Tabi geleceksin kafanı kırarım özletme kendini bizi habersiz bırakma tamammıBende sizi özleyeceğim kızlar ama ara ara gelirim inşallah
Yapma yapma ben sana gelim kavuşim sen gelene kadar hasretinden 75olurum zarrrbi 10 gün kadar böyle toplu sohbete katılırım sanırım kızlar.spor da yapamam sanırım
Benim eşimde edebiyat fakültesi çağdaş Türk Lehçeleri 2.sınıf okuyo Allah hepinize kolaylık versin emeklerinizi boşa çıkarmasın kuzum
Iyi yolculuklar iyi tatiller canım şimdidenbi 10 gün kadar böyle toplu sohbete katılırım sanırım kızlar.spor da yapamam sanırım
Aman canım glifor gece yatarken içilmez uykuda hipoglisemiye girilir ölümle sonuçlanabılır allah korusunYeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş
Gliforun etkilerinden bahsetmiş bende bi dönem kullanmıştım ve gece yatarken içiyordum etkilerini baya azaltıyordu birde öyle dene istersen canımGamzemdwf
Annene allahım şifalar versin Elden ayağa koymasın dua edeceğim canım @asya_01
İnşallah hayırlı bi öğretmen bulursunuz canım sıkma canını çok @anka_misali
Yanlış düşünüyorsun canım elinden geleni yaptıktan sonra hiç sorun yok .
Bak bu hafta 3 kişi sabit geldik ama pes etmek yok. Az daha dene olmazsa yine çıkarsın
@Elmira2017
Arkadaşlar Gamze dogum ebesi saglık konusunda baya bilgili bizim doktorumuz kendisi hastaneye gidince ilk tahlil sonuçlarımı ona gösteririm Allah razı olsun her daim yanımda oldu desteğini eksik etmedi en zor günümde bileAman canım glifor gece yatarken içilmez uykuda hipoglisemiye girilir ölümle sonuçlanabılır allah korusun
Ona bişey olmazAman canım glifor gece yatarken içilmez uykuda hipoglisemiye girilir ölümle sonuçlanabılır allah korusun
Ne dmek ablacım hep destek tam destekArkadaşlar Gamze dogum ebesi saglık konusunda baya bilgili bizim doktorumuz kendisi hastaneye gidince ilk tahlil sonuçlarımı ona gösteririm Allah razı olsun her daim yanımda oldu desteğini eksik etmedi en zor günümde bile
Ablacım hakkaten çok dogru ben yemediğim zaman uzun vakit yemeden dura biliyorum ama yedikçe de yiyesim geliyor sürekli kendimde onu fark ettim uzun süre aç kala biliyorum ama agzıma bişeyler atınca yedikçe yiyesim geliyoselamlar, nasılsınız, doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile ilgili olarak leptin hormonunu araştırayım dedim ve ilginç bilgilere ulaşdım, google dan leptin diyeti diye araştırırsanız ve alt başlıkları okursanız yararlı olacağına inanıyorum sizlere de.
bu arada metabolic balance ilede leptin hormonunun dengelenmeye çalışıldığını kavramış bulunuyorum, cuma günü doktora gittiğimde teyidini alacağım.
Yazıdan bir parça alıntıyı aktarıyorum '' Kilo verebilmek için leptin hormonunu devreye sokmak şarttır. Yukarıda açıklandığı gibi 2 saat insülinin ve 2 saatte glukagonun etkisinden sonra leptin hormonu yemek yedikten 4 saat sonra devreye giriyor.Bu 4 saati bir şey yemeden geçirebilirseniz,leptin hormonu çalışıyor.Yemek yedikten sonra sık sık bir şeyler yerseniz kan şekeriniz sürekli yüksek kalarak yağlar sürekli depoya gönderilecektir.Ama öğünleriniz arasında 5-6 saatlik bir süre olursa 4 saatten sonra devreye giren leptin hormonu yağları yakabilmek için zaman bulacaktır. '' sevgiler herkese
selamlar, nasılsınız, doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile ilgili olarak leptin hormonunu araştırayım dedim ve ilginç bilgilere ulaşdım, google dan leptin diyeti diye araştırırsanız ve alt başlıkları okursanız yararlı olacağına inanıyorum sizlere de.
bu arada metabolic balance ilede leptin hormonunun dengelenmeye çalışıldığını kavramış bulunuyorum, cuma günü doktora gittiğimde teyidini alacağım.
Yazıdan bir parça alıntıyı aktarıyorum '' Kilo verebilmek için leptin hormonunu devreye sokmak şarttır. Yukarıda açıklandığı gibi 2 saat insülinin ve 2 saatte glukagonun etkisinden sonra leptin hormonu yemek yedikten 4 saat sonra devreye giriyor.Bu 4 saati bir şey yemeden geçirebilirseniz,leptin hormonu çalışıyor.Yemek yedikten sonra sık sık bir şeyler yerseniz kan şekeriniz sürekli yüksek kalarak yağlar sürekli depoya gönderilecektir.Ama öğünleriniz arasında 5-6 saatlik bir süre olursa 4 saatten sonra devreye giren leptin hormonu yağları yakabilmek için zaman bulacaktır. '' sevgiler herkese
Ablacım hakkaten çok dogru ben yemediğim zaman uzun vakit yemeden dura biliyorum ama yedikçe de yiyesim geliyor sürekli kendimde onu fark ettim uzun süre aç kala biliyorum ama agzıma bişeyler atınca yedikçe yiyesim geliyo
Evet bende öyle gerçekten çok mantıklıAblacım hakkaten çok dogru ben yemediğim zaman uzun vakit yemeden dura biliyorum ama yedikçe de yiyesim geliyor sürekli kendimde onu fark ettim uzun süre aç kala biliyorum ama agzıma bişeyler atınca yedikçe yiyesim geliyo
Sen demi ebesin iyi olacak hastanın doktor Ayagına gelirmişGamze meslektasmisiz senle
Aaa ne güzel çok denk gelmiyorum ebelerle çok sevindimmGamze meslektasmisiz senle
Sormadiniz kiSen demi ebesin iyi olacak hastanın doktor Ayagına gelirmişönceden desene kız
İlk geldigin gün kendini tanıtırken yazmışmıydın ben kaçırmışım kuzumSormadiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?