Anammm gulumsenin sporları uçurmuş kendininikileri eklemiş19 Aralık spor ve su listesi
Gamzemdwf
30 dk yürüyüş=30
15 dk lesli=15
Toplam =45
2lt su
Besle kargayı oysun gözünüAnammm gulumsenin sporları uçurmuş kendininikileri eklemiş
Dün ayran falan içtim de anca 900 kusur etti benim de. 1000-1100 kalorinin altına inmemek lazım..Bugün 628calori almışım çok az ya yediklerimi hesapladım
Saat geç oldu tamamlama sakın. 1 bardak süt iç sadece.Bugün 628calori almışım çok az ya yediklerimi hesapladım
Bi program var onu indirdim kiloma göre 2200 calori almam gerekiyormuş diyetisyen 1650 calori yazmıştı listeyeDün ayran falan içtim de anca 900 kusur etti benim de. 1000-1100 kalorinin altına inmemek lazım..
Yaşam tarzını girerken yaptığın sporları göz önünde bulundurup çok aktif yaptıysan o yüzden kaloriyi fazla çıkarmış olabilir program.Bi program var onu indirdim kiloma göre 2200 calori almam gerekiyormuş diyetisyen 1650 calori yazmıştı listeye
Yok soylememustimİlk geldigin gün kendini tanıtırken yazmışmıydın ben kaçırmışım kuzum
Kopya çektim Napalım anca öğrenicezAnammm gulumsenin sporları uçurmuş kendininikileri eklemiş
Bende indirdimde abla 1500almam lazım günlük diyor ben zaten 1500alırken veremiyordum kilo. Almam gerekenden bence eksik almalıyım diye düşünüyorumBi program var onu indirdim kiloma göre 2200 calori almam gerekiyormuş diyetisyen 1650 calori yazmıştı listeye
Çok teşekkür ederim canımŞuraya sopamı koyayım da aklında bulunsun.
Hayırlı yolculuklar iyi tatiller canımFırsat buldukça girmeye çalış.
bugün fazla bile yemişimBende indirdimde abla 1500almam lazım günlük diyor ben zaten 1500alırken veremiyordum kilo. Almam gerekenden bence eksik almalıyım diye düşünüyorum
Aktif yaptım çok aktif inşaatta çalışmak yazıyoduYaşam tarzını girerken yaptığın sporları göz önünde bulundurup çok aktif yaptıysan o yüzden kaloriyi fazla çıkarmış olabilir program.
Aynen amannn bu diyetisyenler çok biliyo sanki insan kendinin Diyetisyeni olmalı aslında neyi yersem daha iyi olur ne yersem bana zarar getirir bilmek yeterBende indirdimde abla 1500almam lazım günlük diyor ben zaten 1500alırken veremiyordum kilo. Almam gerekenden bence eksik almalıyım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?