nadide birisin anka_misali seni ayrı seviyor hem kalk bakım hemen hiç olmazsa 15 leslie yap
Canım 13:00 e kadar napıyorsun. İkinci öğretim mi senin. Sabah erken kalkıp kahvaltı yapman lazım 13:00 çok geç.
Çocuklarla uğraştım mantı işini kaldırdım çok uğraştırıyo hazır yesinler sıpalarSabah Smy11le kaptanım seni sordu biz tahmin ediyoz ya çocuklar hasta ya yine yemwk derdindesin bacım
gulenyuzumsunsen kız sen yine nerelerdesin çiçemmmmm gözüm seni arıyo
Zeyno hangi bölümü okuyosun kaçıncı sınıfYok kaptanım ikinci öğretim değilim. Ama bu hafta izinliyim okula gitmiyorum geç uyuyup geç uyanıyorum uyku düzenim bozuldu valla
Hoşgeldin aramıza canımHoşbuldumm herkesee selamm güncel kilom 85,4 pco hastasıyım glifor kullandım ama çok fazla yan etkısı olduu için düzenli kullanamadım ara ara kullanmak zorunda kaldım buda insülin dengemi tamamı ile mahvetti 1 bucuk senelık evlıyım evlendıkten sonra işime ara verdim sıkıntıdan yaptım yedım İş nedeniyle şehir değişikliği yaşadık eşim nöbetli çalışıyor yemek düzenimiz oldukça karmaşık tek başıma yemek yemek en sevmediğim şey teksem yemek yemedığım oluyor kahvaltı öğünü çok önemli olmasına rağmen atlatığım oluyordu hepsinin bilincindeyim 3-4 ay öncesi diyetteydim ama bıraktım 2 bucuk ayda 16 kilo verdim eşimede 2 bucuk ayda 22 kilo verdirdim spor + diyet çok iyi gidiyorduk ama işte bu işte başarı süreklilikle geliyor psikolojik olarak hazır hissetiğim anı bekledim dünden itibaren o his geldi şükür nice sağlıkla kilo verdiğimiz günlere
Kolay gelsin bizi terk ediyon zarrr yarın he özleyecem ben seni çiçemmmValiz hazırlıklArıyla uğraşıyorum canım yarın çıkacağız inşallah onun için giremiyorum
Zeyno hangi bölümü okuyosun kaçıncı sınıf
Bende sizi özleyeceğim kızlar ama ara ara gelirim inşallahKolay gelsin bizi terk ediyon zarrr yarın he özleyecem ben seni çiçemmm
Benim eşimde edebiyat fakültesi çağdaş Türk Lehçeleri 2.sınıf okuyo Allah hepinize kolaylık versin emeklerinizi boşa çıkarmasın kuzumTürkçe öğretmenliği ikinci sınıftayım canım :)
bi 10 gün kadar böyle toplu sohbete katılırım sanırım kızlar.spor da yapamam sanırımYeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş
Gliforun etkilerinden bahsetmiş bende bi dönem kullanmıştım ve gece yatarken içiyordum etkilerini baya azaltıyordu birde öyle dene istersen canımGamzemdwf
Annene allahım şifalar versin Elden ayağa koymasın dua edeceğim canımasya_01
İnşallah hayırlı bi öğretmen bulursunuz canım sıkma canını çokAnka
Yanlış düşünüyorsun canım elinden geleni yaptıktan sonra hiç sorun yok .
Bak bu hafta 3 kişi sabit geldik ama pes etmek yok. Az daha dene olmazsa yine çıkarsın
@Elmira2017
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?