Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya bu bi kiz var nette dunde bugunde onla baldir hareketi calistim bacagi hissetmiyorum

Aynen amannn bu diyetisyenler çok biliyo sanki insan kendinin Diyetisyeni olmalı aslında neyi yersem daha iyi olur ne yersem bana zarar getirir bilmek yeter
Ama siz çok dikkat edip kendinize özel yemek yapıyorsunuz helal olsun ben ne çocuğum ne ev işim var o halde çok üşeniyorum

Düşünsene vücudunun genişliğinin yarısı kadar midesi var belkide. Dışardan yemek gerçekten çok etki ediyor ama bizim içinde öyle. ben dışarda birşey yiyeceksem o yiyecekle ilgili tiksinç birşey düşünüyorum istesemde midem almıyor

Öyle düşünmektense ben onun tadını biliyorum demek daha mantıklı geliyor bana kuzum

Öyle düşünmektense ben onun tadını biliyorum demek daha mantıklı geliyor bana kuzum
Valla abla yeni yeni hani nefsimi dizginleyebiliyorum. Tıka basa yiyip uykumun gelipte uyuduğum günleri bile bilirim. Dört ay önce hayatımda hiçbir aktivite yoktu yoksa ben bu hale gelir miydim. Eğer ciddi bir ilişkim olmasaydı belki hala yiyordum

Is beyinde bitiyor ben zayiflicam dersen zayifliyorsun istedigin kiyafeti giydigindeki mutluluk gibisi varmi dunyanin en leziz yemegini getirse biri yemezsin cunku o mutluluga degismezsin
Evet cnm beyinde bitiyor dedigin gibi istedigin kıyafetin yakismasi, icinde hafif hissetmek gibisi var mi ama yemek yemeyi de seviyorum Allah icin ne yalan soyliyim Aslinda farkettim de su bir haftadir cok saglikli besleniyorum arkadaslar iste abartiyosun gucsuz kalacaksin vs.diyor ama anlatamiyorum az yiyorum ama daha saglikli besleniyormmm

Bugunku menumu yazayim
Sabah
Haslama yumurta
1 kk peynir
3 zeyti
1 dilim tb ekmk
Oglen
Yarim simit+ayran
Saat 15.oo 5 tane saklikoy yulafli biskuvi yedim malesef
Aksam
1 kepce mercimek
1 kepce kuru fasulye
3 kasik yogurt+salata
Yarim dilim tb ekmek
22.00 yesil cay
2 lt su rutin
Bugun cok mu yemisim neee yaz yaz bitiremedimmmm birazdan leslie 3 mil yapacam cicuklari uyutayimmm

Bence 5 tane bizküvi batıyor sadece göze

Ayyy ben onu yapamıyorum yaa. Tadını biliyorum ayy çok güzeldi evetttt bi daha yiyim nolcak ki yarın devam ederim diye devam ediyor
İşte bu dedigin aç gözlülükten oluyo kaptanım Çünki tadınada baksan aynı tat hepsini bitirsende aynı tat o yüzden tadını biliyorum yemem demeyi bilmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…