Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aman canım glifor gece yatarken içilmez uykuda hipoglisemiye girilir ölümle sonuçlanabılır allah korusun

Aman canım glifor gece yatarken içilmez uykuda hipoglisemiye girilir ölümle sonuçlanabılır allah korusun
Arkadaşlar Gamze dogum ebesi saglık konusunda baya bilgili bizim doktorumuz kendisi hastaneye gidince ilk tahlil sonuçlarımı ona gösteririm Allah razı olsun her daim yanımda oldu desteğini eksik etmedi en zor günümde bile

selamlar, nasılsınız, doktor bir arkadaşımın tavsiyesi ile ilgili olarak leptin hormonunu araştırayım dedim ve ilginç bilgilere ulaşdım, google dan leptin diyeti diye araştırırsanız ve alt başlıkları okursanız yararlı olacağına inanıyorum sizlere de.
bu arada metabolic balance ilede leptin hormonunun dengelenmeye çalışıldığını kavramış bulunuyorum, cuma günü doktora gittiğimde teyidini alacağım.
Yazıdan bir parça alıntıyı aktarıyorum '' Kilo verebilmek için leptin hormonunu devreye sokmak şarttır. Yukarıda açıklandığı gibi 2 saat insülinin ve 2 saatte glukagonun etkisinden sonra leptin hormonu yemek yedikten 4 saat sonra devreye giriyor.Bu 4 saati bir şey yemeden geçirebilirseniz,leptin hormonu çalışıyor.Yemek yedikten sonra sık sık bir şeyler yerseniz kan şekeriniz sürekli yüksek kalarak yağlar sürekli depoya gönderilecektir.Ama öğünleriniz arasında 5-6 saatlik bir süre olursa 4 saatten sonra devreye giren leptin hormonu yağları yakabilmek için zaman bulacaktır. '' sevgiler herkese

Ablacım hakkaten çok dogru ben yemediğim zaman uzun vakit yemeden dura biliyorum ama yedikçe de yiyesim geliyor sürekli kendimde onu fark ettim uzun süre aç kala biliyorum ama agzıma bişeyler atınca yedikçe yiyesim geliyo

Aynen yaa benimde öyle oluyor bugün menümu göreceksiniz, resmen doymadım. Yedikce yiyesi geliyor insanın gerçekten mesela haftasonu iki ana 1 ara öğünle gayet acıkmadım öğünlerin arası 4 saat veya daha uzundu bundan demekki. Teşekkürler bilgi için ablacim
hCrb sizinde diyetisyeniniz meyveyi ara öğün yerine normal öğünde veriyor bende bunu farketmiştim. Ara öğünleri biraz azaltmaya çalışayim bakalım.

Sabah kahvaltım saat 07.00
1tane yeşil almayı küp küp dogradım tarçın döküp yedim

Öglen yemegi saat 12.00
1tabak lahana çorbası
1kupa ayran

Ara ögün
Yarım kırmızı elma

Akşam yemegi saat 18.00
1tabak lahana çorbası
2bardak ayran
1kaşık patates yemegi
Lahana çorbam çok acı olmuş
2litre su

19.12.2017 salı

10.00 sabah
1 sb süt
7 küçük parça keçi peyniri
1 etimek
1 çk ayva reçeli ve tereyağı
1,5 yk ev yoğurdu
1 muz
2 zeytin

13.30 ara
Yarım ülker çokomilk (kalorisi yazmıyordu, epilasyona gidicem diye yedim oda olmadı boşa yedim)

15.00
1.5dilim fırında brokoli karnıbahar

18.00 akşam
1 tabak haşlama

20.00
2 fincan çay

19 Aralık spor ve su listesi

1.gülümse25
500 tane ip =100
15dk eliptik =45
45dk leslie 3mil =65
Toplam =210
2litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…