Bugün ilk liste benden olsun hadi bismillah19 Aralık spor ve su listesi
1.gülümse25
500 tane ip =100
15dk eliptik =45
45dk leslie 3mil =65
Toplam =210
2litre su
Kaptanım karatay dedin aklıma geldi ben kitabı burda bulamadım eşim bakmış bugünEvet leptin karatayın da ana kuralı. 2 öğün arası en az 5 saat olmalı.
Çok teşekkür ederm canımIy
Iyi yolculuklar iyi tatiller canım şimdiden
Bende 85 olup geliyormuşumYapma yapma ben sana gelim kavuşim sen gelene kadar hasretinden 75olurum zarrr
Bende 85 olup geliyormuşum
Google da Karatay diyeti pdf yazınca online kitap çıkıyor.Kaptanım karatay dedin aklıma geldi ben kitabı burda bulamadım eşim bakmış bugün
mdwf de ne diyordum midwife demekmişNe dmek ablacım hep destek tam destek
mdwf de ne diyordum midwife demekmiş
Sende hemşiremisin
Hiç belli olmuyor halbukiNereden bildin?
Sorma valla. Bu hesabı çok eskiden acmistim, öğrencilik işte. Sonra site değişti falan, yeni isim alamayacagimi düşünerek bir daha aldım. Flo iyi aslında ama o da reklam kokuyor. Menümü de yazıp kacayim. Minik uyudu. Büyük oglanla yapboz randevum var. Öpüldünüz.Hiç belli olmuyor halbuki
Bende yeni ögrendim ayy ben çok geriden geliyom yaaNereden bildin?
Afiyet olsunda kuruda pilavsız gitmez yogurtlu makarna pek yakışmamış yanına diyet bitsinde güzel bi kuru fasulye pilav yiyelim beraberSabah 9
2 ince dilim kepekli ekmek, 1.5 kk kaşar peyniri ve 1 tatlı kaşığı tereyağ ile tost,
Marul salatası
2 haşlanmış yumurta
Az şekerli çay
12:00
Şekersiz sütlü Türk kahvesi
15:00
Yarım kase yüksük çorbası
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
18:00
Yarım kase kadar kuru fasulye
5 YK yogurtlu boncuk makarna
Valla ben seni adından dolayı seçtim. Yoksa kapatmıştım alımları seni özel seçtim. Fasulyeden değil yaniSorma valla. Bu hesabı çok eskiden acmistim, öğrencilik işte. Sonra site değişti falan, yeni isim alamayacagimi düşünerek bir daha aldım. Flo iyi aslında ama o da reklam kokuyor. Menümü de yazıp kacayim. Minik uyudu. Büyük oglanla yapboz randevum var. Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?