Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşgeldin canım, burada motivasyonu sağlarsın süreklilikte gelir merak etme :)

Pazara gitmiştik çok yağmur yağdı benim oğlanlar ağlamış sızlamış o yağmurda dışarı çıkmışlar ıslanmışlar akşamına büyük larenjit oldu onla uğraştım ateş filan yok ama rahatsızdı yinede hastane filan. Dünde koca yatağı kaldırdım altına yorganı katladım koydum. Doktor tavsiye etti reflü için. Yastığı değil yatağın baş kısmını kaldıracaksın dedi. Dünde onla uğraştım ama becerdim oldu bakalım inşallah iyi gelir.
2 kuşumuz hastaydı eşim eve getirmişti. 1 hafta kaldı başka odadaydı odanın kapısıda kapalı idi ama yinede büyük oğlum öksürmeye başladı hemen. Dün kuşları geri kayınpedere yolladım evi süpürdüm bugünde anaokulu beslenme günü bizdeydi bisürü pişi kızarttım offf bıktım bee

anka_misali12. Takım spor kraliçesi ♡.♡ smy11 ♡.♡Pro Üye

Kızlar hugocuk izinde mi ya da ayrıldı mi.
Valla ben de merak ediyorum cumartesiden beri hiç gelmemiş. İnşallah bi sorun yoktur H hugocuk

Canım 13:00 e kadar napıyorsun. İkinci öğretim mi senin. Sabah erken kalkıp kahvaltı yapman lazım 13:00 çok geç.

Yok kaptanım ikinci öğretim değilim. Ama bu hafta izinliyim okula gitmiyorum geç uyuyup geç uyanıyorum uyku düzenim bozuldu valla

Valiz hazırlıklArıyla uğraşıyorum canım yarın çıkacağız inşallah onun için giremiyorum

Valize tartıyı da koydum
Eşimin kk dan takımdan haberi yok
Zaten kilo verdiğime gece onla abur cubur yemediğime kızıyor birde tartıyı valizde görse varya komedi olur
gulenyuzumsunsen kız sen yine nerelerdesin çiçemmmmm gözüm seni arıyo

Hoşgeldin aramıza canım

Yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş
Gliforun etkilerinden bahsetmiş bende bi dönem kullanmıştım ve gece yatarken içiyordum etkilerini baya azaltıyordu birde öyle dene istersen canım Gamzemdwf

Annene allahım şifalar versin Elden ayağa koymasın dua edeceğim canım asya_01

İnşallah hayırlı bi öğretmen bulursunuz canım sıkma canını çok Anka

Yanlış düşünüyorsun canım elinden geleni yaptıktan sonra hiç sorun yok .
Bak bu hafta 3 kişi sabit geldik ama pes etmek yok. Az daha dene olmazsa yine çıkarsın
@Elmira2017

bi 10 gün kadar böyle toplu sohbete katılırım sanırım kızlar.spor da yapamam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…