İyi geceler şekerimBen kactim kizlar iyi geceler size
Bende çok seviyorum saklıköy yulaflı olanı bence çok olmamış afiyet olsun ne kadar çok sıkarsan o kadar cazip gelir insana paketi bitirmediğine şükret afiyet olsun kuzumBugunku menumu yazayim
Sabah
Haslama yumurta
1 kk peynir
3 zeyti
1 dilim tb ekmk
Oglen
Yarim simit+ayran
Saat 15.oo 5 tane saklikoy yulafli biskuvi yedim malesef
Aksam
1 kepce mercimek
1 kepce kuru fasulye
3 kasik yogurt+salata
Yarim dilim tb ekmek
22.00 yesil cay
2 lt su rutin
Bugun cok mu yemisim neeeyaz yaz bitiremedimmmm birazdan leslie 3 mil yapacam cicuklari uyutayimmm
Onlar senin yaptıgını yapamadığı için kıskanıyolardır emin ol geçende görümcem bana çok güzel zayıfladın dedi eltim şuan doguma gittiği kiloda hemen ordan lafı yapıştırdı ben kilomdan memnunum dedi sanki ona kilosunu soran oldu o yüzden içten içe kıskanan çok olur boşver dogru bildiğinden şaşma senEvet cnm beyinde bitiyor dedigin gibi istedigin kıyafetin yakismasi, icinde hafif hissetmek gibisi var mi ama yemek yemeyi de seviyorum Allah icin ne yalan soyliyimAslinda farkettim de su bir haftadir cok saglikli besleniyorum arkadaslar iste abartiyosun gucsuz kalacaksin vs.diyor ama anlatamiyorum az yiyorum ama daha saglikli besleniyormmm
Benimde dışarıdaki yemekleri hiç içime almıyor yaaDüşünsene vücudunun genişliğinin yarısı kadar midesi var belkide. Dışardan yemek gerçekten çok etki ediyor ama bizim içinde öyle. ben dışarda birşey yiyeceksem o yiyecekle ilgili tiksinç birşey düşünüyorum istesemde midem almıyor
Aç gözlü dedi ya la banaİşte bu dedigin aç gözlülükten oluyo kaptanım Çünki tadınada baksan aynı tat hepsini bitirsende aynı tat o yüzden tadını biliyorum yemem demeyi bilmek gerek
Canım hastanede yedirdik dr hortuma gerek görmedi. Benim burda yapacak biseyim kalmadı ilaçları düzenli verilecek bebek gibi bir bakım gerek dedi.ama gün geçtikçe kotulendi.tanimiyor konuşmuyor duymuyor bizi hiç. Hani sanki öbür alemde gibiasya_01 Geçmiş olsun canım. Doktorlar ümit yok diye mi çıkarttı yoksa böyle gittiği yere kadar gidecek diye mi çıkarttı? İkinci ihtimal ise mideye hortum takip özel sıvılarla beslenme verilebiliyor. Annem son dönemlerinde 4 yıl bu şekilde beslenmisti.
Yok kaptanım estağfurullah genel konuştum hepimiz aynıyız Çünki bende yeri geliyo yaşıyorum aynı şeyleriO
Aç gözlü dedi ya la bana
Anlaşmalı olarak bu hafta kuru fasulye pişirdiniz herhalım herkesde kuru fasulye var menüdeMenum
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilin ekmek
1 bardak sut
Öğle 12.30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Akşam 19.00
1 kase çorba
4 yk etli yesil fasulye
1 kase yoğurt
1lt su
Günaydın kuzum hayırlı sabahlarGünaydın kızlar Allah razı olsun hepinizden.
Günaydın canım... Çok zor durumun rabbim refaha çıkarsın şifasını versin inşallah anneninGünaydın kızlar Allah razı olsun hepinizden.
Yemek yemeyen kişi 7 günden uzun yaşayamaz. Doktorla irtibata geç. Kaç gündür yemiyorsa soyle. En aİndan hastaneye yatırıp damardan besin takılabilir.Canım hastanede yedirdik dr hortuma gerek görmedi. Benim burda yapacak biseyim kalmadı ilaçları düzenli verilecek bebek gibi bir bakım gerek dedi.ama gün geçtikçe kotulendi.tanimiyor konuşmuyor duymuyor bizi hiç. Hani sanki öbür alemde gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?